close icon
page-title
Narcos
Narcos 2015 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

Detaljer

 • Originaltitel: Narcos
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Pedro Pascal

Narcos 2015 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8
2683Betyg
date2015

Säsonger

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |3 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |4 dage siden
  För mig var serie helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |4 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |5 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på nya serien Narcos gratis på Dreamfilm

Den nya spännande kriminalserien Narcos hade premiär 2015 och har redan hunnit bli en stor succé. Serien utspelar sig under 1980-talet och skildrar uppgången och faller för den ökända colombianska drogkartellen Medellínkartellen, lett av den legendariske knarkkungen Pablo Escobar.

Narcos följer DEA-agenten Steve Murphy som skickas till Colombia för att fånga Escobar och stoppa kokainhandeln till USA. Tillsammans med sin partner Javier Peña infiltrerar Murphy kartellen för att samla bevis och stoppa dess verksamhet. Men uppdraget visar sig bli långt mer komplicerat och farligt än väntat.

En spännande insiderblick i knarkkriget

Genom Murphy får tittaren en unik inblick i kokainkriget under 80-talet. Vi får följa kartellens uppgång med Pablo Escobar i spetsen, när de utan skrupler tar till våld och hot för att bygga sitt drogimperium. Samtidigt kämpar Murphy mot korrupta poliser, byråkrati och dödshot för att få stopp på kartellen.

Narcos är baserad på verkliga händelser och skildrar knarkkriget från båda sidor. Å ena sidan kartellen som vill tjäna miljarder på kokainhandel till USA. Å andra sidan DEA och den colombianska polisen som med alla medel försöker stoppa dem, mitt i den extrema våldsspiralen.

Pedro Pascal briljerar som knarkagent

I rollen som knarkagenten Murphy ser vi Pedro Pascal. Han gör en fantastisk insats och förmedlar den frustration och fara som präglade kampen mot kartellerna. Pascal får utmärkt sällskap av Boyd Holbrook som spelar hans kollega Peña. Tillsammans är de övertygande i rollerna som tuffa agenter mitt i knarkkrigets epicentrum.

Wagner Moura gör också ett minnesvärt porträtt av Pablo Escobar och visar alla nycker hos den ökände knarkkungen. Trots sina fruktansvärda brott förmedlar Moura ändå en viss charm och complexitet hos Escobar.

Otroligt välproducerad och spännande

Narcos är otroligt välproducerad med rafflade scener som fångar stämningen i Colombia under kokainboomen. Det märks att Netflix lagt ner mycket resurser på att skildra denna fascinerande tid i landets historia. Landskapen, 80-talsbilar och kläder är noga återskapade för att ge ett äkta intryck.

Samtidigt är Narcos extremt spännande och tempofylld, med många våldsamma och explosiva scener. Som tittare sugs man in i storyn och vill se hur agenterns jakt på Escobar skall sluta. Trots att serien bygger på verkliga händelser känns den som ett drama för att den är så väl berättad.

Sammanfattningsvis är Narcos en kanonbra thrillerserie för alla som gillar spänning och actionfilmer. Den ger en unik inblick i kampen mot knarkkartellerna i Sydamerika och har en ensemble av starka skådespelare. Missa inte att se Narcos - nu finns alla säsonger att streama online!

Narcos

Se alla säsonger av Narcos från 2015 nu

Den häftiga kriminalserien Narcos har blivit en stor hit på streamingtjänster sedan starten 2015. Netflix dubbade till och med serien till svenska efter succén. Nu finns samtliga 3 säsonger av Narcos att strömma online med svenskt tal.

I Narcos får vi följa den sanne DEA-agenten Steve Murphys jakt på Pablo Escobar och Medellínkartellen i Colombia. Kampen mot knarkimperiet pågår under 80-talet då kokainhandeln till USA nådde rekordnivåer.

Murphy tas emot som hjälte när han anländer till Colombia för att stoppa kartellen. Men snart inser han att uppdraget är nog så komplext med korrupta poliser och byråkrati som motarbetar honom. Samtidigt trappas våldet upp allt mer från kartellen som slår tillbaka mot sina fiender.

Otroligt spännande och tempofylld

Narcos har ett rasande tempo och är fylld av spännande scener och våldsamma konfrontationer. Som tittare är det omöjligt att inte sugas in handlingen som baseras på verkliga händelser. Trots att man vet att Pablo Escobar till slut grips är det otroligt spännande att följa jakten på honom.

Dessutom balanseras actionscenerna fint med mer melankoliska ögonblick. Vi får följa agent Murphy och kartellmedlemmarnas privata liv och relationer. Det gör att man kan förstå varför personerna agerar som de gör, trots att det leder till eskalerande våld.

Pedro Pascal imponerar i huvudrollen

Skådespelaren Pedro Pascal gör ett fantastiskt jobb i huvudrollen som agent Steve Murphy. Med sin skruvade min och sarkastiska ton förmår han förmedla Murphys frustration över sitt uppdrag, men också hans beslutsamhet.

Även Wagner Moura är outstanding i rollen som Pablo Escobar och visar alla nyanser hos knarkkungen - från charmtrollare till hänsynslös mördare. Hela rollistan är välvald och alla skådespelare känns genuina i sina roller vilket höjer kvaliteten.

Så för den som gillar spännande filmer och serier i stil med Sicario eller Zero Dark Thirty är Narcos ett måste. Missa inte att streama alla säsonger nu med svenskt tal!

Narcos följer drogkartellens uppgång och fall

Den expansiva true crime-serien Narcos på Netflix skildrar uppgången och fallet för Medellínkartellen i Colombia under 1980-talet. Under en explosiv period kontrollerade kartellen stora delar av kokainproduktionen och smugglingen till USA.

Med hjälp av mutor, hot och våld byggde kartellens ledare Pablo Escobar ett drogimperium och blev en av världens rikaste brottslingar. Men samtidigt växte motståndet allt mer från den colombianska staten och amerikanska DEA.

Unik inblick i kokainkriget

Genom DEA-agenten Steve Murphy som skickas till Colombia för att stoppa kartellen, får vi en unik inblick i kokainkriget på 80-talet. Kampen mot knarket trappas ständigt upp i våldsamhet med mord, sprängningar och eldstrider.

Samtidigt får vi följa kartellens interna maktkamp där lojalitet och förräderi går hand i hand. Trots sitt våld visar sig kartellen också ha folkets stöd eftersom de investerar i lokalsamhällen.

En komplex bild av Pablo Escobar

Skådespelaren Wagner Moura gör ett minnesvärt porträtt av Pablo Escobar och förmedlar både hans charm och hänsynslöshet. Å ena sidan framstår Escobar som en nära nog mytisk figur som får kultstatus.

Å andra sidan visar Narcos också hur maktgalen och narcissistisk Escobar blir allt mer isolerad ju mer DEA jagar honom. Han förlorar kontakten med verkligheten och börjar mörda tidigare vänner.

Spännande och välproducerad

Som tittare är det omöjligt att inte dras med i storyn, även om man känner till de verkliga händelserna. Tempot är högt med en rad spännande scener som skildrar det Colombia som drabbades hårt av kokainhandeln.

Narcos är dessutom extremt välproducerad med alla scener på plats i Colombia. Landskapen och kostymerna förmedlar tidsandan och ger en känsla av äkthet. Missa inte denna medryckande serie om knarkkriget som chockade en hel värld!

Upplev Narcos med Pedro Pascal på svenska

Den adrenalinfyllda serien Narcos från Netflix utspelar sig i Colombia under 1980-talet. Vi får följa den sanne DEA-agenten Steve Murphys livsfarliga uppdrag att stoppa knarkkungen Pablo Escobar och hans kartell.

Efter succén med originalserien valde Netflix att även dubba Narcos till svenska. Så nu finns alla tre säsonger att streama online med svenskt tal - perfekt för en spännande kväll!

Pedro Pascal imponerar i huvudrollen

I rollen som den drivne agenten Murphy ser vi skådespelaren Pedro Pascal. Med sin intensiva närvaro och sarkastiska ton lyckas han förmedla både beslutsamhet och frustration hos Murphy.

Pascal visar prov på stor skådespelartalang då han fångar Murphys inre dilemma när han tvingas använda allt brutalare metoder för att stoppa kartellen. Samtidigt brottas Murphy med att hålla ihop sin familj mitt i det farliga uppdraget.

