close icon
page-title
Tulsa King
Tulsa King 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

Detaljer

 • Originaltitel: Tulsa King
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Sylvester Stallone

Tulsa King 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8.4
1532Betyg
date2022

Säsonger

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |4 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |4 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |5 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

När släpptes Tulsa King och finns den tillgänglig online?

Tulsa King är en spännande kriminalserie skapad av Terence Winter, mannen bakom succéserien The Sopranos. Serien hade premiär i november 2022 på streamingtjänsten Paramount+ och har redan fått ett massivt erkännande från tittare och kritiker världen över. För den som letar efter en fängslande berättelse om den kriminella undervärlden i kombination med en rejäl dos svart humor är Tulsa King ett utmärkt val.

Efter att ha avslutat sitt långvariga fängelsestraff skickas Dwight "The General" Manfredi (Sylvester Stallone) av sin brottssyndikatsfamilj till Tulsa, Oklahoma för att etablera en ny verksamhet. Trots att han längtar efter att återförenas med sin familj inser han snart att inget är som det en gång varit. Med ett outsinligt gäng av udda karaktärer vid sin sida måste Dwight navigera i den moderna kriminella världen och bygga upp ett eget imperium från grunden.

För Tulsa King Sverige-fans finns det goda nyheter! Serien är tillgänglig att streama på flera populära streamingtjänster som Dreamfilms.se, Viaplay och Paramount+. Oavsett vilken tjänst du väljer kan du njuta av den här fenomenala serien i bekvämligheten av ditt eget hem. Däremot är det viktigt att komma ihåg att använda lagliga och säkra källor för att streama Tulsa King online.

Tulsa King

Vilka stjärnor medverkar i Tulsa King-serien?

I centrum av Tulsa King står ingen mindre än den legendariska skådespelaren Sylvester Stallone i rollen som Dwight "The General" Manfredi. Stallone, känd för ikoniska filmer som Rocky och Rambo, ger här en mångsidig och prisad prestation som den åldrande maffiabossen som försöker hitta sin plats i den moderna kriminella världen.

Vid Stallones sida finns en imponerande rollbesättning av både etablerade och nya talanger. Andrea Savage, känd från komedierna Veep och I'm Sorry, spelar Dwights oväntade allierade Stacy Beale. Samtidigt får vi se Jay Will, Garrett Hedlund och Domenick Lombardozzi i rollerna som Dwights udda besättning av medhjälpare.

Bakom kameran hittar vi också ett antal tungt vägande namn. Serien är skapad av den prisbelönta manusförfattaren Terence Winter, som även ligger bakom succéer som Boardwalk Empire och The Sopranos. I regisstolen sitter bland annat Allen Coulter och Millicent Shelton, båda med lång erfarenhet av att regissera internationellt erkända TV-serier.

Var kan man se Tulsa King stream gratis?

För den som vill se Tulsa King gratis streama online finns det några lagliga alternativ att överväga. Vissa streamingtjänster erbjuder en provperiod där du kan se serier och filmer utan kostnad under en begränsad tid, perfekt för att ta del av Tulsa King utan extra utgifter.

En populär plattform att streama Tulsa King på är Dreamfilms.se. Tjänsten har en generös 14 dagars gratis provperiod där du kan se hela serien utan extra kostnader. Allt du behöver göra är att registrera dig och börja streama direkt. När provperioden är över kan du välja att uppgradera till ett betalt medlemskap eller avsluta din prenumeration.

Ett annat alternativ är att utnyttja de gratisperioder som ges av andra streamingtjänster som Paramount+ eller Viaplay. Genom att aktivt leta efter och byta mellan olika tjänsters provperioder kan du se Tulsa King utan kostnad, åtminstone under en begränsad period. Bara se till att avboka prenumerationen i tid för att undvika oönskade avgifter.

Vad handlar Tulsa Kings handling om?

