close icon
page-title
WALL-E
WALL-E

Detaljer

 • Originaltitel: WALL·E
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Pixar

WALL-E Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star8.1
18168Betyg
date2008
date1h 38m

Kommenter

 • avatar

  Flixer

  |9 timer siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |6 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Grater98

  |7 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  MilanTa

  |8 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  stjärnaFält22

  |12 dage siden
  Betyget 8.1 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  ganDi1243

  |13 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

WALL-E Sverige: Animerad äventyr från Pixar 2008

Visste du att Pixar, den legendariska animationsstudion bakom sagor som Toy Story och Hitta Nemo, också har skapat en av de mest ikoniska filmerna om miljö och hållbarhet? WALL-E från 2008 är en animerad mästerverk som tar oss med på en oförglömlig resa genom en övergiven värld där en liten robot kämpar för att rädda planeten. Denna Pixar-klassiker är inte bara en visuellt slående upplevelse utan också en djupsinnig allegori om hur vi behandlar vår jord.

För dig som älskar animerad underhållning på högsta nivå, är WALL-E ett måste. Denna film står ut genom sin unika berättelse, fantastiska animation och oförglömliga karaktärer. Du kommer att följa den lilla robotens äventyr med stor spänning och värme i hjärtat. WALL-E Sverige erbjuder en upplevelse som talar till både unga och gamla, och som lämnar ett bestående intryck.

Så släpp allt du har för händer och bege dig in i den postapokalyptiska världen där WALL-E lever. Du kommer att bli förtrollad av denna ödesmättade berättelse, samtidigt som du skrattar, gråter och blir inspirerad. Låt WALL-E Sverige ta dig med på en resa du sent kommer att glömma.

Om du letar efter en filmupplevelse som både underhåller och upplyser, är WALL-E från Pixar det perfekta valet. Streama denna animerade mästerverk online på dreamfilmsw.se och låt dig själv förtryllas av en av de mest älskade och kritikerrosade animerade filmerna genom tiderna.

 • Upplev den oförglömliga historien om den lilla roboten WALL-E som kämpar för att reparera en förstörd jord.
 • Njut av den storslagen animationen och det lekfulla humorn som bara Pixar kan leverera.
 • Bli inspirerad av filmens viktiga budskap om miljömedvetenhet och hållbarhet.
 • Låt dig själv förtryllas av den ofta hyllade musiken och de ikoniska karaktärerna.

WALL-E

Titta på WALL-E online eller gratis streama

Letar du efter ett enkelt och bekvämt sätt att uppleva den älskade animerade filmen WALL-E? På dreamfilmsw.se kan du titta på WALL-E online eller gratis streama denna Pixar-klassiker direkt till din enhet. Oavsett om du föredrar att njuta av filmen i soffan eller på språng, erbjuder denna plattform en smidig upplevelse som gör det lätt att njuta av WALL-E när och var du vill.

Med bara några klick kan du streama WALL-E gratis på dreamfilmsw.se. Ingen besvärlig nedladdning eller installation krävs - allt du behöver är en internetanslutning och en kompetent enhet. Plattformen fungerar smidigt på din dator, surfplatta eller smartphone, vilket gör det möjligt att ta med dig WALL-E överallt du går.

En av de stora fördelarna med att streama WALL-E online på dreamfilmsw.se är den omedelbara tillgången till denna kritikerrosade animerade film. Ingen väntan på fraktleveranser eller utlåningskön på videobutiken - så fort du är redo kan du omedelbart dyka rakt in i den färggranna världen som WALL-E bebor.

Dessutom erbjuder plattformen en kristallklar bild och ljudkvalitet, vilket säkerställer att du får ut det bästa av den fenomenala animationen och den ikoniska musiken i WALL-E. Oavsett om du tittar på en stor TV eller en liten mobil enhet, kommer du att bli uppslukad av denna film på ett helt nytt sätt.

WALL-E uppgifter om premiär och releaseår 2008

För alla filmälskare som vill uppleva en sann modern klassiker inom animation, är WALL-E från 2008 ett måste. Denna kritikerrosade film från den legendariska studion Pixar hade premiär för över ett decennium sedan, men dess relevans och magi har inte bleknat ett dugg. Tvärtom har WALL-E visat sig vara en tidlös berättelse som bara blir mer betydelsefull med åren som går.

