alt

Zootropolis 2016 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.8
15 543
Betyg
calendar2016
time1h 49m
Den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis är en stad som inte liknar någon annan. En smältdegel där världens djur, från den största elefanten till den minsta näbbmusen, lever tillsammans i stadsdelar som eleganta Sahara Square och kyliga Tundratown. Men när den alltid lika positiva poliskonstapeln Judy Hopps anländer till Zootropolis, upptäcker hon att det inte är så lätt att vara den första kaninen bland de stora och tuffa djuren i stadens polisstyrka. Fast besluten att bevisa vad hon går för bestämmer hon sig för att knäcka ett knepigt fall.

Skådespelare

Actor Kristen Bell

Kristen Bell

Actor Jason Bateman

Jason Bateman

Actor J.K. Simmons

J.K. Simmons

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor John DiMaggio

John DiMaggio

Actor Maurice LaMarche

Maurice LaMarche

Actor Jenny Slate

Jenny Slate

Officiell trailer

Siehe auch

Zoomania Dreamfilm

Är du sugen på att se den fantastiska animerade filmen Zoomania? Då har du kommit rätt! På Dreamfilm kan du nu titta på Zoomania gratis online i hög kvalitet. Filmen släpptes 2016 och har blivit en riktig publikfavorit tack vare sin underhållande historia och fina animation. Här får du all information du behöver om hur du kan streama Zoomania filmen på svenska.

Zoomania utspelar sig i djurvärlden, där alla djur lever tillsammans i harmoni i staden Zoomania. Huvudpersonen är kaninen Judy Hopps som drömmer om att bli polis. Mot alla odds lyckas hon få jobbet, men upptäcker snabbt att livet som polis inte är så lätt som hon trodde. Tillsammans med räven Nick Wilde kommer hon på spåren av en mystisk konspiration.

Filmen är producersd av Walt Disney Animation Studios, och har röster av bland andra Ginnifer Goodwin, Jason Bateman och Idris Elba. Den har fått strålande recensioner för sin roliga historia, spännande äventyr och medryckande karaktärer. Perfekt underhållning för både barn och vuxna!

Zootropolis

Zoomania swesub full movie

På Dreamfilm kan du se Zoomania 2016 gratis i sin helhet med svensk text. Filmen är 115 minuter lång så du får gott om tid att njuta av handlingen och lära känna karaktärerna. Animerade filmer har en fantastisk förmåga att engagera tittare i alla åldrar.

Zoomania utforskar spännande teman som fördomar, vänskap och att tro på sig själv. Du kommer garanterat att bli charmad av den naive kaninen Judy Hopps och hennes oväntade vänskap med den slyngelaktiga räven Nick. Deras äventyr för dem genom Zoomanias olika stadsdelar befolkade av alla möjliga sorters djur.

Att streama Zoomania gratis på Dreamfilm är det perfekta sättet att unna dig själv lite välbehövlig avkoppling. Du kan luta dig tillbaka och följa med på Judys och Nicks spännande resa för att lösa mysteriet i Zoomania. Det finns gott om skratt, action och hjärtevärmande ögonblick på vägen.

Zoomania gratis på Dreamfilm

 • Inga abonnemang eller nedladdningar krävs
 • Titta direkt på sidan, i mobilen eller surfplattan
 • Filmen har svensk text (swesub)
 • Hög bild- och ljudkvalitet

På Dreamfilm kan du titta på Zoomania gratis online utan kostnad eller besvär. Det krävs inget abonnemang eller nedladdning - du kan börja streama direkt på sidan. Filmen finns i HD-kvalitet med swesub, så du kan luta dig tillbaka och njuta av den fantastiska animationen och svenska rösterna.

Zoomania passar utmärkt för en mysig filmkväll med familj eller vänner. Bjud på popcorn och läsk, och följ med Judy Hopps på hennes äventyr i djurvärlden. Det finns gott om skratt och spänning för både stora och små. Missa inte chansen att se den här succén gratis online på Dreamfilm!

Streama Zoomania gratis på Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt underhållande animerad film? Då ska du streama Zoomania gratis på Dreamfilm! Filmen från 2016 bjuder på fartfylld action, roliga karaktärer och en spännande mysteriehistoria som utspelar sig i djurvärlden.

Zoomania är en av de roligaste och mest sevärda animerade filmerna på senare år. Perfekt för en trevlig filmkväll!

I filmen får vi följa den ambitiösa kaninen Judy Hopps som mot alla odds blir polis i storstaden Zoomania. Tillsammans med räven Nick Wilde börjar hon nysta i en konspiration som hotar att rasera den harmomiska tillvaron i Zoomania.

Karaktärerna är otroligt charmiga och historien bjuder på både skratt, spänning och eftertanke. Missa inte chansen att titta på Zoomania gratis online i HD-kvalitet! Perfekt underhållning för hela familjen.

Så poppa popcornen, samla familjen och vännerna och njut av den här succén från Walt Disney Animation Studios. En riktig pärla som garanterat kommer att stanna i minnet länge. Nu kan du streama Zoomania när det passar dig bäst, helt utan kostnad på Dreamfilm. Välkommen att följa med på äventyret!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 15543
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.8 tyder på att Zootropolis är ett måste för fans av Animering.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MuriVOD12

Zootropolis är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.8 bekräftar detta.
avatar

damVod1

Zootropolis med ett betyg på 7.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 49m
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.8 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

RevJace

Zootropolis Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.8 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Zootropolis Betyget 7.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Zootropolis Titel med ett betyg på 7.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Storken Richard och den mystiska juvelen

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Coraline och spegelns hemlighet