alt

Unknown: Killer Robots 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
43
Betyg
calendar2023
time1h 08m

Officiell trailer

Siehe auch

Мавка: Лісова пісня

Dreamfilm Unknown: Killer Robots

Den spännande nya dokumentären Unknown: Killer Robots släpptes den 10 juli 2023 på Dreamfilm. Filmen är nu tillgänglig att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm.

I denna dokumentär får vi följa med på en resa in i en dystopisk framtid där killer robots tar över världen. Filmen ger en inblick i hur utvecklingen av avancerad AI och robotteknik kan leda till att vi tappar kontrollen över våra egna skapelser.

Med hjälp av intervjuer med experter och unika arkivbilder målar Unknown: Killer Robots upp ett skrämmande scenario där mänskligheten hotas av de vapen den själv har konstruerat. Är en katastrof oundviklig eller finns det fortfarande hopp?

Missa inte chansen att streama denna tankeväckande film gratis online på Dreamfilm. Unknown: Killer Robots ger en viktig inblick i vart teknikutvecklingen kan vara på väg och vad vi kan göra för att påverka framtiden.

Unknown: Killer Robots

Spännande dokumentär om hotet från killer robots

Den 10 juli hade dokumentären Unknown: Killer Robots premiär på Dreamfilm. Filmen, som nu går att streama gratis med svensk text, utforskar det växande hotet från avancerade AI-styrda vapensystem.

I Unknown: Killer Robots får vi följa forskare, aktivister och visselblåsare som varnar för att utvecklingen av autonoma drönare och robotar snabbt håller på att löpa amok. Teknik som ursprungligen var tänkt att användas för fredliga ändamål utvecklas nu för att kunna döda människor utan mänsklig inblandning.

Filmen blandar intervjuer och arkivmaterial för att ge en skrämmande inblick i en inte alltför avlägsen framtid där krig förs med intelligenta maskiner som vi har förlorat kontrollen över. Är det för sent att bromsa utvecklingen eller finns det fortfarande hopp om att reglera användningen av denna livsfarliga teknik?

Missa inte att streama den kritikerrosade dokumentären Unknown: Killer Robots gratis på Dreamfilm. En tankeväckande och viktig film om vart den snabba teknikutvecklingen kan vara på väg att föra oss.

Chockerande blick in i en framtid med killer robots

Den nya dokumentären Unknown: Killer Robots, som nu finns att streama gratis med svensk text på Dreamfilm, ger en chockerande inblick i en framtid där autonoma vapensystem tagit över krigföringen.

Filmen utforskar hur militär teknik som drönare och robotar utvecklas snabbare än mänsklighetens förmåga att kontrollera dem. Intervjuer med forskare visar hur nära vi är att tappa kontrollen över den AI och robotteknik vi själva skapat.

Vi måste inse att det inte finns någon återvändo om den här utvecklingen låter löpa amok, säger en expert i filmen.

Med unika arkivbilder och animationer skildrar Unknown: Killer Robots ett framtidsscenario där autonoma vapensystem styr världens öden. Är det redan för sent att stoppa utvecklingen eller kan vi ännu påverka vart tekniken är på väg?

Missa inte att streama gratis denna viktiga och tankeväckande film på Dreamfilm. Unknown: Killer Robots är ett absolut måste för alla som är intresserade av vart vår tekniska utveckling kan vara på väg att ta oss.

Skrämmande blick in i en framtid där robotar styr krigen

I den uppmärksammade dokumentären Unknown: Killer Robots, som nu går att se gratis online på Dreamfilm, får vi en skakande inblick i en framtid där krig förs med hjälp av autonoma drönare och robotar.

Filmen utforskar den explosiva utvecklingen inom AI och robotteknik som snart kan resultera i att människor helt tappar kontrollen över krigföringen. Genom intervjuer med experter inom fältet framträder en skrämmande bild av en framtid där besluten om liv och död fattas av känslolösa maskiner.

  • Hur långt har utvecklingen av autonoma vapensystem egentligen kommit?
  • Vad händer när besluten om krig och fred fattas av AI istället för människor?

Unknown: Killer Robots ger en tankeväckande och viktig inblick i en utveckling som riskerar att löpa amok. Missa inte att se denna kritikerrosade film gratis online på Dreamfilm.

En oförglömlig upplevelse som får en att fundera över vart mänsklighetens tekniska framsteg är på väg att föra oss.

När kommer robotarna att ta över krigföringen?

Den kritikerrosade dokumentären Unknown: Killer Robots går nu att streama gratis med svenskt tal på Dreamfilm. Filmen ger en oroande inblick i den snabba utvecklingen inom autonoma vapensystem och vart den kan leda oss.

Med hjälp av intervjuer och unika arkivbilder skildrar Unknown: Killer Robots ett scenario där besluten om krig och fred snart kan komma att fattas av känslokalla AI-system istället för människor. När kommer den puckeln att nås där tekniken löper amok?

Filmen lyfter fram det faktum att utvecklingen av den här typen av vapensystem redan har kommit längre än vad många tror. Flera länder arbetar just nu intensivt på att ta fram helt autonoma drönare och robotar som kan döda på egen hand.

Vi står på randen till en ny era av krigföring, där människor inte längre har den yttersta kontrollen, säger en expert i filmen.

Streama Unknown: Killer Robots gratis på Dreamfilm för att få en tankeväckande inblick i vart vår tekniska utveckling kan vara på väg att föra oss. En viktig film som får en att fundera på framtiden och vårt ansvar för den.

10 liknande filmer:

  1. Elijo creer
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 43
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Dokumentär. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Unknown: Killer Robots med betyget 6.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.8 antyder att Unknown: Killer Robots är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 08m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 08m
avatar

mukasso

En Unknown: Killer Robots med ett betyg på 6.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Unknown: Killer Robots Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

matixd

Unknown: Killer Robots Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.8 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer