Triangle of Sadness 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.1
1 856
Betyg
calendar2022
time2h 27m
Det unga modellparet Carl och Yaya befinner sig i modevärldens finrum och hamnar på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten. Allt avslutas på en öde ö, där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ner.

Skådespelare

Actor Harris Dickinson

Harris Dickinson

Actor Woody Harrelson

Woody Harrelson

Actor Iris Berben

Iris Berben

Actor Oliver Ford Davies

Oliver Ford Davies

Actor Malte Gårdinger

Malte Gårdinger

Actor Zlatko Burić

Zlatko Burić

Actor Henrik Dorsin

Henrik Dorsin

Actor Jean-Christophe Folly

Jean-Christophe Folly

Officiell trailer

Titta Triangle of Sadness Gratis Online 2022

Är du sugen på att se den senaste komedifilmen Triangle of Sadness? Filmen hade biopremiär i september 2022 och har redan hunnit bli hyllad av kritiker för sitt roliga och udda manus. Nu kan du streama den här filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm!

Triangle of Sadness är en absurd och satirisk film som utforskar de superrikas liv och privilegier. Ruben Östlund, som tidigare gjort Force Majeure, återvänder som regissör och manusförfattare. Filmen vann Gyllene palmen vid filmfestivalen i Cannes, så du kan förvänta dig en riktigt bra underhållning.

Huvudrollerna spelas av Harris Dickinson, Charlbi Dean och Woody Harrelson. Handlingen kretsar kring en lyxkryssning för rika gäster som går snett på alla tänkbara sätt. Det blir ett hysteriskt kaos när passagerarnas fasader rasar och deras sanna jag kommer fram i en absurd situation.

Så om du gillar svart komedi är Triangle of Sadness ett måste. Streama den nu gratis online i full längd med svensk text på Dreamfilm. Perfekt underhållning för en filmkväll!

Triangle of Sadness

Streama Komedifilmen Triangle of Sadness Svenska

Letar du efter en riktigt bra komedifilm att se? Då rekommenderar vi den färska filmen Triangle of Sadness som har svensk text och går att streama online helt gratis på Dreamfilm.

Triangle of Sadness hade premiär 2022 och har redan hunnit vinna flera filmpriser, bland annat Gyllene palmen i Cannes. Filmen är regisserad av Ruben Östlund som gjorde succén Force Majeure. Med sitt unika manus och sin absurda humor utlovar den här filmen en minnesvärd upplevelse.

Handlingen utspelar sig på en lyxkryssning där de superrika resenärerna råkar ut för ett missöde och hamnar på en övergiven ö. Där tvingas de tampas med sina egna fördomar och klasskillnader i en bisarr situation. Perfekt underhållning för alla som gillar svart humor!

Så streama Triangle of Sadness redan ikväll. Filmen går att se helt gratis med svensk text på Dreamfilm i full längd. Missa inte årets roligaste filmupplevelse!

Gratis Film Triangle of Sadness Dreamfilm HD

Är du nyfiken på komedifilmen Triangle of Sadness som vann Gyllene palmen i år? Nu kan du streama den helt gratis i full längd och HD-kvalitet på Dreamfilm!

Triangle of Sadness hade premiär 2022 och hyllas redan som en av årets bästa komedier. Det är regissören Ruben Östlund som ligger bakom manuset, känd från filmer som Force Majeure och The Square. Med sin svarta humor och satir riktad mot de rika lyckas han skapa en minnesvärd filmupplevelse.

Handlingen kretsar kring passagerare på en lyxkryssning för miljonärer där allting går snett. När båten sjunker hamnar de på en övergiven ö med sina förutfattade meningar och klasskillnader. Det blir startskottet för hysteriska scener i filmens andra akt.

Så missa inte att streama den här unika komedin medan du kan. Triangle of Sadness går att se helt gratis i HD-kvalitet på Dreamfilm med svensk text. Perfekt film för en skrattkväll!

Se Triangle of Sadness Svenska Swesub Stream

Komedifilmen Triangle of Sadness med svensk text går just nu att streama helt gratis på nätet! Filmen vann nyligen Gyllene palmen och hyllas för sitt roliga och bisarra manus av kritiker världen över.

Triangle of Sadness är skriven och regisserad av Ruben Östlund, mest känd för succén Force Majeure. Precis som i hans tidigare filmer utforskar han även här mänskliga relationer med en stor dos svart humor. Berättelsen utspelar sig på en lyxkryssning där ingenting går som planerat.

Filmen lovas bli årets roligaste upplevelse för alla som gillar absurd humor.

I rollistan hittar vi bland andra Harris Dickinson, Charlbi Dean och Woody Harrelson. Tillsammans skapar de en minnesvärd ensemble i hysteriska scener som utspelar sig efter att lyxkryssningen gått på grund.

Så missa inte att streama Triangle of Sadness medan du kan! Filmen går att se gratis online i full längd med svensk text på Dreamfilm. Perfekt val för en skrattfylld kväll!

Triangle of Sadness

Spela Upp Triangle of Sadness Direkt 2022

Är du sugen på att se komedifilmen Triangle of Sadness som vann Grand Prix i Cannes i år? Nu kan du streama den gratis med svensk text på Dreamfilm!

Triangle of Sadness regisseras av Ruben Östlund, mest känd för succéfilmen Force Majeure. Likt hans tidigare verk är även den här filmen en absurd och underhållande berättelse om mänskliga relationer. Men den här gången med handlingen förlagd på en lyxkryssning som går på grund.

I rollistan hittar vi bland andra Woody Harrelson, Harris Dickinson och Charlbi Dean. Tillsammans levererar de hysteriskt roliga scener när de superrika passagerarnas fasader rämnar i filmens andra akt.

 • Absurd humor och hysteriska scener
 • Prisad regi och ensemble

Så tveka inte att spela upp Triangle of Sadness direkt! Filmen går att streama i sin helhet med svensk text helt gratis på Dreamfilm. Perfekt filmkväll för alla som gillar svart komedi!

Triangle of Sadness Helfilm Gratis Sverige

Den prisbelönta komedifilmen Triangle of Sadness går just nu att se helt gratis online med svensk text! Filmen regisseras av Ruben Östlund och vann nyligen Gyllene palmen vid filmfestivalen i Cannes.

Triangle of Sadness skildrar en lyxkryssning för de superrika som tar en oväntad vändning. När båten sjunker tvingas passagerarna tampas med varandra och sina fördomar på en öde ö. Det blir startskottet för en hysterisk andra akt fylld med bisarra scener.

I rollistan hittar vi bland andra Woody Harrelson, Harris Dickinson och Charlbi Dean som alla levererar roliga insatser. Kritiker hyllar filmens manus som en satir över klassamhället och mänskliga relationer.

Med sin svarta humor lovas Triangle of Sadness bli årets roligaste filmupplevelse.

Så missa inte att streama denna unika komedi medan du kan! Triangle of Sadness går att se i sin helhet gratis på Dreamfilm med svensk text. Perfekt val för en skrattkväll framför skärmen!

Sammanfattning

Den prisbelönta komedifilmen Triangle of Sadness hade biopremiär i september 2022 och går nu att streama helt gratis på Dreamfilm! Filmen är skriven och regisserad av Ruben Östlund, känd för succéfilmen Force Majeure, och vann nyligen Gyllene palmen i Cannes.

Handlingen utspelar sig på en lyxkryssning för de superrika som tar en oväntad vändning. När båten sjunker tvingas miljonärerna tampas med varandra och sina fördomar på en öde ö i hysteriska och bisarra scener. I rollistan hittar vi bland andra Woody Harrelson, Harris Dickinson och Charlbi Dean.

Kritiker hyllar Triangle of Sadness för sitt roliga, udda manus som med svart humor satiriserar över klass, status och mänskliga relationer. Så missa inte att streama denna minnesvärda komedi med svensk text helt gratis på Dreamfilm!

Triangle of Sadness går att se i sin helhet online med svenskt tal och lovas bli årets roligaste filmupplevelse. Perfekt val för en skrattfylld kväll framför skärmen!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1856
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Triangle of Sadness med ett 7.1 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 7.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.1 för Triangle of Sadnessbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 27m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att Triangle of Sadness är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.1 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.1 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Triangle of Sadness Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.1 bekräftar detta.