Det var redan 2008 som WALL-E först tog världen med storm och förde animationskonsten till nya höjder. Med sin unika blandning av visuell prakt, humoristiska egenheter och djupsinniga budskap om miljömedvetenhet, lyckades Pixar skapa något alldeles extraordinärt. Trots att mer än ett decennium har passerat sedan dess biopremiär, fortsätter WALL-E att beröra hjärtan och inspirera sinnen över hela världen.

Många kritiker och filmälskare anser att WALL-E är en av de bästa animerade filmerna genom tiderna, och dess höga betyg och utmärkelser talar för sig själva. Filmen belönades med en Golden Globe för bästa animerade långfilm och vann den prestigefyllda Oscar-statyetten för bästa animerade film 2009. Även efter så många år förbli WALL-E en ikon inom animerad underhållning.

Så för dig som ännu inte har haft förmånen att uppleva detta mästerverk, är det hög tid att streama WALL-E online på dreamfilmsw.se. Oavsett om du har sett filmen förut eller inte, kommer du att bli lika förtrollad av dess skönhet, humor och viktiga budskap som publiken var 2008. WALL-E är helt enkelt en tidlös filmklassiker som alla animationsfans bör se.

WALL-E Film gratis: Var kan jag se WALL-E online?

Sugen på att uppleva den oscarbelönade animerade filmen WALL-E på nytt, eller är det första gången du ska njuta av detta mästerverk? Oavsett dina tidigare erfarenheter finns det en smidig och bekväm lösning för att se WALL-E online - nämligen dreamfilmsw.se. Denna streamingtjänst erbjuder möjligheten att titta på WALL-E Film gratis, direkt i din dator, surfplatta eller mobil.

Med bara några klick kan du komma åt denna kritikerrosade animerade film och låta dig förtryllas av dess storslagen animation, underfundiga humor och viktiga budskap. Streama WALL-E gratis från bekvämligheten av ditt eget hem eller ta med dig filmen överallt du går tack vare den mobila kompatibliteten på dreamfilmsw.se.

Med bara några klick kan du komma åt denna kritikerrosade animerade film och låta dig förtryllas av dess storslagen animation, underfundiga humor och viktiga budskap. Streama WALL-E gratis från bekvämligheten av ditt eget hem eller ta med dig filmen överallt du går tack vare den mobila kompatibliteten på dreamfilmsw.se.

En av de stora fördelarna med att streama WALL-E online på denna plattform är den omedelbara tillgängligheten. Ingen väntan på fraktleveranser eller utlåningskön på videobutiken - WALL-E finns alltid redo att visas för dig. Dessutom erbjuder dreamfilmsw.se en stabil streamingtjänst med hög kvalitet på både bild och ljud, vilket säkerställer att du får ut det mesta av denna animationsmästerverk.

Så om du letar efter var du kan se WALL-E online gratis, behöver du inte leta längre än dreamfilmsw.se. Denna streamingtjänst gör det möjligt för dig att njuta av denna klassiska film när som helst och var som helst, utan några besvärliga nedladdningar eller prenumerationer. Upplev enkelheten och bekvämligheten att streama WALL-E på dina egna villkor.

 • Streama WALL-E gratis på dreamfilmsw.se
 • Njut av kristallklar bild- och ljudkvalitet
 • Tillgänglig direkt utan väntetider eller nedladdningar
 • Mobil kompatiblitet för att se filmen var som helst

WALL-E

WALL-E handling och sammanfattning av berättelsen

WALL-E är en hjärtevärmande och tankeväckande berättelse som utforskar ett dystopiskt framtida samhälle där den enda kvarvarande roboten, WALL-E, fortsätter att utföra sitt arbete att städa upp den överväldigande mängden skräp på en övergiven jord. Trots att århundraden har gått förbi fortsätter den lilla roboten att samla och komprimera skräp med hopp om att en dag få se växtlighet återvända.

Men allting förändras när en utomjordisk utforskningsrobot vid namn EVE anländer för att leta efter tecken på liv. WALL-E blir genast förtrollad av den coola och kapabla EVE, och de två osannolika kompanjoner ger sig ut på ett galaktiskt äventyr som avslöjar den sanna orsaken till jordens ödeläggelse - den stora korporationen Buy N Large tvingade fram en evakuering av planeten för hundratals år sedan när konsumismen blev ohållbar.

På luxuösa rymdfarkosten Axiom lever de överlevande människorna ett liv i total lättja och tar emot all service från en robotarmé. Men när WALL-E och EVE anländer med bevis på att jorden kan återupplivas, tvingas kapten McCrea att fatta ett svårt beslut. Ska han bryta mot Buy N Larges order och återvända till jorden, eller ska han förbli i den bekväma, men meningslösa tillvaron ombord på Axiom?

WALL-E är en varm, rolig och visuellt storslagen film som på ett underhållande sätt lyfter viktiga frågor om konsumism, miljöförstöring och mänsklighetens framtid. Med sin unika blandning av humor, action och hjärtevärmande vänskap, lyckas filmen beröra tittaren på djupet och lämnar ett bestående intryck.

Rollbesättning och röster för WALL-E filmen 2008

Trots att WALL-E i grunden är en animerad film med få repliker, har den en stjärnspäckad rollbesättning som förlänar liv och personlighet åt de olika karaktärerna. Filmens stjärnor har lyckats fånga essensen hos dessa fiktiva rollfigurer och skapa oförglömliga porträtt som stannar kvar i minnet länge efter att filmens slut.

I huvudrollen som den modiga lilla roboten WALL-E har vi ingen mindre än den berömda skådespelaren Ben Burtt som stod för de få men kraftfulla ljuden och uttrycken som gav liv åt denna ikoniska karaktär. Trots sin begränsade förmåga att kommunicera verbalt, lyckades Burtt förmedla en sådan mänsklighet och charm genom WALL-E att tittaren omedelbart kände en anknytning.

Som den eleganta och mystiska utomjordiska roboten EVE ser vi Elissa Knight i en roll som inte krävde mycket dialog, men vars rörelser och uttryck var avgörande för att fånga EVE:s kyliga men fascinerade personlighet. Knight lyckades perfekt gestalta den här mekaniska varelsen som börjar omvärdera sin syn på jorden och mänskligheten.

I de större birollerna ser vi veteraner som Jeff Garlin (kapten McCrea), Fred Willard (förprogrammerade roboten Shelby Forthright) och John Ratzenberger och Kathy Najimy som den gulliga robotparet Marie och John. Alla dessa skådespelare tillförde värme, humor och personlighet som gjorde WALL-E till en riktig ensembleproduktion.

Men utan tvekan är det de ikoniska rösterna och uttrycken hos WALL-E och EVE som stannar kvar längst i tittarens minne. Tack vare den fenomenala rollbesättningens insatser lyckades Pixar skapa två av de mest igenkännliga och älskade filmkaraktärerna genom tiderna.

Sammanfattning av WALL-E: En modern animerad klassiker

WALL-E är en animerad film som verkligen sticker ut från mängden. Denna Pixar-skapelse från 2008 är inte bara en visuellt storslagen animerad upplevelse, utan också en tankeväckande berättelse om vår planets framtid och konsekvenserna av ohållbar konsumtion. Att titta på WALL-E Sverige eller streama WALL-E online på dreamfilmsw.se ger dig möjlighet att uppleva denna moderna klassiker på ett bekvämt och lättillgängligt sätt. Oavsett om du vill streama WALL-E gratis eller Titta på WALL-E Film gratis, erbjuder denna plattform ett smidigt alternativ för att se denna kritikerrosade animerade film. Med sin fenomenala rollbesättning, inklusive den ikoniska rösten bakom WALL-E själv, Ben Burtt, har denna Pixar-mästerverk fångat tittares hjärtan över hela världen. Så släpp allt du har för händer och låt dig förtryllas av WALL-E - en filmupplevelse du sent kommer att glömma.

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 18168

Dela