close icon
page-title
Trolls
Trolls

Detaljer

 • Originaltitel: Trolls
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: DreamWorks Animation

Trolls Stream Gratis • Svenska • Online

star6.7
3469Betyg
date2016
loader

Recension

 • avatar

  RealityRasmus

  |10 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  ganDi1243

  |2 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  stjärnaFält22

  |6 dage siden
  Betyget 6.7 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Grater98

  |9 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Semister12

  |11 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Trailer

Indholdsfortegnelse

Hur fångar den animerade filmen våra hjärtan?

Trolls är en färgsprakande animerad film som fångar våra hjärtan med sin charm och glädje. Denna DreamWorks-produktion tar oss med på en resa fylld av musik, dans och äventyr. Filmen väcker barnasinnet hos både stora och små med sin fantasifulla värld och underhållande karaktärer.

Det som gör Trolls så speciell är dess förmåga att kombinera visuell skönhet med ett djupare budskap om vänskap och att vara sig själv. De livfulla animationerna och den detaljrika designen av trollen och deras värld skapar en fängslande upplevelse som håller publiken trollbunden från början till slut.

För att njuta av detta charmiga äventyr kan du streama Trolls online på flera plattformar. En populär möjlighet är dreamfilms, där du enkelt kan titta på filmen i hög kvalitet. Oavsett var du väljer att se den, kommer Trolls garanterat att sprida glädje och värme i ditt hem.

Trolls

Vilka är de färgglada karaktärerna i Trolls?

I centrum av filmen står två oförglömliga huvudkaraktärer som verkligen representerar mångfalden i trollens värld. Poppy, den optimistiska och energiska prinsessan, sprudlar av positivitet och är alltid redo för ett nytt äventyr. Hennes motpol är den försiktiga och pessimistiska Kvist, som gradvis lär sig att öppna sitt hjärta och embracea glädjen i livet.

Utöver dessa två finns en hel uppsättning av charmiga biroller som berikar berättelsen:

 • DJ Suki - den musikaliska själen i gruppen
 • Biggie & Mr. Dinkles - ett osannolikt men adorabelt par
 • Kungen Peppy - Poppys visa far och ledare för trollen
 • Creek - den till synes perfekta trollet med ett komplext inre

Var och en av dessa karaktärer bidrar med sin unika personlighet till filmens dynamik, vilket skapar en rik blandning av humor, känslor och lärdomar. För att se dessa underbara figurer i action, kan du enkelt streama Trolls Sverige på flera plattformar. Dreamfilms erbjuder en utmärkt möjlighet att uppleva hela rollistan Trolls i all sin prakt.

Vad gör soundtracket så minnesvärt?

Musiken i Trolls är en av filmens absoluta höjdpunkter och bidrar starkt till dess energi och känslomässiga impact. Soundtracket blandar skickligt originalkompositioner med nytolkningar av välkända hits, vilket skapar en perfekt balans mellan nostalgi och fräschör. Låtar som "Can't Stop the Feeling!" av Justin Timberlake blev snabbt örhängen långt utanför bioduken.

Det som gör musiken i Trolls så speciell är hur väl den integreras i berättelsen. Varje sång driver handlingen framåt och fördjupar vår förståelse för karaktärerna. Från glada dansnummer till känslomässiga ballader, speglar musiken perfekt filmens teman om glädje, vänskap och att finna sin inre styrka.

För musikälskare är Trolls film gratis en riktig treat. Genom att titta på Trolls får du inte bara en visuell fest utan också en musikalisk upplevelse som stannar kvar långt efter att filmen är slut. Oavsett om du väljer att se den på dreamfilms eller någon annan streamingtjänst, kommer soundtracket garanterat att få dig att sjunga med och dansa i soffan.

Var kan man se Trolls 2016 stream gratis?

För alla som undrar var kan jag se Trolls finns det flera alternativ tillgängliga. Många streamingtjänster erbjuder möjligheten att titta på denna färgglada äventyrsfilm online. En populär plattform är dreamfilms, där du enkelt kan hitta och njuta av filmen i hög kvalitet. Det är värt att notera att medan vissa tjänster kan erbjuda Trolls gratis streama, kan andra kräva en prenumeration eller engångsavgift.

Om du föredrar att se filmen utan kostnad, kan det vara värt att kolla in olika streamingsajter som ibland erbjuder gratis visningsperioder eller kampanjer. Kom ihåg att lagliga och säkra alternativ alltid är att föredra när du vill titta på Trolls Sverige. Oavsett vilken plattform du väljer, är det viktigt att du får en bra tittarupplevelse för att fullt ut kunna uppskatta denna charmiga animerade film.

Trolls

Hur skapades den magiska världen av DreamWorks?

DreamWorks Animation har återigen visat sin expertis i att skapa fantastiska animerade världar med Trolls. Teamet bakom filmen har lagt ner otroligt mycket arbete på att ge liv åt trollen och deras färgsprakande universum. Varje detalj, från de fluffiga håren på trollen till de vibrerade landskapen de bor i, har noggrant utformats för att fånga publikens fantasi.

En fascinerande aspekt av produktionen var hur animatörerna blandade olika tekniker för att skapa den unika estetiken i Trolls. De kombinerade traditionell 2D-animation med avancerad 3D-teknik för att ge filmen dess karakteristiska utseende. Detta resulterade i en värld som känns både nostalgisk och modern på samma gång.

Inspiration och design

Designteamet hämtade inspiration från en mängd olika källor för att skapa trollens värld:

 • Retro-leksaker och troll-dockor från 60-talet
 • Skandinavisk design och folklore
 • Naturens egna färgpaletter och texturer
Denna blandning av influenser bidrog till att skapa en unik och minnesvärd visuell upplevelse som kompletterar filmens berättelse perfekt.

Varför är denna film perfekt för hela familjen?

Trolls är en film som verkligen har något för alla åldrar, vilket gör den till ett utmärkt val för familjekvällar. Barn kommer att älska de färgglada karaktärerna, den livliga musiken och de roliga skämten. Samtidigt finns det gott om subtila referenser och djupare teman som vuxna kan uppskatta, vilket gör att filmen fungerar på flera nivåer.

En av filmens största styrkor är dess positiva budskap om vänskap, självacceptans och vikten av att sprida glädje. Dessa teman presenteras på ett lättillgängligt sätt som kan inspirera till värdefulla diskussioner efter att man har sett filmen tillsammans. När kommer Trolls på tal i ert hem, kan ni vara säkra på att det blir en upplevelse som förenar familjen.

För de som vill uppleva detta familjeäventyr, är det enkelt att streama Trolls online. Oavsett om ni väljer att se den via dreamfilms eller någon annan plattform, kommer ni garanterat att ha en underhållande och meningsfull filmkväll tillsammans. Att titta på Trolls är mer än bara tidsfördriv - det är en chans att skratta, sjunga och känna tillsammans som en familj.

Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3469

Dela