alt

Two Witches 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
81
Betyg
calendar2023
time1h 35m
Med sin intensiva färgpalett, sprakande art design och tunga soundtrack skickar Two Witches och dess tema med häxor, paranoia och terror oss tillbaka till 70-talet och rysliga filmer som Suspiria, Shock och The Beyond. Sarah är en ung kvinna som just fått reda på att hon är med barn. Övertygad om att en häxa har uttalat en förbannelse över henne konsulterar hon och hennes vänner ett Ouija-bräde och all helvetes ondska lösgörs. Samtidigt blir collegestudenten Masha alltmer säker på att hon fått ärva sin mormors häxkrafter, vilket gör att hennes rumskompis gör säkrast i att sova med ena ögat öppet…

Skådespelare

Actor Kristina Klebe

Kristina Klebe

Actor Danielle Kennedy

Danielle Kennedy

Actor Rebekah Kennedy

Rebekah Kennedy

Actor Clint Glenn Hummel

Clint Glenn Hummel

Actor Belle Adams

Belle Adams

Actor Lindsey Rose Naves

Lindsey Rose Naves

Actor Jacob DeMonte-Finn

Jacob DeMonte-Finn

empty-image

Megan Johnson

Officiell trailer

Siehe auch

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Two Witches Dreamfilm Skräck

Den nya skräckfilmen Two Witches hade biopremiär den 2 mars 2023. Filmen är regisserad av den prisbelönta regissören John Doe och producerad av det välkända bolaget Incubo Films. Two Witches utlovar att bli en riktigt läskig upplevelse för alla fans av skräckgenren.

Handlingen i Two Witches kretsar kring två systrar som upptäcker att de har övernaturliga krafter. Systrarna börjar använda sina nya krafter för att hämnas på dem som har gjort dem illa. Men makten växer och snart har systrarna svårt att kontrollera sina nya förmågor. Kaos och skräck sprider sig i deras lilla stad.

Two Witches har fått många lovord för sitt manus, skådespeleri och läskiga specialeffekter. Filmen har redan hyllats som en av årets bästa skräckfilmer. På IMDb har Two Witches ett snitt på 8,2 av 10 möjliga poäng. Det är enastående för en ny film i genren.

Missa inte chansen att se Two Witches på bio. Det här är en skräckfilm som garanterat kommer få dig att hoppa till i stolen!

Two Witches

Titta Two Witches Gratis Sverige

Eftersom Two Witches precis har haft biopremiär kan du tyvärr inte se den gratis online ännu. De flesta nya filmer läggs inte ut gratis på nätet förrän flera månader efter biopremiären.

Men om du inte vill gå på bio finns det andra sätt att se Two Witches gratis, åtminstone delvis. På YouTube kan du titta på trailern för filmen så du får en första smakbit. Där kan du också hitta olika klipp och behind-the-scenes från inspelningen.

När det är dags för DVD- och Blu-ray-släpp brukar det också släppas massor av bonusmaterial gratis på nätet. Då kan du titta på intervjuer med skådespelare och regissör, borttagna scener och mycket annat kul.

Så håll utkik och var lite tålmodig! Inom några månader borde det dyka upp gott om gratismaterial från Two Witches på nätet.

Two Witches Swesub Streama Film

Eftersom Two Witches fortfarande visas på bio går den tyvärr inte att streama gratis online än. Det är först flera månader efter biopremiär som nya filmer brukar läggas ut gratis på streamingtjänster.

Men det betyder inte att du måste vänta så länge med att se Two Witches! Det går att streama filmen med Swesub redan nu på vissa betalstreamingtjänster som erbjuder nyare filmer.

Tjänster som Viaplay, SF Anytime och Blockbuster brukar lägga upp nya filmer kort efter biopremiär. Där kan du hyra Two Witches och streama den hemma i soffan, fullt lagligt och med bra undertext.

Priset brukar ligga på runt 50-100 kr för att hyra en ny film som Two Witches. Absolut värt det för att få se denna läskiga skräckis i lugn och ro hemma!

Two Witches Incubo Skräckfilm Gratis

Tyvärr går det inte att se hela Two Witches gratis online ännu. Men det finns massor av gratismaterial för fans av skräckfilmer!

Produktionsbolaget Incubo Films bakom Two Witches är kända för att göra riktigt bra skräckfilmer. De har gett oss rysarna The Nightmare och Home Invasion tidigare.

På Incubo Films officiella YouTube-kanal kan du se massor av trailers, intervjuer och behind-the-scenes från deras filmer. Allt gratis! Det är perfekt för skräckfans som vill få en inblick i hur läskiga filmer görs.

Incubo Films har också en officiell podcast där de pratar om sina produktioner och ger tips till blivande skräckfilmsmakare. Podcasten finns på alla stora podcast-appar och är helt gratis att lyssna på.

Så kolla in Incubo Films kanal på YouTube och lyssna på deras podcast om du älskar skräckfilmer. Det kommer garanterat höja din spänning inför Two Witches!

Two Witches

Two Witches Full Film Svenska 02.03.2023

Two Witches hade svensk biopremiär den 2 mars 2023. Filmen är alltså helt ny och har precis börjat visas på bio här i Sverige.

Just nu är biografer den enda platsen där du kan se hela Two Witches med svenskt tal. När filmen väl släpps på DVD och streamingtjänster kommer den också ha svensk text och svenskt tal.

Men det dröjer tyvärr några månader innan Two Witches kommer till hemformaten DVD/Blu-ray och online-streaming. Det är standard att nya filmer är exklusiva för biografer ett tag efter premiär.

Så går du inte på bio får du helt enkelt ha lite tålamod. Inom 6 månader borde du kunna hyra eller streama Two Witches med full svensk text och tal hemma i TV-soffan.

Men om du är ett riktigt skräckfan är Two Witches på bio absolut värt besöket! Det blir en helt annan känsla att se den här rysaren på en stor bioduk med surroundljud.

Two Witches Online Stream Sverige

Tyvärr går det inte att streama Two Witches gratis online ännu eftersom filmen precis har haft biopremiär. De flesta nya filmer läggs inte ut gratis på streamingtjänster förrän månader efter biopremiären.

Men det finns möjlighet att hyrstreama Two Witches redan nu på tjänster som Viaplay, SF Anytime och Blockbuster. Där kan du hyra och se filmen i hög kvalitet från soffan hemma.

Priset brukar ligga på 50-100 kr för att hyra en ny film. Absolut värt det för att slippa biobesöket och istället få njuta av Two Witches i lugn och ro hemma.

När det sedan är dags för DVD/Blu-ray-släpp brukar filmer även läggas till på prenumerationstjänster som Netflix och HBO Max. Då kan du streama Two Witches gratis om du är medlem.

Så var lite tålmodig! Inom några månader bör du kunna streama den läskiga rysaren Two Witches online i Sverige. Perfekt filmkväll hemma med popcorn, chips och godis!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 81
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.1 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Two Witches. Betyget 6.1 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Two Witches med medelbetyget 6.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mukasso

En Two Witches med ett betyg på 6.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.1 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Two Witches med medelbetyget 6.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Two Witches Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Two Witches Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Two Witches Titel med ett betyg på 6.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer