close icon
page-title
X
X

Detaljer

 • Originaltitel: X
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: A24

X 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.7
2745Betyg
date2022
date1h 46m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |10 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Xany Xaru

  |12 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |13 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på X DreamFilm gratis

Den nya skräckfilmen X har nu premiär på bio, men går också att streama gratis på DreamFilm redan från den 17 mars 2022. Filmen är regisserad av Ti West och utgiven av det ansedda produktionsbolaget A24, kända för sin starka lineup av skräckfilmer.

X utspelar sig 1979 och följer en grupp ungdomar som åker till en avlägsen texasgård för att spela in en amatörporrfilm. Det de inte vet är att den äldre kvinnan som äger gården inte uppskattar ovälkomna gäster, och har förberett en rad fasansfulla överraskningar för dem. Recensionerna hyllar filmen för dess otäcka stämning och starka skådespeleri.

För er som gillar skräck rekommenderas verkligen X. Titta på den gratis från den 17 mars på DreamFilm med svensk text.

X

Strömma skräckfilmen X från 2022

Kultproducenten A24:s senaste skräckfilm X har nu haft biopremiär, och släpps för gratis streaming redan 17 mars på DreamFilm. Handlingen utspelar sig 1979 i Texas, och följer ett ungt filmteam som bestämmer sig för att spela in en porrfilm på en avlägsen gård mitt ute i ingenstans. Vad de inte vet är att gårdens äldre kvinnliga ägare har andra planer för dem, och det slutar i ett blodigt och makabert slutskede.

Skådespeleriet med bland andra Mia Goth och Jenna Ortega hyllas, och X utlovas bli en av årets läskigaste biosuccéer. Missa inte chansen att streama den gratis på svenska från och med premiärdagen på DreamFilm.

X utlovas bli en av årets läskigaste biosuccéer. Missa inte chansen att streama den gratis på svenska från och med premiärdagen på DreamFilm.

X finns att se gratis på svenska

Den 17 mars är det äntligen dags för skräckis- och thrillerfantaster att på DreamFilm få se Ti Wests senaste film X som både hyllats av kritikerna och fått toppbetyg av publiken för sin läskiga story och starka skådespelarinsatser.

Handlingen utspelar sig vid den hippielösa slutet på 70-talet och följer en grupp filmare som åker till en avlägsen bondgård ute på landsbygden för att spela in porr. Väl på plats märker de dock snart att de inte är välkomna och bondmoran har sina egna, mycket mer bisarra, planer för dem.

Filmen som har fokus på det mer erotiska skräcket är extrem, oväntad och övernaturlig på samma gång som den är rolig och skrämmande. Passa på att streama X gratis på svenska från 17 mars på DreamFilm, en av de allra bästa skräckfilmerna just nu!

Bästa skräckfilmer just nu

 • X (2022)
 • Smile (2022)
 • The Black Phone (2022)

2022 års mest skrämmande film

Den 17 mars 2022 är det äntligen dags för release av Ti Wests X som många menar är den hittills mest skrämmande filmen under 2022. Handlingen kretsar kring en grupp 70-tals hippies som beger sig till en öde gård på den amerikanska landsbyggden för att spela in en porrfilm, utan att veta vad de ger sig in på.

Med skådespelare som Mia Goth och Jenna Ortega förväntas skräckfaktorn vara hög i denna läskiga skildring av sex, våld och gore. Med tanke på upphovsmännens tidigare verk The House of the Devil och The Innkeepers utlovas en riktigt otäck upplevelse. Vill du se 2022 års hittills läskigaste film? Streama X gratis med svensk textDreamFilm!

X

Se den nya skräckfilmen online

Den 17 mars är det dags för premiär på DreamFilm för en av årets mest omtalade skräckfilmer - nämligen Ti Wests X från 2022 med Mia Goth och Jenna Ortega i huvudrollerna. Filmen utspelar sig 1979 i Texas, och följer en grupp ungdomar som reser till en bondgård på landsbyggden för att där spela in en amatörporrfilm.

Vad de inte räknat med är att gårdens ägare, en äldre kvinna, inte alls uppskattar ovälkomna gäster med tvivelaktiga avsikter. Snart vänder allt till en skräckfylld mardröm för de stackars ungdomarna. Streama X gratis på svenska från och med den 17 mars på DreamFilm för att själv se denna läskiga story utspela sig.

X släpps på DreamFilm 17 mars

Den omtalade skräckfilmen X från 2022 med bland andra Mia Goth har nu haft världspremiär på bio, och kommer lanseras för gratis streaming redan den 17 mars på DreamFilm. Handlingen utspelar sig på den amerikanska landsbyggden i Texas 1979, och följer ett ungt filmteam bestående av hippies som bestämmer sig för att åka till en avlägsen gård för att spela in en porrfilm.

Ingen vet dock att gårdens kvinnliga ägare har andra egendomliga planer för dem. Snart vänder allt till rena mardrömmen. Missa inte chansen att se en av årets mest hyllade skräckfilmer gratis online med svensk text. X släpps på DreamFilm den 17 mars!

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2745

Dela