alt

W jak morderstwo 2021 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.3
170
Betyg
calendar2021
time1h 44m

Skådespelare

Actor Jacek Feliks Knap

Jacek Feliks Knap

Actor Piotr Adamczyk

Piotr Adamczyk

Actor Anna Smołowik

Anna Smołowik

Actor Szymon Bobrowski

Szymon Bobrowski

Actor Przemysław Bluszcz

Przemysław Bluszcz

Actor Jowita Budnik

Jowita Budnik

Actor Rafał Królikowski

Rafał Królikowski

Actor Dorota Segda

Dorota Segda

Siehe auch

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Humorn sitter där den ska och intrigerna i den lilla staden gör historien spännande och oväntad. Perfekt underhållning för en mysig kväll hemma i soffan!

Med svensk text går inga vitsar eller nycker förlorade i översättningen. Du får uppleva W jak morderstwo precis som det var tänkt, vilket gör det extra underhållande.

Registrera dig på Dreamfilm så kan du börja streama online direkt. Inga program att installera eller avsnitt att ladda ner. Det enda du behöver är ett konto och internetuppkoppling. Så enkelt är det att få tillgång till underhållning när du vill ha det!

W jak morderstwo fulfilm gratis på nätet

På Dreamfilms streamingsajt kan du se den polska komediserien W jak morderstwo med svensk text helt utan kostnad. Registrera ett konto och få tillgång till alla 8 avsnitt från säsong 1, som alla är runt 45 minuter långa.

Streama bekvämt via din dator, surfplatta eller mobil. Inga program att installera eller filer att ladda ner. Bara att klicka igång och börja titta direkt på sidan!

Serien i korthet

W jak morderstwo handlar om den unga reportern Joanna som kommer tillbaka till sin hemstad där hon dras in i en mordgåta. Med sina barndomsvänner börjar hon själv utreda fallet med mordoffret, den lokala tidningens chefredaktör. Ett spännande mysterium med skruvad humor utspelar sig.

Missa inte chansen att se den här uppskattade polska serien gratis online. Registrera dig på Dreamfilm redan idag!

Se W jak morderstwo från 2021 online

Är du sugen på en rolig och spännande deckarserie? Titta på den polska komediserien W jak morderstwo från 2021 på strreamingtjänsten Dreamfilm. Alla 8 avsnitt från säsong 1 finns att se med svensk text.

Handlingen utspelar sig när reportern Joanna återvänder till sin hemstad och dras in i en mordgåta. Tillsammans med sina barndomsvänner börjar hon utreda fallet på egen hand. Humor, mysterium och oväntade vändningar finns det gott om.

W jak morderstwo är perfekt underhållning om du vill ha något lätt och avslappnande att streama. Testa den här uppskattade polska serien från 2021!

Registrera ett gratiskonto på Dreamfilm så kan du börja titta direkt. Streama bekvämt via dator, surfplatta eller mobil var du än är. Perfekt underhållning när du vill!

Swesub stream av W jak morderstwo från Dreamfilm

Den polska komediserien W jak morderstwo går att streama gratis med svensk text på sajten Dreamfilm. Här kan du se alla 8 avsnitt från säsong 1 som släpptes 2021. Varje avsnitt är ca 45 minuter långt.

Registrera ett kostnadsfritt konto och få tillgång till strreamingtjänsten. Titta bekvämt via dator, surfplatta eller mobilappen. Inga program att installera eller filer att ladda ner.

Handling i W jak morderstwo

Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Wilczur där reportern Joanna återvänder efter att ha studerat utomlands. Hon börjar arbeta på den lokala tidningen men dras snart in i en mordgåta när chefredaktören hittas död. Tillsammans med sina barndomsvänner börjar Joanna utreda mordet på egen hand.

Missa inte den här uppskattade polska komediserien med svensk text på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 170
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.3 bevisar W jak morderstwo att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En W jak morderstwo med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 6.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter W jak morderstwo. Betyget 6.3 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 44m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 44m
avatar

matixd

W jak morderstwo Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.3 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

W jak morderstwo med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

W jak morderstwo Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Storken Richard och den mystiska juvelen