close icon
page-title
Uppdrag sex
Uppdrag sex

Detaljer

 • Originaltitel: Seksmisja
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: Zespół Filmowy "Kadr"

Uppdrag sex 1984 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.3
267Betyg
date1984
date1h 57m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |11 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  stjärnaFält22

  |3 dage siden
  Betyget 7.3 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  Flixer

  |5 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Grater98

  |14 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Uppdrag sex Dreamfilm Streama gratis online

Uppdrag sex är en svensk komedifilm från 1984 i regi av Juliusz Machulski. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där män nästan har utrotats. Två kvinnliga forskare, Max (Jerzy Stuhr) och Albert (Olgierd Łukaszewicz), skickas på ett uppdrag för att undersöka om män fortfarande existerar på jorden.

De två forskarna får i uppdrag att ta reda på om det fortfarande finns män kvar på jorden. Resan tar dem till en isolerad ö befolkad enbart av män. Där möter Max och Albert en helt ny värld, till synes oförstörd av krig. Snart inser de att männen på ön lever ett paradisiskt liv i total avskildhet från kvinnorna. Men allt är inte som det verkar och snart tvingas Max och Albert ifrågasätta allt de trott på.

Med sin originella intrig och roliga rollista är Uppdrag sex en underhållande science fiction-komedi som kan ses gratis online på Dreamfilm. Filmen utforskar intressanta teman som kön, makt och sexualitet på ett humoristiskt vis. Perfekt film att streama för fans av galen sci-fi och svart komedi.

Uppdrag sex

Titta på Uppdrag sex online stream Sverige 1984

Uppdrag sex hade biopremiär 1984 i Polen men har blivit en kultklassiker som många svenska tittare upptäckt i efterhand. Filmen regisserades av Juliusz Machulski och producerades av Zespół Filmowy "Kadr".

I rollerna ser vi Jerzy Stuhr som Max och Olgierd Łukaszewicz som Albert. Båda skådespelarna bidrar med humoristiska och minnesvärda porträtt i sina respektive roller som de två forskarna.

Genre-mässigt är Uppdrag sex en blandning av komedi, science fiction och satir. Den utspelar sig i en framtidsvision av Polen efter ett kärnvapenkrig där männen nästan utrotats. Filmen använder denna dystopiska premiss för att på ett roligt och överraskande sätt undersöka frågor om kön, makt och relationer.

Vill du streama denna unika svensk-polska komedi gratis online kan du hitta Uppdrag sex i sin helhet på Dreamfilm. Perfekt retrounderhållning från 1984 för den som gillar galen filmhumor och science fiction.

Se Uppdrag sex gratis på svenska Dreamfilm

Uppdrag sex går att se helt gratis med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm. Filmen är över 35 år gammal men har absolut inte tappat något av sitt underhållningsvärde, tvärtom har den nästan fått status som en odödlig kultklassiker.

Handlingen utspelar sig som sagt i ett postapokalyptiskt Polen där en handfull överlevande män lever isolerade på en avlägsen ö. När de två kvinnliga forskarna Max och Albert skickas för att undersöka om män fortfarande existerar möts de av en värld de aldrig kunnat föreställa sig.

Med roliga aktörsprästationer, fiffig manus och överraskande vändningar är Uppdrag sex en underhållande upplevelse för den öppensinnade tittaren. Missa inte chansen att se denna kultförklarade pärla gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Uppdrag sex är en humoristisk och intelligent science fiction-satir som har blivit omåttligt populär bland kritiker och fans.

Uppdrag sex hela filmen Dreamfilm gratis stream

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se hela den polsk-svenska komedin Uppdrag sex gratis online. Filmen från 1984 i regi av Juliusz Machulski är en originell och rolig science fiction som utforskar framtiden efter ett krig där männen nästan utrotats.

