White Men Can't Jump 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.5
216
Betyg
calendar2023
time1h 41m
I den här moderna nytolkningen av den ikoniska filmen går Jeremy, en tidigare stjärna vars skador satte käppar i hjulet för hans karriär, ihop med Kamal, en tidigare lovande spelare som sjabblade bort sin karriär. De två spelarna slår sig samman för ett sista försök att leva ut sina drömmar och tvingas samtidigt hantera slitna relationer, ekonomiska problem och egna kamper inombords.

Skådespelare

Actor Lance Reddick

Lance Reddick

Actor Sinqua Walls

Sinqua Walls

Actor Laura Harrier

Laura Harrier

Actor J. Alphonse Nicholson

J. Alphonse Nicholson

Actor Teyana Taylor

Teyana Taylor

Actor Arturo Castro

Arturo Castro

Actor James Earl

James Earl

Actor Jack Harlow

Jack Harlow

Officiell trailer

Siehe auch

Så ser streamas White Men Can't Jump Dreamfilm gratis Swesub 2023

White Men Can't Jump är den nya komedin från 20th Century Studios som släpps den 11 maj 2023. Filmen är en uppföljare till klassikern med samma namn från 1992 och utlovar lika mycket humor och basketaction. Vi vet redan att filmen kommer att släppas med svenskt tal och text för att kunna streamas gratisDreamfilm.

Originalfilmen från 1992 med Wesley Snipes och Woody Harrelson är en riktig kultklassiker som många har växt upp med. Den nya versionen utlovar samma stämning med nya skådespelare och en story anpassad till 2023. Precis som originalet utspelar sig handlingen på basketplanerna i Los Angeles och följer två streetbasket-stjärnor.

För alla som älskar basket och komedier är den här filmen ett måste att se. Med tanke på att det är en uppföljare till en så älskad film väntas den nya versionen av White Men Can't Jump bli en av årets mest sedda komedier på streamingtjänster som Dreamfilm.

Se White Men Can't Jump hela filmen utan registrering

När White Men Can't Jump har biopremiär den 11 maj kommer den snabbt att dyka upp för gratis streamingDreamfilm. Det bästa är att man kan se hela filmen i sin helhet utan att behöva skapa konto eller registrera sig.

Streamingtjänsten Dreamfilm är helt gratis att använda och kräver ingen registrering för att kunna titta på filmer. Allt du behöver göra är att leta upp White Men Can't Jump på hemsidan och trycka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av basketkomedin i hög kvalitet.

Eftersom filmen är en av vårens mest väntade komedier lär den snabbt dyka upp på Dreamfilms landningssida eller under kategorin nya filmer. Håll utkik efter den 11 maj så missar du inte chansen att se den gratis online utan krångel med registrering.

White Men Can't Jump

Var kan man se White Men Can't Jump med svenskt tal stream

När det är dags för premär kommer White Men Can't Jump att släppas med full svensk text och tal för att locka den skandinaviska publiken. Detta gör det extra smidigt att kunna streama filmen gratis på nätet.

Streamingtjänsten Dreamfilm brukar vara snabba med att lägga upp populära filmer med svenskt tal. Så fort White Men Can't Jump har haft premiär kan vi räkna med att den dyker upp på Dreamfilm med alternativet att välja mellan svenska eller engelska.

Att kunna streama nya filmer med full svensk text helt gratis gör Dreamfilm till den perfekta tjänsten för den som vill slippa engelsk text. Med tanke på filmens popularitet och svenska tal är Dreamfilm det självklara valet för att streama White Men Can't Jump online efter premiären.

Hela White Men Can't Jump filmen från 2023 streama gratis på nätet

Tack vare streamingtjänster som Dreamfilm går det numera att se de flesta nya filmer helt gratis online. White Men Can't Jump från 2023 kommer garanterat att läggas upp i sin helhet nära premiärdatumet den 11 maj.

För att slippa betala dyra streamingavgifter eller biobiljetter är Dreamfilm det smartaste alternativet för att se nya filmer gratis på nätet. Här kan du streama White Men Can't Jump i hög kvalitet utan att det kostar något.

Så fort filmen har haft premiär dyker den garanterat upp på Dreamfilms hemsida där du kan starta uppspelningen med ett klick. Missa inte chansen att se årets roligaste basketkomedi online helt utan kostnad!

Med Dreamfilm kan du streama de flesta nya filmer gratis direkt efter biopremiär – White Men Can't Jump från 2023 kommer garanterat att gå att se i sin helhet på tjänsten.

White Men Can't Jump Swesub streamfilm gratis från 2023

Den 11 maj är det äntligen dags för komedin White Men Can't Jump att ha biopremiär efter lång väntan. Filmen kommer sedan att läggas upp på Dreamfilm för att kunna streamas gratis med svensk text.

För alla fans av originalfilmen med samma namn från 1992 är det här en film man inte får missa. Den nya versionen lovar minst lika mycket skratt och spänning på basketplanen fast i en modern tappning.

När White Men Can't Jump väl har haft premiär är Dreamfilm det självklara stället att gå till för att kunna streama filmen gratis online. Här laddas de flesta nya filmer upp med svensk text så fort de har haft biopremiär.

Håll utkik efter White Men Can't Jump på Dreamfilms hemsida kring den 11 maj. Då har du chansen att se årets roligaste och coolaste basketfilm gratis på nätet med bara ett par klick!

Var kan man titta på White Men Can't Jump Dreamfilm 2023

Den 11 maj är det äntligen dags för den nya versionen av komedi-klassikern White Men Can't Jump att ha biopremiär. Filmen med samma namn från 1992 är älskad av många och den här nya versionen ser ut att kunna leva upp till originalet.

Efter att filmen har haft premiär på bio är Dreamfilm den självklara platsen för att kunna titta på White Men Can't Jump gratis online. Dreamfilm brukar lägga upp de flesta nya filmer för gratis streaming kort efter biopremiär.

För att slippa betala för dyr bio eller streaming räcker det med att hålla utkik på Dreamfilms hemsida kring premiärdatumet 11 maj. Då borde White Men Can't Jump dyka upp där så att du kan streama den gratis i full längd.

Missa inte denna nostalgiska men samtidigt fräscha nya version av basketkomedi-klassikern White Men Can't Jump. Med Dreamfilm kan du se den helt gratis online när den har biopremiär i maj!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 216
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En White Men Can't Jump med ett 6.5 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.5 antyder att White Men Can't Jump är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Patricktexas

White Men Can't Jump med medelbetyget 6.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

RevJace

White Men Can't Jump Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.5 talar för sig själv.
avatar

MovieFilmer

White Men Can't Jump Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

White Men Can't Jump Titel med ett betyg på 6.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!