alt

Upp 2009 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8
19 418
Betyg
calendar2009
time1h 36m
Carl Fredriksson är en 78-årig, pensionerad ballongförsäljare som bestämmer sig för att äntligen uppfylla sin dröm om ett storslaget äventyr. Med hjälp av tusentals ballonger fastbundna på sitt hus flyger han iväg på sitt livs resa till Sydamerika. För sent upptäcker Carl att hans värsta mardröm, Oskar – en överenergisk 8-årig scout, befinner sig på fel plats vid fel tillfälle – nämligen Carls veranda! Världens mest osannolika par hamnar mitt i ett spännande äventyr i Sydamerika och möter nya vänner; Dogge, en talande hund, och Kenneth, den sällsynta fågeln som inte kan flyga. Fångad tillsammans med Oskar i djungeln, upptäcker Carl att de största äventyren i livet inte alltid är de som du har förväntat dig!

Skådespelare

Actor Pete Docter

Pete Docter

Actor Mickie McGowan

Mickie McGowan

Actor Laraine Newman

Laraine Newman

Actor Delroy Lindo

Delroy Lindo

Actor John Ratzenberger

John Ratzenberger

Actor Ed Asner

Ed Asner

Actor Christopher Plummer

Christopher Plummer

Actor Bob Peterson

Bob Peterson

Officiell trailer

Siehe auch

Upp streama gratis Dreamfilm

Pixars senaste animationsfilm Upp släpptes den 28.05.2009 och är nu tillgänglig att streama gratisDreamfilm. Filmen handlar om den äldre änklingen Carl Fredricksen som knyter tusentals ballonger till sitt hus för att förverkliga sin livslånga dröm om att flytta till Sydamerikas djungler.

Med hjälp av ballongerna lyfter huset och Carl börjar sin färd mot djungeln. Men han får oväntat sällskap av den hyperaktiva pojken Russell som fastnar på verandan precis när huset lyfter.

Tillsammans upplever de många äventyr på vägen mot Carl's drömdestination. Men resan blir inte riktigt som Carl hade tänkt sig och han inser att de viktigaste äventyren i livet ofta är oväntade.

Upp är en rörande och rolig historia om vänskap som passar både barn och vuxna. Missa inte chansen att se filmen gratis på svenskaDreamfilm.

Upp

Titta på Upp Swesub online

Pixars animerade film Upp från 2009 finns nu att titta på gratis online med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm. Filmen är dubbad till svenska (swesub) så att hela familjen kan följa med i handlingen.

Upp handlar om den äldre Carl Fredricksen som genom att fästa tusentals ballonger vid sitt hus kan förverkliga drömmen om att flytta till Sydamerika. Men oväntat sällskap i form av scoutpojken Russell gör resan annorlunda än Carl tänkt sig.

Tillsammans upplever de många äventyr och utmaningar på vägen mot målet. Resan visar sig vara viktigare än destinationen när vänskapsband knyts.

Missa inte att titta på denna rörande film gratis online. Med svensk textDreamfilm passar den utmärkt för en tremilafika med hela familjen.

Upp gratis film Dreamfilm

Är du sugen på en feelgood-film utöver det vanliga? Då ska du se animationsfilmen Upp från 2009 som nu finns att streama helt gratis på Dreamfilm.

Filmen handlar om den åldrande änklingen Carl Fredrickson som genom att fästa tusentals heliumballonger vid sitt hus kan uppfylla sin livslånga dröm - att flytta till en avlägsen djungel i Sydamerika.

Men resan blir inte riktigt som Carl tänkt sig när han får sällskap av den företagsamme pojken Russell. Tillsammans upplever de många oväntade äventyr och utmaningar på vägen.

Det visar sig att resan i sig är minst lika viktig som målet. För Carl innebär den nya insikter och möjligheter att hitta lyckan på nytt.

Upp är en varm och rolig berättelse om vänskap, upptäckarglädje och att våga drömma stort oavsett ålder.

Se Upp svenska gratis

Pixars Oscarsbelönade film Upp från 2009 går att se helt gratis med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm. Perfekt underhållning för en trivsam filmkväll!

Handlingen i den animerade filmen kretsar kring pensionären Carl Fredrickson som genom att fästa tusentals ballonger lyckas flytta sitt hus till Sydamerikas djungler - en dröm han haft länge.

Men oväntat sällskap i form av den busige och äventyrslystne Russell gör resan annorlunda än Carl tänkt. Tillsammans upplever de både med- och motgångar på vägen mot målet.

Missa inte Upp - en vacker och rörande berättelse om vänskap, livsglädje och att våga drömma stort. Nu gratis att se på svenska på Dreamfilm.

Upp

Upp online gratis 28.05.2009

Pixars animerade film Upp hade biopremiär 28.05.2009 och finns nu tillgänglig att se helt gratis online på streamingtjänsten Dreamfilm.

Filmen handlar om den pensionerade ballongförsäljaren Carl Fredricksen som genom att knyta tusentals ballonger till sitt hus kan uppfylla drömmen om att flytta till en avlägsen djungel i Sydamerika.

Oväntat sällskap i form av den välmenande pojken Russell som fastnar på husets veranda precis när det lyfter gör dock resan annorlunda än Carl tänkt sig.

Tillsammans upplever de många äventyr och knyter oväntade vänskapsband. Resan visar sig vara minst lika viktig som det slutgiltiga målet.

Missa inte denna feelgood-klassiker som nu går att se helt gratis online med start 28.05.2009 på Dreamfilm.

Upp streama Pixar film gratis

Den Oscarsbelönade animationsfilmen Upp från animationssstudion Pixar går att streama gratisDreamfilm. Perfekt filmkväll för hela familjen!

Filmen handlar om den åldrande Carl Fredrickson som genom att fästa tusentals heliumballonger vid sitt gamla hus kan uppfylla drömmen han burit på länge - att resa till Sydamerikas djungler.

Men oväntat sällskap gör den långa resan annorlunda än han tänkt sig. Nya och oväntade vänskapsband knyts när de tillsammans möter diverse utmaningar på vägen mot målet.

Resan visar sig också vara minst lika värdefull som den slutgiltiga destinationen för Carl. Upp är en mustig och varm berättelse om livsglädje, vänskap och att aldrig ge upp sina drömmar.

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 19418
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8 för Uppbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

krzys

Betyget 8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

matixd

Upp Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Upp med medelbetyget 8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!