close icon
page-title
Transformers: Rise of the Beasts
Transformers: Rise of the Beasts

Detaljer

 • Originaltitel: Transformers: Rise of the Beasts
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Skydance Media

Transformers: Rise of the Beasts Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7.3
4306Betyg
date2023
date2h 07m

Kommenter

 • avatar

  MilanTa

  |8 timer siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |7 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |14 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |14 dage siden
  är den här sidan legit?

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Transformers Dreamfilm Streama Nu

Transformers: Rise of the Beasts är den senaste filmen i den populära Transformers-serien. Filmen hade biopremiär den 6 juni 2023 och nu kan du streama den gratis på Dreamfilm!

I Rise of the Beasts introduceras nya karaktärer såsom maximaler och predacons. Maximalerna leds av Optimus Primal medan predaconsen leds av sin ondskefulla ledare Scourge. När de anländer till jorden 2022 upptäcker de att mänskligheten redan är hotad av Decepticons.

Optimus Prime och de goda autobotsen slår sig samman med maximalerna för att besegra både decepticons och predacons. Tillsammans måste de rädda mänskligheten från undergång.

Transformers: Rise of the Beasts

Nya Maximaler Och Predacons Introducerade

En av höjdpunkterna i Transformers: Rise of the Beasts är att vi får möta helt nya karaktärer från Transformers-universumet. För första gången i filmserien får vi se maximalerna och predaconsen.

Maximalerna är goda transformervarelser som kan förvandla sig till djur. De leds av Optimus Primal som kan förvandla sig till en gorilla. Andra kända maximaler är Cheetor, Rhinox och Airazor.

Predaconsen är maximalernas fiender. De styrs av den elake Scourge som förvandlar sig till en vargliknande varelse. Förutom Scourge ingår bland annat Waspinator och Tarantulas i gruppen av predacons.

Det blir spännande att se de nya transformerfigurena ta plats på bioduken bredvid de välkända autobotsen och decepticonsen från tidigare Transformers-filmer.

Optimus Primal Och Optimus Prime Möts

Ett annat höjdpunkt i filmen är när de båda ledarna för maximalerna och autobotsen, Optimus Primal och Optimus Prime, möts för första gången.

Även om båda heter Optimus och delar samma goda väsen, så är Primal och Prime väldigt olika karaktärer. Optimus Prime är mer av en traditionell ledargestalt medan Primal är mer vild och djurisk i sin gorillaform.

Trots sina olikheter inser Primal och Prime att de måste samarbeta för att rädda jorden. Det blir spännande att se de två olika ledarstilarna krocka när maximalerna och autobotsen förenar sina krafter.

Mänskligheten Hotas Av Decepticons Och Predacons

Precis som i tidigare Transformers-filmer utspelar sig handlingen till stor del på jorden, där mänskligheten hotas av de onda krafterna.

Den här gången är det inte bara decepticonsen under Megatron som mänskligheten behöver oroa sig för. Även de nya skurkerna predaconsen vill förgöra eller underkuva planeten.

Tillsammans utgör decepticons och predacons ett enormt hot som bara maximalerna och autobotsen i förening kan besegra. Kampen för jordens öde trappas upp rejält i den här filmen.

Transformers: Rise of the Beasts

Maximals Och Autobots Förenar Krafter

När både mänskligheten och planeten hotas av decepticons och predacons måste de goda krafterna samlas för att stoppa dem.

Optimus Prime och hans autobots går samman med Optimus Primals maximaler i ett försök att vända oddsen till deras fördel.

Tillsammans har vi en chans att besegra våra fiender och rädda det här planeten, säger Optimus Prime när han välkomnar maximalerna som bundsförvanter.

Alliansen mellan autobots och maximaler gör att vi får se flera episka strider mellan de olika grupperna av transformers. Kampen om jordens öde trappas upp på ett sätt vi inte sett tidigare i filmserien.

Spännande Strider Och Explosiva Effekter Säkrade

Regissören Steven Caple Jr. (Creed 2, Transformers 4) vet hur man skapar spännande actionscener fyllda med explosioner och specialeffekter.

Rise of the Beasts levererar massvis med välkoreograferade strider mellan autobots, maximaler, decepticons och predacons. Vi får se transformerfigurerna slåss både i sina robotformer och som djur och fordon.

 • Optimus Primal slåss mot gigantiska metallvargar i sin gorillaform.
 • Bumblebee får köra för livet i en biljakt på motorvägen.
 • Det nya luftskeppet Ark tar upp jakten på Decepticons i stratosfären.

Med en budget på 200 miljoner dollar är det här den dyraste Transformers-filmen någonsin. pengarna syns verkligen på duken i form av häftiga strider och realistiska robotar i imponerande miljöer.

Fans av action och specialeffekter kommer garanterat att älska Rise of the Beasts. Missa inte att streama den gratis nu på Dreamfilm!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 4306

Dela