alt

Twilight 2008 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.3
12 975
Betyg
calendar2008
time2h 02m
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Skådespelare

Actor Robert Pattinson

Robert Pattinson

Actor Kristen Stewart

Kristen Stewart

Actor Anna Kendrick

Anna Kendrick

Actor Billy Burke

Billy Burke

Actor Rachelle Lefevre

Rachelle Lefevre

Actor José Zúñiga

José Zúñiga

Actor Taylor Lautner

Taylor Lautner

Actor Jackson Rathbone

Jackson Rathbone

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamstream Twilight Sverige

Är du redo att streama den populära Dreamfilmen Twilight? Den romantiska vampyrfilmen hade premiär redan 2008, men har fortfarande en stor skara fans i Sverige. I filmen får vi följa tonåringen Bella som flyttar till den regniga småstaden Forks och förälskar sig i den mystiske Edward som visar sig vara en vampyr. Deras omöjliga kärlekshistoria är både spännande och romantisk.

Twilight är den första filmen i en serie om totalt fem filmer baserade på böckerna av Stephenie Meyer. Serien blev enormt populär och gjorde stjärnorna Kristen Stewart och Robert Pattinson till världskända namn. Även om det har gått över 10 år sedan den första filmen hade premiär finns det fortfarande många fans som gärna vill se om filmerna.

Som tur är kan du enkelt streama Twilight gratis online även idag. På Dreamfilm hittar du alla filmer i serien - perfekt om du vill göra en Twilight-marathon! Det spelar ingen roll om du vill titta på filmerna via dator, surfplatta eller mobil - du kan streama online var du än befinner dig.

Twilight

Bevaka Twilight Dreamfilm Svenska

När Twilight-filmerna först hade biopremiär uppstod ett enormt hysteri runt om i världen. Biopremiärerna lockade fans som sov över flera nätter utanför biograferna för att få bästa platser. Även i Sverige blev filmerna väldigt populära och fans strömmade till biograferna för att få se sina favoritkaraktärer på vita duken.

Idag, över 10 år senare, finns fortfarande en stark nostalgi och kärlek för Twilight-filmerna. Många som var tonåringar när de först kom ut älskar att återuppleva magin och spänningen genom att streama filmerna. Det bästa är att du kan göra det helt gratis på Dreamfilm!

På Dreamfilm hittar du alla fem filmer i Twilight Saga med svenska undertexter. Missa inte möjligheten att återuppleva den romantiska historien om Bella och Edward. Kolla in Twilight redan idag och njut av en nostalgitripp tillbaka till 2000-talet!

Se Twilight Gratis Online

Älskar du vampyr- och fantasyfilmer? Då ska du inte missa chansen att se den populära filmen Twilight från 2008 gratis online. Twilight blev startskottet för en av 2000-talets största filmserier och har miljontals hängivna fans världen över.

I Twilight får vi följa tonårstjejen Bella som flyttar till den lilla staden Forks där hon möter den mystiske och attraktive Edward Cullen. Edward visar sig tillhöra en vampyrsläkt men det hindrar inte Bella från att förälska sig i honom. Deras omöjliga kärlekshistoria är både spännande och romantisk.

Tack vare Dreamfilm kan du nu streama Twilight gratis online och få en nostalgikick tillbaka till 2000-talet. Filmen finns i hög kvalitet med svensk text. Perfekt för en mysig filmkväll!

Du hittar alla fem filmer i serien på Dreamfilm. Perfekt om du vill göra en riktig Twilight-marathon!

Twilight hela Filmen Svenska

Twilight från 2008 blev startskottet för en av 2000-talets största film- och boksuccéer. Den romantiska vampyrberättelsen om tonåringen Bella och vampyren Edward har miljontals hängivna fans över hela världen.

Är du en av dem? På Dreamfilm kan du nu streama Twilight hela filmen med svenska undertexter. Följ med på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria när de möts i den lilla regniga staden Forks. Se hur deras relation utvecklas trots att de tillhör två helt skilda världar.

Tack vare Dreamfilm kan du njuta av denna nostalgiska vampyrfilm när du vill. Twilight är perfekt för en mysig filmkväll med vänner eller för att minnas 2000-talets stora film- och boksuccé.

 • Romantik och spänning i vacker miljö
 • Tidlös berättelse om omöjlig kärlek
 • Nostalgisk filmupplevelse för Twilight-fans

Twilight

Twilight Swesub Streama Online

Är du redo för ett riktigt nostalgitrip? På Dreamfilm kan du nu streama den första filmen i Twilight-serien från 2008 online med svensk text. Twilight blev en av 2000-talets största film- och boksuccéer med miljontals hängivna fans över hela världen.

I filmen får vi följa tonårstjejen Bella som flyttar till staden Forks där hon möter den mystiske och attraktive Edward Cullen. Trots att Edward och hans familj är vampyrer kan inte Bella motstå att dras till honom och de inleder en farlig romans.

Om du älskade Twilight på 2000-talet är det här chansen att återuppleva magin. Dreamfilm erbjuder filmen i hög kvalitet så att du kan streama online när och var du vill. Perfekt för en nostalgitripp tillbaka till en av 2000-talets största ungdomsfenomen!

Se Twilight Dreamfilm Gratis 20.11.2008

Den 20 november 2008 hade vampyrfilmen Twilight biopremiär och blev startskottet för en av 2000-talets största film- och boksuccéer. 14 år senare älskar fans fortfarande att återvända till filmserien för att njuta av den spännande och romantiska berättelsen.

På Dreamfilm kan du nu se Twilight gratis och göra en nostalgitripp tillbaka till tiden då du först upplevde magin. Följ med på vampyren Edwards och tonåringen Bellas omöjliga kärlekshistoria när de möts i den lilla staden Forks.

Twilight är perfekt för en mysig och nostalgisk filmkväll med vänner eller för att minnas 2000-talets stora film- och bokfenomen. Njut av den romantiska spänningen och mystiken på nytt!

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 12975
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.3 antyder att Twilight är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

Twilight är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Twilight med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 02m att titta på den från början till slut.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Grater98

Twilight Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Twilight Titel med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!