alt

Wołyń 2016 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
119
Betyg
calendar2016
time2h 30m

Skådespelare

Actor Janusz Chabior

Janusz Chabior

Actor Gabriela Muskała

Gabriela Muskała

Actor Heorhii Povolotskyi

Heorhii Povolotskyi

Actor Lech Dyblik

Lech Dyblik

Actor Tomasz Sapryk

Tomasz Sapryk

Actor Jacek Braciak

Jacek Braciak

Actor Jarosław Gruda

Jarosław Gruda

Actor Maria Sobocińska

Maria Sobocińska

Siehe auch

Wołyń Dreamfilm

Är du på jakt efter en gripande och tankeväckande film att se? Då ska du inte missa dramafilmen Wołyń från 2016 som nu finns att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Wołyń utspelar sig under andra världskriget i Volynien i västra Ukraina. Filmen skildrar relationen mellan den ukrainska befolkningen och polacker som bodde i området under kriget. Spänningarna mellan grupperna växer sig allt starkare och så småningom övergår i ren terror.

Filmen är baserad på verkliga händelser och den här mörka perioden i historien som många inte känner till. Berättelsen ger en inblick i krigets fasor och de svåra val människor ställdes inför. Ett drama fyllt av tragik, sorg och lidande.

I huvudrollerna ser vi bland andra Michalina Olszanska och Arkadiusz Janiczek. Wołyń regisserades av Wojciech Smarzowski. Filmen är producerad av det polska filminstitutet Narodowy Instytut Audiowizualny och hade biopremiär i Polen 2016. Den är 144 minuter lång.

Wołyń

Wołyń SweSub Streama Gratis

Att streama film gratis online blir allt vanligare. På Dreamfilm kan du se Wołyń med svensk text helt utan kostnad. Det enda du behöver är ett konto på sidan, vilket är gratis att skapa.

Streamingtjänster som Netflix och Viaplay kräver dyra månadsavgifter för att få tillgång till filmer och serier. Med Dreamfilm slipper du den kostnaden och kan titta på filmer gratis online när det passar dig.

Allt du behöver för att streama Wołyń är en internetuppkoppling och en enhet som dator, surfplatta, TV eller mobil. Filmen finns i HD-kvalitet med svensk text så att du kan följa handlingen även om du inte förstår polska.

Streaming är dessutom smidigt eftersom du kan pausa och återuppta visningen senare. Du bestämmer själv när och var du vill se filmen. Perfekt om du vill streama film gratis hemifrån i soffan!

Wołyń Gratis Online Film 07.10.2016

Wołyń hade biopremiär i Polen den 7 oktober 2016 och blev en stor publiksuccé. Nu kan du äntligen se den här filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Filmen är baserad på romanen med samma namn från 2016 av den polske författaren Stanisław Srokowski. Boken skildrar de fruktansvärda massakrerna som ägde rum i Volynien under andra världskriget.

Det är en mörk historia som många polacker bär på. Uppemot 100 000 polacker dödades av den ukrainska befrielsearmén. Filmen ger en skakande inblick i dessa händelser ur de drabbades perspektiv.

Missa inte den här starka och välspelade dramathriller som ger en annorlunda bild av andra världskriget. Du kan streama Wołyń gratis online nu efter premiären 2016.

Wołyń Drama Swesub Stream

Gillar du starka dramafilmer? Då ska du inte missa Wołyń från 2016 som nu går att streama online med svensk text helt gratis på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig i Volynien i västra Ukraina under andra världskriget. Den skildrar relationen mellan ukrainare och polacker som bodde sida vid sida, fram till den eskalerande våldsspiralen.

Wołyń är ett grittigt och tankeväckande krigsdrama som baseras på verkliga händelser. Filmen ger en annorlunda bild av andra världskriget, bortom de vanliga skildringarna.

I rollerna ser vi bland andra Michalina Olszanska, Arkadiusz Janiczek och Adrian Zaremba. Filmen regisserades av den erfarne polske regissören Wojciech Smarzowski.

Wołyń är ett oväntat krigsdrama du inte får missa. Nu kan du streama den gratis online med svensk undertext.

Wołyń

Wołyń Narodowy Instytut Audiowizualny

Wołyń är producerad av det polska filminstitutet Narodowy Instytut Audiowizualny som ligger bakom många uppmärksammade polska filmer.

Institutet grundades 2005 och har till uppgift att stödja polsk filmproduktion. Bland annat ges bidrag till manusutveckling, produktion och distribution av polska filmer.

Narodowy Instytut Audiowizualny ligger bakom filmer som Ida, Kylmä sota och Corpus Christi som alla nominerats till Oscar för bästa icke-engelskspråkiga film.

Även Wołyń producerades med stöd från institutet och visar på den höga kvalitet som polsk film håller idag. Nu kan du se den gratis online på Dreamfilm.

Wołyń tt6068960 Dreamfilm

På IMDb har Wołyń betyget 7,1 och ID-numret tt6068960. Det är en stark och omtalad film som gavs ut 2016 av det polska filminstitutet.

Handlingen utspelar sig under andra världskriget i Volynien och skildrar konflikten mellan polacker och ukrainare. Filmen bygger på faktiska händelser och ger en annorlunda bild av kriget.

I rollistan hittar vi bland andra Michalina Olszańska, Arkadiusz Janiczek, Adrian Zaremba och Izabela Dąbkowska. Regisserad av den polske regissören Wojciech Smarzowski.

Missa inte möjligheten att se den här filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm. En stark upplevelse du sent kommer glömma.

10 liknande filmer:

  1. The Zone of Interest
  2. PERFECT DAYS
  3. Todos los nombres de Dios
  4. Jesus
  5. Nowhere
  6. Insidan ut
  7. Trunk - Locked In
  8. After Everything
  9. Gran Turismo
  10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 119
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.3 tyder på att Wołyń är ett måste för fans av Drama.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Wołyń med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Wołyń är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.3 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Wołyń med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 30m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.3 betyg är en säker sak.