I centrum av Tulsa King finns Dwight "The General" Manfredi, en tidigare högt uppsatt chef inom den amerikanska maffian. Efter att ha avtjänat 25 år i fängelse släpps han ut endast för att upptäcka att hans familj och organisation har övergett honom. I ett desperat försök att återupprätta sin status skickas Dwight av sina gamla överordnade till Tulsa, Oklahoma för att bygga upp en ny kriminell verksamhet från grunden.

Vad Dwight inte räknade med var den märkliga och udda skaran människor han skulle omge sig med på sin nya hemort. Alltifrån en haussad hantverkare till en privat förskolelärare och en taxichaufför med dold agenda - detta är Dwights oväntade gäng när han försöker ta sitt första kliv in i den moderna kriminella världen.

I grunden är Tulsa King en uppslukande berättelse om att söka sin plats och skapa ett imperium från ingenting. Men serien balanserar också den mörka tonen med svart humor när Dwight kämpar med att anpassa sig till nya tider och förstå människorna runt omkring honom. Med sitt envisa ledarskap och kaxiga attityd får han lära sig att navigera genom Tulsas universum av konstiga och excentriska karaktärer.

Tulsa King

Vem regisserade och skrev Tulsa King-serien?

Bakom succén Tulsa King döljer sig några av de mest välrenommerade namnen inom TV- och filmbranschen. Seriens skapare är ingen mindre än Terence Winter, mannen som låg bakom de kritikerrosade succéerna The Sopranos och Boardwalk Empire.

Winter har hyllats för sin förmåga att skildra den mänskliga sidan av den organiserade brottsligheten och att framställa karaktärer med både komplexitet och drag av svart humor. I Tulsa King får vi följa i samma fotspår där han lyfter fram en åldrande maffiaboss som försöker hitta sin plats i en värld som har gått honom förbi.

När det kommer till regin har ett gäng duktiga regissörer styrt produktionen bakom kameran. Allen Coulter, med erfarenhet från serier som The Sopranos och Ally McBeal, har regisserat flera avsnitt. Detsamma gäller Millicent Shelton som har jobbat med kritikerhyllade produktioner som 30 Rock och Barry. Med denna talangfulla ensemble på plats har Tulsa King verkligen fått den kvalitetsstämpel den förtjänar.

Hur har Tulsa King-serien recenserats hittills?

Sedan premiären i november 2022 har Tulsa King svept in en rad strålande recensioner från både professionella filmkritiker och tittare runt om i världen. Den prestigefyllda recensionssamlingsplatsen Rotten Tomatoes ger serien en förtjänstfull 84% på sin"fresh"-skala baserat på över 100 recensioner.

Kritikerna hyllar främst den underhållande blandningen av mörk humor, engagerande karaktärer och actionladdad dramatik. Många lyfter fram Sylvester Stallones briljanta rollprestation som den griniga maffiabossen Dwight och hur väl han lyckas förmedla både råhet och komisk timing. Andra aspekter som rosats är den smarta manusföringen och den slående skildringen av den kriminella undervärlden.

Men inte bara kritikerna är imponerade - serien har också blivit en publikfavorit. På streamingtjänster och sociala medier strömmar lovorden in från vanliga tittare som uppskattar den svarta humorn, de udda karaktärerna och de spännande storylinerna. Med tanke på den överväldigande responsen är det troligt att vi kommer att få se mer av Tulsa King i framtiden.

Sammanfattning

Tulsa King är en prisad kriminalserie med Sylvester Stallone i huvudrollen som en åldrande maffiaboss som tvingas börja om på ny kult. Med sin svarta humor, spännande handling och udda karaktärsgalleri har serien fått strålande recensioner från både kritiker och tittare. Om du är en älskare av häftiga kriminaldramor med en twist av komedi är detta något du verkligen inte bör missa.

Oavsett om du väljer att streama Tulsa King på Dreamfilms.se, Paramount+ eller någon annan populär tjänst kommer du att uppleva en fängslande berättelse om att starta om på ny kult och bygga ett eget imperium. Med stjärnglans, actionladdad dramatik och en generös dos svart humor har serien allt du kan önska dig och mer därtill. Ge dig själv en dos underhållning av högsta klass och ta del av Tulsa King redan idag!

10 Lignende Serier

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 1532

Dela