alt

Trassel 2010 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.6
10 804
Betyg
calendar2010
time1h 40m
När kungarikets mest eftersökte - och charmigaste - tjuv, Flynn Rider, gömmer sig i ett mystiskt torn väntar han sig knappast att träffa Rapunzel, en vacker och slagfärdig tonåring med otroliga superkrafter i sitt 20 meter långa, gyllene hår! Tillsammans ger sig det omaka paret ut på en fartfylld resa med oväntade hjältar, skratt och spännande äventyr.Släpp ut ditt hår och gör dig redo för Trassel!

Skådespelare

Actor Ron Perlman

Ron Perlman

Actor Zachary Levi

Zachary Levi

Actor Mandy Moore

Mandy Moore

Actor Laraine Newman

Laraine Newman

Actor M.C. Gainey

M.C. Gainey

Actor Scott Menville

Scott Menville

Actor Paul F. Tompkins

Paul F. Tompkins

Actor Terri Douglas

Terri Douglas

Officiell trailer

Siehe auch

Se Trassel Dreamfilm Streama Online Sverige

Är du sugen på att streama den populära animerade filmen Trassel gratis online? Nu finns den tillgänglig i sin helhet med svenskt talDreamfilm! Utforska den magiska världen av Trassel nu genom att titta på den online helt gratis.

Trassel, som hade biopremiär 2010, är en älskad familjefilm från Disney. Med sina vackra animationer och catchiga musiknummer är det en riktigt trevlig filmupplevelse. Flyt med i äventyret när prinsessan Rapunzel rymmer från sitt torn med den charmige tjuven Flynn Rider. Upplev magin när Rapunzels 70 fot långa hår visar sig ha magiska krafter. Det blir spännande när de onda kidnapparna, bröderna Stabbington, jagar paret genom skogen. Men kärleken och vänskapen segrar som alltid till slut i denna fina animerade film.

Trassel

Titta På Trassel Dreamfilm Svenska Gratis Online

Att titta på Trassel gratis online är det perfekta sättet att koppla av med familj och vänner. Du behöver inte betala någonting alls för att få tillgång till denna populära Disneyfilm i sin helhet på svenska. Bara skapa ett kostnadsfritt konto så kan du börja streama Trassel direkt!

Trassel Svenska är den perfekta feelgood-filmen att se på en regnig dag eller en mysig filmkväll. Bjud in vännerna, gör popkorn och läsk och njut av äventyret med Rapunzel och Flynn Rider. Musiken är sångbar och karaktärerna charmiga och roliga. Perfekt för en trevlig kväll!

Att kunna titta på hela filmen gratis online är såklart en stor fördel. Du slipper betala för dyr streaming eller köpa en DVD. På Dreamfilm kan du se Trassel när du vill, var du vill, helt utan kostnad. Perfekt!

Trassel Dreamfilm Full Längd Svenska Stream

På Dreamfilm kan du streama Trassel i full längd och svenskt tal helt gratis online. Du behöver inte ens registrera ett konto för att starta upp uppspelningen. Det enda du behöver göra är att trycka på play och lägga dig tillbaka för att njuta av denna fantastiska Disneyfilm.

I 100 minuter får du följa med Rapunzel och Flynn Rider på deras äventyr. Upplev hur Rapunzel äntligen bryter sig loss från sitt torn där hon hållits inspärrad i 18 år. Följ med på en spännande färd genom skog och mark där vänskap och kärlek segrar i slutändan.

Musiken i Trassel är fenomenal med catchiga popsånger som garanterat kommer att fastna i minnet. Karaktärerna är underhållande och roliga, och historien har precis lagom blandning av komedi, drama och spänning. Perfekt filmunderhållning helt enkelt!

Med ett imdb-betyg på 7,7/10 är Trassel en riktigt bra och omtyckt familjefilm att se för både stora och små.

Trassel Dreamfilm Online Stream Sverige 2010

Trassel, Disneys 50:e animerade film, hade biopremiär 2010 och blev en stor succé världen över. Nu kan du streama Trassel online helt gratis i Sverige på Dreamfilm! Denna fantastiska animation är verkligen värd att se om och om igen.

Rapunzels äventyr med att upptäcka världen utanför tornet hon varit instängd i hela sitt liv är både spännande och rörande. Hennes vänskap med tjuven Flynn Rider visar att man kan hitta vänner i oväntade skepnader. Och musik och låtar som "When Will My Life Begin" och "I See the Light" ger en extra dimension till filmen.

streama Trassel online nu och njut av denna fantastiska film upplevelse från 2010, helt utan kostnad. Disneys magi lever vidare!

Trassel

Streama Trassel Dreamfilm Svenskt Tal Online

På Dreamfilm kan du enkelt streama Trassel med svenskt tal helt gratis online. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att titta på.

Den svenska dubbningen fångar karaktärerna på ett underhållande sätt. Mycket av filmens charm ligger i dialogen och sångerna, så det är extra kul att få uppleva det på svenska. Speciellt om man tittar tillsammans med mindre barn.

Att kunna streama denna fantastiska film helt gratis online är verkligen en gåva till alla filmentusiaster. Sveriges största streamingtjänst för svenska filmer är utan tvekan Dreamfilm. Här kan du se Trassel och många andra favoriter närhelst du vill!

 • Ingen nedladdning eller installation behövs
 • Titta på vilken enhet som helst - mobil, surfplatta, dator, TV
 • Helt gratis - inga abonnemangsavgifter

Trassel Dreamfilm Hel Film Svenska Online

På Dreamfilm kan du se Trassel hela filmen med svenskt tal helt gratis online. Du behöver inte ens registrera ett konto för att kunna starta upp uppspelningen direkt.

Att ha tillgång till filmer i fullängd och på svenska är ovärderligt. Särskilt när det handlar om klassiska favoriter som Trassel. Här får du 100 minuter av magisk underhållning i Disneys fantastiska animationsvärld.

Så poppa popcorn, slå dig ner i soffan och njut av äventyret när Rapunzel äntligen lämnar sitt torn och ger sig ut i den stora världen. Och vem vet, kanske hittar du din egen Flynn Rider på vägen! Dröm dig bort med denna fantastiska filmupplevelse från Dreamfilm.

Trassel Dreamfilm Swedish Dream Online Stream

Vill du streama den omtyckta Disneyfilmen Trassel på svenska helt gratis online? På Dreamfilm kan du se den i sin helhet i hög kvalitet. Perfekt för en mysig och underhållande filmkväll!

Njut av denna moderna Disneyklassiker från 2010 med svenskt tal och text. Följ med Rapunzel när hon äntligen lämnar sitt torn efter 18 år och ger sig ut på sitt livs äventyr. Upplev magin, vänskapen, romantiken och musiken i denna fina feelgood-film.

Dreamfilm är den bästa platsen för att streama svenska favoritfilmer online helt utan kostnad. Här hittar du Trassel och många andra filmer i full längd, direkt på hemsidan eller i appen. Så skapa ett konto och börja streama nu!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 10804
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Trassel. Betyget 7.6 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 7.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 40m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.6 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Trassel Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.6 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Flykten från kycklingfabriken

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Coraline och spegelns hemlighet

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller