close icon
page-title
Troll
Troll

Detaljer

 • Originaltitel: Troll
 • Originalspråk: Norska
 • Produktionsland: Norge
 • Regissör: Motion Blur

Troll 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.6
1611Betyg
date2022
date1h 44m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |6 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Trollet Dreamfilm 2022

Trollet är den senaste actionfilmen som släpps på Dreamfilm under 2022. Filmen har fått stor uppmärksamhet och hyllats av kritiker för sina imponerande specialeffekter och spännande handling. I filmen får vi följa ett gäng militärer som skickas till Norge för att undersöka mystiska energiurladdningar i en avlägsen dal. Det visar sig att energiurladdningarna kommer från ett gammalt troll som vaknat upp ur sin långa sömn. Militärgruppen måste nu stoppa trollet innan det förstör hela världen.

Filmen regisseras av Roar Uthaug som tidigare gjort spännande filmer som The Wave och Tomb Raider. I huvudrollerna ser vi Alexander Skarsgård och Ingvild Deila. Filmmusiken är komponerad av Steve Jablonsky (Transformers) och förväntas bidra till filmens spännande stämning.

Streama Trollet gratis på Dreamfilm

Den bästa nyheten är att du kan streama Trollet gratis på Dreamfilm redan nu! Filmen släpptes på bio den 1 december 2022 och finns nu tillgänglig för streaming i hög kvalitet. På Dreamfilms hemsida kan du titta på Trollet med svensk text eller engelsk text. Det finns även möjlighet att välja en version med svenskt tal.

För att streama Trollet gratis behöver du skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm. Sedan kan du börja titta direkt via deras hemsida eller app. Filmen är över 2 timmar lång så ta fram snacks och förbered dig på en spännande upplevelse!

Troll

Titta på Trollet Dreamfilm svenska

Eftersom Trollet utspelar sig i Norge passar det bra att titta på filmen med svenskt tal. På Dreamfilms hemsida väljer du bara versionen med "svenska" i titeln så får du uppleva den svenska dubbningen.

Den svenska röstensemblen består av kända skådespelare och är välgjord. Alexander Skarsgård dubbar sig själv medan bland andra Loa Falkman, Cecilia Frode och Clara Christiansson dubbar birollerna. Lyssna noga så kanske du känner igen någon röst!

Med svensk dubbning blir Trollet ännu mer spännande att streama. Speciellt eftersom handlingen utspelar sig i Norge känns det nära och verkligt.

Se Trollet online med svensk text (subtitles)

Om du hellre ser filmer med originalspråk och undertexter finns även den möjligheten. Välj bara versionen med "swesub" i titeln på Dreamfilm så får du se Trollet med svenska undertexter.

Även om skådespelarna talar engelska kan du enkelt följa handlingen via textremsorna längst ner. På så sätt får du både höra de engelska rösterna samtidigt som du förstår all dialog tack vare undertexterna.

Trollet Dreamfilm gratis stream Sverige

Eftersom Dreamfilm är en svensk streamingtjänst går det utmärkt att se Trollet gratis online även om du befinner dig i Sverige. Det spelar ingen roll om du är på resande fot eller hemma i soffan - bara du har internetuppkoppling kan du streama filmen.

Tjänsten fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil. Så länge du skapar ett konto och loggar in kan du se Trollet var du än är någonstans i Sverige. Perfekt för en mysig filmkväll!

 • Ingen nedladdning krävs
 • Streama överallt i Sverige
 • Titta på mobil, dator eller surfplatta

Dreamfilm levererar så du kan luta dig tillbaka och njuta av actionfilmen Trollet när och där det passar dig. Popcorn ingår tyvärr inte men kan varmt rekommenderas som tilltugg till den här spännande upplevelsen!

Trollet Dreamfilm full film gratis online

På Dreamfilms hemsida kan du se hela Trollet gratis online, från första scenen till eftertexterna. Filmen är 2 timmar och 17 minuter lång så förbered dig på en ordentlig dos action och spänning.

I Trollet får vi bland annat se en stor showdown mellan militärgruppen och det förödande trollet. Det hela utspelar sig vid foten av ett snöigt berg med imponerande visuella effekter och ljudeffekter.

GenreAction
Längd2 timmar 17 minuter
Premiär1 december 2022
IMDb7,2 av 10

Missa inte denna actionfyllda filmupplevelse! Skapa konto på Dreamfilm nu och börja streama filmen Trollet i sin helhet. Perfekt film för en spännande kväll framför skärmen.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1611

Dela