close icon
page-title
Wonka
Wonka

Detaljer

 • Originaltitel: Wonka
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

Wonka 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.2
2917Betyg
date2023
date1h 57m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |10 timer siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |3 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad händer i Wonka filmen?

Wonka är en kommande musikalisk fantasykomedifilm som utlovar en färgsprakande och magisk filmupplevelse. Filmen är en förhistoria till den legendariska Willy Wonka-karaktären och ger en inblick i hur han blev den excentriske chokladmakaren och uppfinnaren vi känner igen från Roald Dahls klassiska barnbok. Wonka följer Willy Wonkas resa från fattig ung man till att bli världens mest berömda och mystiska sockerrörsmakare.

Filmen är full av musikaliska nummer och visuell fantasi, och utforskar Wonkas bakgrundshistoria och vad som formade honom till den karaktär han är. Publiken kan förvänta sig en färgsprakande och magisk värld fylld med överraskningar och chokladälskande äventyr när Wonka avslöjar hemligheten bakom sin framgång som den mest ikoniska konfektionären som någonsin funnits. Wonka utlovar att ge en underhållande och fantasifull inblick i en älskad karaktärs ursprung.

Med en blandning av musik, humor och äventyr kommer Wonka att ta publiken med på en söt resa fylld av magi och underbara vändningar. Huruvida filmen lyckas fånga essensen av den populära karaktären återstår att se, men förväntningarna är höga för denna färgglada ny tolkning av den osannolika chokladmakaren.

Wonka

Vilka spelar med i Wonka?

Wonka stoltserar med en imponerande rollista av både etablerade skådespelare och lovande nykomlingar. I huvudrollen som den unge Willy Wonka ser vi Timothée Chalamet, den Oscars-nominerade stjärnan från filmer som Dune och Call Me By Your Name. Chalamet förväntas ge en energisk och karismatisk tolkning av den excentriske chokladmästaren.

Övriga i rollistan inkluderar Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Jim Carter och Olivia Colman. Key spelar en rollfigur som förmodligen kommer stå nära Wonka, medan Atkinson och Hawkins roller fortfarande är något höljda i dunkel. Colman och Carter har troligen biroller, men deras närvaro i filmen lägger ytterligare lager av skådespelartalang.

Regissören för Wonka är Paul King, känd för familjefilmerna Paddington och Paddington 2. Med King vid rodret kan vi förvänta oss ett varmt och fantasifullt manus som förhöjer karaktärernas hjärta och humor. Den lovande rollistan och det kreativa teamet bakom kameran gör Wonka till en av årets mest efterlängtade filmer för hela familjen.

Wonka stream - var kan man se filmen online?

Wonka har biopremiär den 15 december 2023, men kommer inom kort även gå att streama online. För dig som föredrar att se filmen hemifrån kommer Wonka att finnas tillgänglig för streaming på flera populära streamingtjänster som dreamfilms.se, Wonka Sverige, strömmar, och HBO Max.

Exakt datum för när Wonka släpps på strömningstjänsterna har ännu inte meddelats, men baserat på tidigare Warner Bros-släpp kan vi vänta oss att filmen dyker upp på streamingtjänster cirka 45 dagar efter biopremiären. Detta skulle innebära att Wonka kan bli tillgänglig för streaming online i slutet av januari eller början av februari 2024.

För att hålla dig uppdaterad om exakt när och var du kan se Wonka online gratis streama rekommenderar vi att du följer nyheter och uppdateringar från filmstudion och streamingtjänsterna. Väntetiden kommer säkerligt vara värd det för att uppleva Wonkas färggranna, musikaliska värld i hemmet.

När släpptes Wonka filmen?

Filmen Wonka, den hyllade musikaliska fantasyn om den legendariske chokladmakaren Willy Wonka, hade världspremiär på biosalonger den 15 december 2023. Efter en lång väntan för fans av Roald Dahls klassiska berättelse kunde äntligen publiken uppleva denna färggranna och magiska prequel om Wonkas ungdom och ursprung.

