close icon
page-title
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse

Detaljer

 • Originaltitel: X-Men: Apocalypse
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: The Donners' Company

X-Men: Apocalypse 2016 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.5
12581Betyg
date2016
date2h 24m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |1 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |1 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Semister12

  |6 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Grater98

  |6 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |8 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  stjärnaFält22

  |10 dage siden
  Betyget 6.5 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Hur avslöjas Apocalypse sanna krafter i filmen X-Men: Apocalypse?

I X-Men: Apocalypse får vi för första gången se den legendariska mutanten Apocalypse, den förmodligen mäktigaste varelsen i hela X-Men-universumets historia. Filmen utforskar Apocalypses ursprung och avslöjar bit för bit hans fruktansvärda krafter. Som den första mutanten någonsin var han en gång dyrkad som en gud för sin förmåga att absorbera andra mutanters krafter och därmed bli närmast odödlig och oövervinnerlig.

Efter att ha sovit i tusentals år vaknar Apocalypse upp i modern tid och inser att världen har förändrats drastiskt. Djupt besviken över människornas inflytande bestämmer han sig för att krossa samhället och etablera en ny världsordning där han själv är den enda härskaren. För att uppnå detta förfärliga mål måste Apocalypse uppvisa hela sin fruktansvärda arsenal av krafter. Bland annat kan han kontrollera och förstärka andra mutanters förmågor, förflytta sig genom att ta över andras kroppar, och inte minst förvandla sitt utseende till en ännu mer skräckinjagande varelse.

Genom att se X-Men: Apocalypse stream gratis eller på bio kommer du att få uppleva när Apocalypse visar prov på sin fullständiga ondska och mäktiga krafter. Det kulminerar i de unga X-Mens hårdaste prövning någonsin när de desperat försöker stoppa Apocalypse från att förinta civilisationen. En riktig spektakulär och actionfylld uppvisning av mutanternas övermänskliga förmågor utlovas.

X-Men: Apocalypse

Vilka mutanter tvingas gå med i Apocalypse X-Men lag?

För att kunna genomföra sin plan att upprätta en ny världsordning behöver Apocalypse rekrytera flera lojala och kraftfulla mutanter till sitt lag. En av de första han lyckas övertala är den brutalt förkrossade Magneto, som efter förlusten av sin familj har en djup vrede mot mänskligheten. Med sin förmåga att kontrollera metall och magneter blir Magneto en viktig bundsförvant åt Apocalypse i kampen mot X-Men.

Apocalypse lockar också med sig mutanten Psylock, som har kraften att framkalla ofrivilliga psykiska illusioner och är en av de mest skickliga stridskämparna i filmen. Tillsammans med den våldsamma Armageddon hör de till Apocalypses lags mest fruktade medlemmar. För att få sitt lag komplett lyckas Apocalypse dessutom rekrytera den unge mutanten Cyclops, vars laserblickar är så kraftfulla att de kan slå hål genom nästan alla material. Cyclops tvingas sluta upp på Apocalypses sida trots att han egentligen sympatiserar med X-Men.

Medan Apocalypse samlar allt fler lojala och kapabla mutanter på sin sida, måste Professor X och Raven försöka samla ihop ett motståndslag av unga X-Men för att kunna besegra Apocalypse och hans fruktansvärda härskara. En episk drabbning mellan de två lagen stundar, där jordans öde hänger på en skör tråd.

Vilka episka strider utspelas mellan X-Men och Apocalypse trupper?

När Apocalypse har lyckats bygga upp sin armé av kraftfulla mutanter ställs de mot Professor X och de unga X-Men i flera storslagna strider som får jorden att skaka. Från den apokalyptiska inledningsscenen där Apocalypse demonstrerar sin övermänskliga styrka genom att rasera en hel stad, till det episka slutmötet mellan Apocalypse och de överlevande X-Men - filmen innehåller otaliga actionspäckade sekvenser som får pulsen att rusa.

I en scen ser vi hur Cyclops tvingas använda sina laserblickar för att slåss mot sina vänner från X-Men, efter att ha hamnat på Apocalypses sida. Den förödande kraften i hans blickar orsakar enorm förödelse när de träffar marken. En annan strid involverar Psylock som använder sina psykiska illusioner för att vilseleda och tortera X-Men på de mest gruvliga sätt.