En unik inblick i kokainkriget

Tack vare dubbningen till svenska går inte en nyansering av dialogen förlorad. Som tittare sugs man med i det Colombia där kokainkriget rasar som värst under 80-talet.

Narcos ger en fascinerande och mångfacetterad bild av knarkhandeln och dess konsekvenser. Serien visar både DEA:s och kartellens perspektiv, vilket gör storyn extra spännande och nyanserad.

Spännande action och drama

Förutom spännande actionscener med skottlossningar och biljakter innehåller Narcos också drama och melankoli. Relationen mellan Murphy och hans fru Connie skildras realistiskt, med alla påfrestningar kriget mot knarket medför.

Så för den som gillar tempofyllda och adrenalinfyllda filmer rekommenderas Narcos varmt. Det är helt enkelt några av de bästa säsongerna man kan streama just nu på svenska!

Narcos

Ny spännande kriminalserie Narcos på C More

Den kritikerrosade kriminalserien Narcos finns nu att streama på C More här i Sverige. Serien utspelar sig i Colombia på 1980-talet mitt under brinnande kokainkrig.

I centrum står den legendariske knarkkungen Pablo Escobar som med våld och hot bygger upp sitt drogimperium i Medellínkartellen. Samtidigt försöker DEA och den colombianska polisen med alla medel stoppa kartellen och dess smuggling av kokain.

En spännande och våldsam tid skildras

Genom DEA-agenten Steve Murphy som sätts på fallet får vi en unik inblick i kampen mot kokainkartellerna i Latinamerika. Ett omutligt krig utbryter där alla medel tas till för att stoppa knarkhandeln.

Narcos innehåller många spännande scener med skottlossningar, biljakter och explosioner. Samtidigt visas de mänskliga konsekvenserna av våldet som drabbar oskyldiga.

Komplext drama om makt och girighet

Förutom action scenerna innehåller Narcos också drama och melankoli. Vi får följa både agent Murphys och kartellmedlemmars privata relationer och drivkrafter.

Serien visar hur makt och girighet driver Pablo Escobar att bygga sitt kokainimperium till varje pris. Samtidigt drivs agent Murphy av en beslutsamhet att skipa rättvisa.

Pedro Pascal imponerar i huvudrollen

Skådespelaren Pedro Pascal gör ett fantastiskt jobb i rollen som agent Murphy och förmedlar frustrationen i jakten på Escobar. Hela rollistan är väldigt övertygande vilket gör storyn trovärdig.

Så för den som gillar spännande filmer i stil med Sicario eller Zero Dark Thirty är den nyillgängliga serien Narcos på C More ett intressant tillskott. Perfekt för en spännande kväll!

Missa inte att se Narcos med svenskt tal på nätet

Den adrenalinfyllda kriminalserien Narcos utspelar sig i Colombia under den explosiva kokainhandeln på 1980-talet. Nu finns alla tre säsonger av serien att streama online med svenskt tal.

I Narcos följer vi den modige DEA-agenten Steve Murphy i jakten på knarkkungen Pablo Escobar. Tillsammans med sin partner försöker han sätta stopp för Medellínkartellens smuggling av kokain till USA.

En unik thriller om kokainkriget

Narcos ger en detaljerad bild av det våldsamma kriget mellan kartellerna, polisen och DEA i Latinamerika. Tempot är högt med många spännande scener fyllda av action och dramatik.

Samtidigt visar serien också de tragiska konsekvenser våldet får för oskyldiga människor. Trots att man känner till historien är det omöjligt att inte sugas in i handlingen och vilja se mer.

Serien visar hur makt och girighet driver Pablo Escobar att bygga sitt kokainimperium till varje pris. Samtidigt drivs agent Murphy av en beslutsamhet att skipa rättvisa.

Pedro Pascal imponerar i huvudrollen

Skådespelaren Pedro Pascal gör ett fantastiskt jobb i rollen som agent Murphy och förmedlar frustrationen i jakten på Escobar. Hela rollistan är väldigt övertygande vilket gör storyn trovärdig.

Så för den som gillar spännande filmer i stil med Sicario eller Zero Dark Thirty är den nyillgängliga serien Narcos på C More ett intressant tillskott. Perfekt för en spännande kväll!

8 Lignende Serier

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 2683

Dela