alt

Wrath of Man 2021 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
4 869
Betyg
calendar2021
time1h 59m
En nyanställd säkerhetsvakt för värdetransporter överraskar sina medarbetare under ett rån genom att visa upp oanade talanger för att avvärja rånet. Detta får dem att börja undra vem han är och varifrån han kommer. Snart blir hans motiv och bakgrund kända, när han tar till drastiska åtgärder för att få sin hämnd.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Scott Eastwood

Scott Eastwood

Actor Holt McCallany

Holt McCallany

Actor Josh Hartnett

Josh Hartnett

Actor Andy García

Andy García

Actor Eddie Marsan

Eddie Marsan

Actor Jeffrey Donovan

Jeffrey Donovan

Actor Post Malone

Post Malone

Officiell trailer

Siehe auch

Hedström hotet om hämnd Dreamfilm

Den nya actionthrillern Wrath of Man med Jason Statham i huvudrollen har precis haft premiär och är redo att streamas gratis online. Filmen utspelar sig i Los Angeles och följer Stathams karaktär "H", en mystisk man som börjar arbeta för ett värdetransportföretag. Men "H" är inte den han utger sig för att vara, och snart avslöjas hans verkliga motiv - hämnd.

Med sina kollegor i värdetransportteamet dras "H" in i en våg av rån och våldsamheter. Han visar sig vara expert på att hantera vapen och har uppenbarligen en militär bakgrund. Tittarna får följa med på hans resa när pusselbitarna börjar falla på plats och hans sanna identitet och motiv avslöjas.

Filmen är regisserad av Guy Ritchie som tidigare gjort filmer som Snatch och Sherlock Holmes. Manuset är skrivet av Ritchie, Ivan Atkinson och Marn Davies. Förutom Jason Statham medverkar även Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett och Scott Eastwood.

Wrath of Man är en spännande actionfilm fylld med våld, spänning och oväntade vändningar. Perfekt underhållning för fans av Statham och adrenalinfyllda thrillers. Missa inte att streama den gratis redan idag!

Wrath of Man

Ge hela storyn gratis stream

Den nya actionthrillern Wrath of Man med Jason Statham har nu premiär och går att streama helt gratis online. Filmen är baserad på den franska filmen Le Convoyeur från 2004 och är regisserad av Guy Ritchie.

Handlingen utspelar sig i Los Angeles och följer Jason Stathams karaktär som går under namnet "H". Han börjar arbeta på ett värdetransportföretag men visar sig snart vara mer än han verkar. När en våg av rån drabbar hans kollegor inser tittarna att "H" är ute efter hämnd.

Filmen är fylld med action och oväntade vändningar allt eftersom hela storyn bakom "H"s motiv avslöjas. Slutscenen ger svar på alla frågetecken och binder ihop berättelsen på ett oväntat och spännande sätt.

Med en stjärnspäckad ensemble bestående av bland andra Holt McCallany, Jeffrey Donovan och Scott Eastwood levererar Wrath of Man action och drama i världsklass.

Missa inte att streama den gratis online och få ta del av hela den adrenalinfyllda storyn bakom "H"s hämnd. Perfekt underhållning för fans av Statham och spännande thrillers.

Wrath of Man bjuder på adrenalinfylld action samtidigt som den avslöjar hela den chockerande sanningen bakom "H"s motiv. En thriller som håller dig på halster ända in i det sista.

Jämför Jason Stathams senaste action Dreamfilm

Den brittiske actionhjälten Jason Statham är aktuell med ännu en adrenalinfylld thriller i form av Wrath of Man som nu går att streama på Dreamfilm.

I filmen gestaltar Statham rollen som "H", en mystisk nyanställd på ett värdetransportföretag i Los Angeles. Snart visar det sig att "H" inte är den han utger sig för att vara och att han i själva verket är ute efter blodig hämnd.

För fans av Statham går det inte att komma ifrån att Wrath of Man känns igen från hans tidigare filmer. Här får vi återigen se honom leverera actionfyllda scener och hårdhänta slagsmål med den där karaktäristiska, lite stiffnessiga stilen som blivit hans signum.

Samtidigt skiljer sig Wrath of Man från många av Stathams tidigare filmer genom att den har ett något djupare drama och en mer utvecklad handling. Vi får följa med på "H"s resa och hela tiden fylls nya pusselbitar på plats.

Sammantaget är Wrath of Man en spännande actionrulle med den där klassiska Statham-känslan, samtidigt som den bjuder på något nytt. Perfekt för fans och ett måste att streama på Dreamfilm.

Se full film 22.04.2021 svenska online

Wrath of Man har nu haft premiär och går att se hela filmen online med svenska undertexter. Denna spännande actionthriller som utspelar sig i Los Angeles släpptes på bio den 22 april 2021 och finns nu tillgänglig för streaming.

Filmen regisseras av Guy Ritchie och har Jason Statham i huvudrollen som den mystiske "H" som börjar jobba på ett värdetransportföretag i Los Angeles. Snart dras han och hans kollegor in i en våg av våldsamma rån, och "H" visar sig ha en dold agenda.

Förutom Statham medverkar även Holt McCallany, Scott Eastwood, Jeffrey Donovan och Josh Hartnett. Manuset är skrivet av Ritchie, Ivan Atkinson och Marn Davies.

Missa inte att se hela actionthrillern Wrath of Man som hade biopremiär den 22 april 2021. Nu finns den tillgänglig att streama online med svenska undertexter så att du kan få med dig varenda vändning i den adrenalinfyllda storyn.

Wrath of Man

Upplev spänningen i Los Angeles Dreamfilm

Den nya actionfilmen Wrath of Man utspelar sig på de soliga gatorna i Los Angeles, men trots den idylliska miljön är stämningen allt annat än lugn. Filmen följer Jason Stathams karaktär som är ute efter blodig hämnd.

Tillsammans med sina kollegor på ett värdetransportföretag dras Stathams rollfigur in i en värld av våldsamma rån och övergrepp på Los Angeles gator. Spänningen ligger på topp när de tvingas försvara sig och sin last med vapenmakt om det behövs.

Regissören Guy Ritchie förstärker känslan av ett Los Angeles i kaos, där våldet kan bryta ut när som helst. Med snabba klipp och pulsande musik hålls tempot uppe samtidigt som mystiken kring Stathams karaktär sakta avslöjas.

Upplev den råa spänningen på Los Angeles brottsutsatta gator när Wrath of Man nu finns att streama på Dreamfilm. Perfekt för fans av action och Stathams typiska adrenalinstinna filmer.

Ser den ultimata hämnden gratis Sverige

Den nya actionthrillern Wrath of Man har nu haft premiär och går att streama helt gratis med svenska undertexter. I filmen får vi följa Jason Stathams karaktär som är på jakt efter den ultimata hämnden.

Handlingen utspelar sig i Los Angeles där Stathams rollfigur börjar arbeta för ett värdetransportföretag under mystiska omständigheter. När en våg av våldsamma kupper drabbar hans kollegor visar det sig att han har en dold agenda.

I klassisk Statham-stil levererar han knivskarpa one-liners samtidigt som han utan att blinka tar till våld för att skipa rättvisa. Hämnden han är ute efter visar sig vara blodig, hänsynslös och chockerande brutal.

Med högt tempo, våldsamma actionscener och Stathams karaktäristiska, stela skådespeleri är Wrath of Man en thriller som håller dig på helspänn hela vägen. Missa inte att streama den gratis och se hur den blodiga hämnden utspelar sig.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4869
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Wrath of Man är ett måste för fans av Action.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Wrath of Man. Betyget 7.7 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 59m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Wrath of Man är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Wrath of Man med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Wrath of Man Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.7 bekräftar detta.
avatar

matixd

Wrath of Man Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.7 bekräftar bara detta.
avatar

MovieFilmer

Wrath of Man Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.7 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Shockwave: Countdown to Disaster

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Apornas planet: Uppgörelsen

Transformers: Rise of the Beasts

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One