Men de mest spektakulära striderna utspelas naturligtvis mellan Apocalypse själv och X-Mens tyngsta a-lag bestående av Mystique, Professor X, Nightcrawler och Beast. När Apocalypse fullbordar sin förvandling och blir närmast osårbar tvingas X-Men verkligen använda alla sina krafter för att hejda honom från att utplåna allt liv på jorden. Det blir verkligen en drabbning i episka mått.

Var kan man se X-Men: Apocalypse stream gratis?

För dig som vill se X-Men: Apocalypse film gratis finns det flera olika streamingtjänster att välja mellan. En populär sajt att titta på filmen är dreamfilms.se, där du kan streama X-Men: Apocalypse online utan extra kostnader. Dreamfilms har ett stort utbud av filmer och serier att njuta av.

En annan möjlighet för att se X-Men: Apocalypse gratis streama är olika gratisstreamingtjänster på nätet. Här kan du dock behöva registrera dig och eventuellt stå ut med viss reklam. Fördelen är att du slipper betala för att se Filmen. En nackdel kan vara sämre bild- och ljudkvalitet jämfört med betaltjänster.

Oavsett var du väljer att streama X-Men: Apocalypse från så rekommenderas att du använder en tillförlitlig och laglig streamingtjänst. Detta för att både stötta filmbranschen och undvika risker som virus och annan skadlig kod. Med det sagt kan dreamfilms.se vara ett utmärkt val för att uppleva episka actionscener och häftiga mutantstrider i trygg miljö.

X-Men: Apocalypse

Hur lyckas de unga X-Men ta sig an den odödliga Apocalypse?

I X-Men: Apocalypse tvingas ett gäng unga, oerfarna X-Men ställas mot den fruktansvärda superskurken Apocalypse. Trots sin ungdom och brist på erfarenhet lyckas de överraskande nog bjuda rejält motstånd mot den närmast odödliga mutanten.

Nyckeln till deras framgång ligger i att de olika X-Men använder sina respektive krafter på mest optimala sätt. Exempelvis ser vi hur Nightcrawler utnyttjar sin teleporteringsförmåga för att snabbt förflytta sig och undvika Apocalypses dräpande attacker. Mystique å andra sidan förlitar sig på sin förmåga att förändra skepnad för att vilseleda fienden.

Genom att samarbeta tätt och spela ut varandras förmågor lyckas de unga X-Men till slut uppbåda tillräckligt motstånd för att utmana Apocalypse på riktigt. Det blir en storslagen final där laganda och vänskap sätts på härdast möjliga prov. Kan de mot alla odds lyckas besegra Apocalypse innan han hinner förgöra planeten?

Vilka är de främsta skådespelarna i X-Men: Apocalypse filmproduktionen?

I X-Men: Apocalypse får vi se en imponerande rollista bestående av många stora Hollywood-namn. I huvudrollen som den onda mutanten Apocalypse ser vi Oscar-vinnaren Sir Ian McKellen, som med sitt hotfulla utseende och sin mäktiga scenisk närvaro är perfekt för rollen.

Från de tidigare X-Men-filmerna återvänder även Jennifer Lawrence som den blåa, formskiftande Mystique, samt Michael Fassbender som den stridslystne Magneto. Båda skådespelarna har fått mängder av lovord för sina tolkningar av de klassiska rollerna.

Bland de yngre X-Men som får större utrymme den här gången hittar vi Tye Sheridan som den laserblicksskytten Cyclops och Sophie Turner, känd från Game of Thrones, som den telepaten Jean Grey. Rollistan är dessutom fylld av fler kända namn som Oscar Isaac, Rose Byrne och Olivia Munn.

Sammanfattning

X-Men: Apocalypse är en storslagen filmupplevelse där vi får se de unga X-Men ställas mot sin övermänskliga fiende Apocalypse. Med episka strider, häpnadsväckande special-effects och en stjärnspäckad rollista utlovas en dos rå action och spänning som få filmer kan mäta sig med. Oavsett om du streama den online eller ser den på bio, är detta ett måste för alla fantasyälskare.

I slutändan handlar filmen om mer än bara spektakulära stridsscener - den utforskar också teman som maktmissbruk, vänskap och att våga kämpa för det rätta, trots alla odds. Med sina mänskliga budskap och sin underhållande rymdopera-känsla är X-Men: Apocalypse en riktig höjdpunkt i den populära X-Men-serien som ingen bör missa.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 12581

Dela