alt

Uncharted 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
5 481
Betyg
calendar2022
time1h 56m
Den gatusmarte tjuven Nathan Drake blir rekryterad av den erfarne skattjägaren Victor "Sully" Sullivan för att hitta en skatt som förlorades för 500 år sedan av Ferdinand Magellan. Vad som börjar som en kupp blir i stället en resa runt jorden på en spännande jakt för att hitta skatten före den skoningslöse Moncada, som tror att hans familj är den rättmätiga ägaren. Om Nate och Sully kan tyda ledtrådarna och lösa ett av världens äldsta mysterier, kan de hitta en skatt värd fem miljarder dollar och kanske även Nates försvunne bror - men bara om de kan lära sig att samarbeta.

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Actor Tom Holland

Tom Holland

Actor Sophia Ali

Sophia Ali

Actor Tati Gabrielle

Tati Gabrielle

Actor Pilou Asbæk

Pilou Asbæk

Actor Nolan North

Nolan North

Actor Steven Waddington

Steven Waddington

Officiell trailer

Siehe auch

Uncharted Dreamfilm streama online gratis

Uncharted är den senaste actionfilmen baserad på det populära TV-spelet med samma namn. Filmen hade premiär den 10 februari 2022 och har redan fått positiva omdömen från kritiker och fans. Huvudrollerna spelas av Tom Holland som Nathan Drake och Mark Wahlberg som Victor Sullivan.

Filmen följer Nathan Drake, en buspojke och skattjägare som reser runt världen på jakt efter försvunna skatter. Tillsammans med sin mentor Victor "Sully" Sullivan ger sig Nathan ut på ett farofyllt äventyr för att hitta den beryktade skatten från Ferdinand Magellans expedition.

Under resans gång stöter de på många faror, bland annat den hänsynslösa skattjägaren Santiago Moncada som också är ute efter skatten. Det blir en kamp mot klockan för att hitta skatten före Moncada.

Uncharted är fylld med spektakulära actionscener och hisnande äventyr. Perfekt underhållning för fans av Indiana Jones och National Treasure.

Uncharted

Titta på Uncharted Dreamfilm svenska 2022

Efter många förseningar på grund av pandemin hade Uncharted äntligen premiär tidigare i år, den 10 februari 2022. Filmen är baserad på det populära TV-spelet med samma namn och har Tom Holland (känd från Spiderman-filmerna) i huvudrollen som skattjägaren Nathan Drake.

Handlingen kretsar kring Nathan och hans mentor Victor "Sully" Sullivan (spelad av Mark Wahlberg) och deras jakt på en försvunnen skatt kopplad till Ferdinand Magellans expedition på 1500-talet. Under resans gång hamnar de i många livsfarliga situationer och måste tampas med den skrupellösa skattjägaren Santiago Moncada som också vill lägga vantarna på skatten.

Filmen har fått positiva recensioner, speciellt för de spektakulära actionscenerna och den fantastiska kemin mellan Holland och Wahlberg. Kritiker har jämfört den med 80- och 90-tals äventyrsfilmer som Indiana Jones och Romancing the Stone.

Så om du gillar actionfyllda äventyrsfilmer i stil med Indiana Jones är Uncharted ett måste att se. Streama den nu på Dreamfilm!

Uncharted Dreamfilm swefilmer watch movie

Är du ett fan av actionfyllda äventyrsfilmer? Då ska du inte missa den nya filmatiseringen av TV-spelet Uncharted med Tom Holland i huvudrollen som skattjägaren Nathan Drake.

Filmen hade premiär tidigare i år och fick ett varmt mottagande av både kritiker och fans. Handlingen följer Nathan Drake och hans mentor Victor "Sully" Sullivan, spelad av Mark Wahlberg, på jakt efter en försvunnen skatt kopplad till upptäcktsresanden Ferdinand Magellan.

Under sin resa hamnar de gång på gång i livsfarliga situationer och måste tampas med skurken Santiago Moncada som också är ute efter skatten. Filmen bjuder på massor av action och hisnande äventyr i klassisk Indiana Jones-anda.

Filmen andas 80- och 90-tals äventyr med charmtrolliga karaktärer och överdådig action.

Så om du gillar filmer som Indiana Jones, The Mummy och Romancing the Stone är Uncharted ett måste att se. Missa inte att streama den gratis på Dreamfilm!

Stream Uncharted Dreamfilm swesub HD

Är du sugen på lite actionfylld underhållning? Då ska du streama den nya filmatiseringen av TV-spelet Uncharted med Tom Holland i huvudrollen som skattjägaren Nathan Drake. Filmen släpptes tidigare i år och finns nu tillgänglig att streama i HD och med swesub på Dreamfilm.

Handlingen följer Nathan Drake och hans mentor Victor "Sully" Sullivan, spelad av Mark Wahlberg, på jakt efter en försvunnen legendomsusad skatt från Ferdinand Magellans expedition på 1500-talet. Men de är inte de enda som letar efter skatten, den hänsynslösa skattjägaren Santiago Moncada är dem hack i häl.

Filmen bjuder på massor med actionfyllda sequenser och hisnande äventyr. Perfekt för fans av Indiana Jones och National Treasure. Streama den idag på Dreamfilm och njut av skarpa HD-bilder och swesub.

 • Massor med action och äventyr
 • Tom Holland och Mark Wahlberg i huvudrollerna
 • HD-kvalitet och swesub

Missa inte att streama årets bästa actionäventyr Uncharted på Dreamfilm!

Uncharted

Uncharted Dreamfilm hel film gratis online

Älskar du actionfyllda äventyrsfilmer? Då ska du streama Uncharted med Tom Holland som skattjägaren Nathan Drake. Filmen släpptes i februari 2022 och går nu att streama gratis online i sin helhet på Dreamfilm.

Uncharted baseras på det populära TV-spelet och följer Nathan Drake och hans mentor Victor ”Sully” Sullivan, spelad av Mark Wahlberg, på jakt efter en försvunnen skatt från Ferdinand Magellans expedition. Men de får tuff konkurrens av skurken Santiago Moncada som också är ute efter skatten.

Filmen bjuder på fantastiska actionscener, rolig humor och en spännande historia fylld med gåtor att lösa. Perfekt underhållning i sann Indiana Jones-anda!

Streama hela filmen Uncharted gratis online på Dreamfilm och följ med på ett epic äventyr tillsammans med charmtrollige Nathan Drake och snygge Mark Wahlberg!

Swesub Uncharted Dreamfilm stream gratis

Den nya actionfilmen Uncharted med Tom Holland har nu premiär på bio här i Sverige. Filmen är baserad på det populära TV-spelet och handlar om skattjägaren Nathan Drake och hans jakt på en försvunnen skatt med kopplingar till Ferdinand Magellans expedition på 1500-talet.

Tillsammans med sin mentor Victor “Sully” Sullivan (spelad av Mark Wahlberg) ger sig Nathan ut på ett livsfarligt äventyr fylld med action, humor och mysterier. Men de är inte ensamma om att leta efter skatten, den hänsynslösa skattjägaren Santiago Moncada är dem hack i häl.

Är du inte sugen på att gå på bio kan du istället streama Uncharted helt gratis med swesub på Dreamfilm. Upplev det adrenalinfyllda äventyret i skarp HD-kvalitet från hemmets trygga vrå.

En underhållande actionrulle med bra tempo och finurliga vändningar.

Så tveka inte, streama Uncharted på Dreamfilm och följ med Nathan Drake på jakt efter den legendomsusade skatten!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5481
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7 antyder att Uncharted är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

damVod1

Uncharted med ett betyg på 7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 56m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 56m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Uncharted med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

matixd

Uncharted Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Uncharted med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Uncharted Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.