Lanseringen av Wonka var en stor händelse för filmvärlden och marknadsföringen inför premiären var massiv. Filmen hade haft ett närmast mytomspunnet rykte sedan den först tillkännagavs 2019, med många som undrade hur den excentriske chokladtillverkarens bakgrund skulle gestaltas. När det äntligen blev dags för biopremiären svarade Wonka upp mot förväntningarna med sin visuellt slående stil och musikaliska nummer.

Efter den framgångsrika biosläppningen blir nästa stora fråga när filmälskare kan se Wonka på streamingtjänster som dreamfilms.se och andra populära plattformar. Även om inget exakt datum har offentliggjorts ännu, förväntas Wonka Sverige bli tillgänglig för gratis streama inom någon månad eller två efter biopremiären enligt branschens normala fönster.

Wonka

Var kan man se Wonka stream gratis?

Även om Wonka just nu bara visas på biografer runt om i landet, kommer filmen snart också att bli tillgänglig för streaming online. För den som vill titta på Wonka hemifrån kommer det finnas flera alternativ att välja mellan för att streama filmen gratis.

En av de mest populära tjänsterna för att se Wonka gratis streama kommer sannolikt att bli dreamfilms.se. Denna streamingtjänst har tidigare visat filmer från Warner Bros och Wonka förväntas bli en av deras största titlar under 2024. Andra möjliga alternativ för att streama Wonka online kan inkludera tjänster som HBO Max, Amazon Prime och möjligen Disney+.

Det exakta datumet när Wonka blir tillgänglig för gratis streaming har ännu inte avslöjats, men med tanke på den heta efterfrågan förväntas filmen släppas inom några månader efter biopremiären. Håll utkik efter uppdateringar från streamingtjänsterna själva, och var redo att boka in en magisk filmkväll när denna färgsprakande familjefilm blir tillgänglig att streama hemifrån.

Hur blev Wonka en framgångsrik filmproduktion?

Även om Wonka fortfarande är en relativt ny release har filmen redan fått ett överväldigande mottagande och motsvarat höga förväntningar. Framgången kan till stor del tillskrivas det legendariska källmaterialet samt den talangfulla ensemble av kreatörer bakom produktionen.

Grunden för Wonka är förstås Roald Dahls ikoniska karaktär Willy Wonka från den älskade barnboken Charlie och chokladfabriken. Att gestalta Wonkas bakgrund och uppväxt var ett modigt grepp, men manuset lyckades fånga karaktärens excentriska och visionära anda på ett trovärdigt sätt. Filmskaparna balanserade också den mörka humor och teman från originalet med ett varmt familjefokus.

Bakom kameran anfördes Wonka av den prisade regissören Paul King, som tidigare imponerat med Paddington-filmerna. Kings förmåga att skapa livfulla karaktärer och visuell magi var avgörande för att Wonka skulle bli en framgång. Den talangfulla rollistan med Timothée Chalamet i spetsen bidrog också stort till filmens kvaliteter.

Med rätt blandning av musik, humor och hjärta lyckades Wonka fånga publiken och bli en kassasuccé. Dess förmåga att både underhålla och röra tittaren, samtidigt som den stannade trogen originalkällans vision, är vad gör Wonka till en framgångsrik och minnesvärd filmupplevelse.

Sammanfattning

Wonka är en färgsprakande och musikalisk fantasyfilm om den legendariske chokladmakaren Willy Wonkas uppväxt och ursprung. Med Timothée Chalamet i huvudrollen och regissören Paul King bakom kameran utforskar filmen hur den excentriske sockerbagaren gick från fattig yngling till världens mest ikoniska konfektionär. En underhållande blandning av humor, äventyr och visuell magi som stannar trogen originalkällans anda.

När Wonka har biopremiär i december 2023 kommer den snart också finnas tillgänglig för gratis streaming online på populära tjänster som dreamfilms.se. För den som inte vill missa denna färgsprakande familjefilm kommer det alltså finnas gott om möjligheter att uppleva den magiska berättelsen om Wonkas bakgrund från hemmasoffan under 2024.

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2917

Dela