Två kvinnliga forskare skickas för att ta reda på om några överlevande män finns kvar på jorden. Denna premiss är upptakten till en underhållande historia fylld med galen humor, satiriska poänger och oväntade vändningar. I huvudrollerna ser vi Jerzy Stuhr och Olgierd Łukaszewicz.

Uppdrag sex har blivit något av en kultklassiker tack vare sin fiffiga handling, roliga rollprestationer och intelligenta manus. Att kunna streama hela filmen gratis online på Dreamfilm är ett ypperligt tillfälle för den som inte sett den tidigare.

För fans av originell science fiction-komedi från 80-talet är detta ett absolut måste. Streama Uppdrag sex och njut av en annorlunda filmupplevelse.

Uppdrag sex

Uppdrag sex Swesub streama full längd gratis

Dreamfilm kan du streama den polsk-svenska komedin Uppdrag sex i full längd med svensk text helt gratis. Filmen från 1984 av regissören Juliusz Machulski utspelar sig i ett dystopiskt Polen där män nästan utrotats efter ett krig.

Två kvinnliga forskare skickas på ett uppdrag för att ta reda på om några överlevande män finns kvar på jorden. Deras resa tar dem till en isolerad ö befolkad enbart av män där de möts av en värld de aldrig kunnat föreställa sig.

Med roliga rollprestationer av Jerzy Stuhr och Olgierd Łukaszewicz samt ett intelligent och satiriskt manus är Uppdrag sex en odödlig kultklassiker inom science fiction-komedigenren. Att kunna se den fulla längden gratis online med svensk text på Dreamfilm är ett gyllene tillfälle.

Uppdrag sex är ett måste för alla fans av humoristisk och annorlunda science fiction från 80-talet.

Missa inte chansen att streama denna unika retro-pärla från Polen i bästa tänkbara kvalitet. Perfekt film för en annorlunda och minnesvärd filmkväll.

Se Uppdrag sex med svensk text Dreamfilm stream

Den polsk-svenska science fiction-komedin Uppdrag sex från 1984 går att streama med svensk text på Dreamfilm. Regisserad av Juliusz Machulski utspelar sig handlingen i ett post-apokalyptiskt Polen där män nästan utrotats efter krig.

Två kvinnliga forskare får i uppdrag att ta reda på om det finns några överlevande män på jorden. Deras resa för dem till en isolerad mansö där inga kvinnor finns. Här möts de av en värld de aldrig föreställt sig, ett slags manligt paradis.

Med sitt originella scenario, vassa humor och udda charm har Uppdrag sex blivit en älskad kultklassiker. Att kunna streama den online med svensk text på Dreamfilm ger möjlighet att uppleva denna annorlunda pärla för alla som inte sett den.

Uppdrag sex utlovar en underhållande och minnesvärd filmupplevelse för tittare som uppskattar smart och rolig science fiction. Perfekt att streama för en annorlunda och oförglömlig kväll!

Titta på Uppdrag sex från 1984 Dreamfilm gratis

Den över 35 år gamla komedifilmen Uppdrag sex går att titta på gratis i sin helhet på Dreamfilm. Denna originella science fiction-satir från 1984 av den polske regissören Juliusz Machulski har blivit något av en kultklassiker med åren.

Handlingen kretsar kring två kvinnliga forskare som får i uppdrag att ta reda på om det finns några överlevande män på jorden efter ett förödande krig. Deras resa tar dem till en isolerad mansö där inga kvinnor finns.

Med roliga rollprestationer av Jerzy Stuhr och Olgierd Łukaszewicz samt ett intelligent manus är Uppdrag sex en underhållande och annorlunda filmupplevelse. Att kunna titta på den gratis online på Dreamfilm är ett gyllene tillfälle för den som inte sett den tidigare.

För alla som gillar udda science fiction-komedier från 80-talet rekommenderas denna polska pärla varmt. Titta på Uppdrag sex och njut av en minnesvärd kväll!

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 267

Dela