alt

Violent Night 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
1 849
Betyg
calendar2022
time1h 51m
En grupp legosoldater bryter sig in i en rik familjs hem på julafton och tar alla som gisslan, men de är inte förberedda på en oväntad motståndare: jultomten. Han är på plats och kommer att visa att han inte är något helgon.

Skådespelare

Actor John Leguizamo

John Leguizamo

Actor Cam Gigandet

Cam Gigandet

Actor Beverly D'Angelo

Beverly D'Angelo

Actor Erik Athavale

Erik Athavale

Actor Adam Hurtig

Adam Hurtig

Actor Brendan Fletcher

Brendan Fletcher

Actor Alexis Louder

Alexis Louder

Actor André Eriksen

André Eriksen

Officiell trailer

Siehe auch

Black Panther: Wakanda Forever

Se Anonymus Film Gratis Online Utan Lösenord

Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att se den efterlängtade julfilmen Violent Night från 2022 helt gratis och utan registrering. Filmen hade biopremiär så sent som i november, så för många är detta den första chansen att få se den.

Streamingtjänsten är välkänd för att tillåta anonyma visningar av nyutgivna filmer, helt lagligt och utan kostnad. Det enda som krävs är en internetuppkoppling för att starta uppspelningen.

Att slippa registrera sig eller betala gör Dreamfilm till ett smidigt alternativ för alla som vill se actionfilmen Violent Night online. Sajten fungerar dessutom utmärkt för streamning till dator, surfplatta eller mobil.

Så sätt igång och njut av julstämning med den coola tomten i huvudrollen. Filmen är full av adrenalinstinna actionscener och svart humor, perfekt underhållning en kväll hemma i soffan.

Violent Night

Streama Violent Night Dream Film Sverige

Den amerikanska actionkomedin Violent Night hade premiär på bio så sent som i november 2022 och går nu att streama helt gratisDreamfilm.

Handlingen utspelar sig under julafton då en grupp lejda mördare tar en förmögen familj som gisslan. Då dyker jultomten upp och visar sig vara mer än bara en snäll gammal man med skägg och röd mössa.

Filmen är proppad med adrenalinpumpande action och svart humor när jultomten byter ut säcken med julklappar mot vapen och ammunition.

Skådespelaren David Harbour, känd som Hopper från Stranger Things, gör rollen som jultomten och har fått beröm av kritiker för sin insats. Även John Leguizamo är med på rollistan.

Titta på Violent Night gratis online redan ikväll! Bara att klicka på play och luta sig tillbaka för en annorlunda julfilm fylld med explosionsartad action.

Titta På Hela Filmen Violent Night 30.11.2022

Drömmer du också om en annorlunda jul i år? Streama då den nya actionfilmen Violent Night som utspelar sig under kaosartade former på julafton.

Handlingen kretsar kring en förmögen familj som blir gisslan till ett gäng hänsynslösa yrkesmördare. Då dyker plötsligt jultomten upp och visar att han inte är att leka med.

 • Jultomten byter ut säcken med presenter mot vapen och ammunition
 • Filmen är fylld med adrenalinstinn action och svart humor
 • Perfekt underhållning för en annorlunda kväll framför TV:n

Skådespelaren David Harbour gör huvudrollen som jultomten och får sällskap av bland andra John Leguizamo. Premiär på bio var så sent som 30 november 2022.

Missa inte chansen att streama hela filmen Violent Night gratis online! Bara att klicka på play och luta sig tillbaka för en oväntad julupplevelse.

Väldigt Bra Kvalitet Violent Night Swesub

Den adrenalinfyllda actionkomedin Violent Night går just nu att streama gratis med bra bild- och ljudkvalitet på Dreamfilm. Filmen har svensk text och alla scener är filmade i HD.

Handlingen utspelar sig under en kaotisk julafton då en förmögen familj tas som gisslan av en grupp yrkesmördare. Då dyker den ilskne jultomten upp och byter ut påsen med julklappar mot vapen.

Skådespelaren David Harbour gör en minnesvärd insats i huvudrollen som den hårdhänta jultomten. Även John Leguizamo är med på rollistan i filmen som regisserades av Tommy Wirkola.

Upplev jultomten som aldrig förr i denna oväntade actionrulle med garanterat hög underhållningsfaktor. Klicka på play och njut av filmen redan ikväll i väldigt bra kvalitet.

Violent Night

Spela Upp Hela Filmen Gratis Sverige

Den oväntade julactionrullen Violent Night med David Harbour går just nu att streama helt gratis på nätet. Filmen har svensk text och fin bildkvalitet för optimal upplevelse.

Handlingen utspelar sig på julafton då en förmögen familj tas som gisslan av kallblodiga yrkesmördare. Plötsligt dyker jultomten upp, och visar sig vara en riktig badass redo för strid.

Kritiker har hyllat skådespelaren David Harbour för sin insats i huvudrollen som den ilskne jultomten. Även John Leguizamo medverkar i denna annorlunda julfilm proppad med action och snabbkäftad humor.

Perfekt film att streama gratis för en oväntad kväll på soffan under jullovet

Missa inte chansen att streama hela filmen Violent Night redan ikväll. Bara att luta sig tillbaka och följa med på en explosionsartad räddningsaktion på julafton.

Anonymt Stream Violent Night 2022 Sverige

Den Kaosartade actionfilmen Violent Night från 2022 med David Harbour går att streama helt anonymt på nätet. Ingen registrering krävs och filmen har dessutom svensk textning.

Handlingen utspelar sig på julafton då en förmögen familj tas som gisslan av kallblodiga yrkesmördare. Plötsligt dyker den ilskne jultomten upp och visar ingen nåd.

Kritiker hyllar David Harbours insats i rollen som den vapenbegåvade tomten som byter ut julsäcken mot maskingevär. Humorn är snabb, dialogen fräck och actionscenerna råa.

Missa inte chansen att uppleva den mest oväntade julfilmen på länge! Bara att välja mellan dator, surfplatta eller mobil för att anonymt streama succéfilmen från 2022.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1849
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.4 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.4 antyder att Violent Night är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.4 för Violent Nightbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Violent Night med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 51m
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

matixd

Violent Night Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Apornas planet: Uppgörelsen

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire