alt

Transformers: Age of Extinction 2014 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.9
7 738
Betyg
calendar2014
time2h 45m
Det har gått tre år sedan Sentinel Primes förräderi och decepticons ödeläggelse av Chicago. Trots att autobots hindrat att jorden ödelagts räknas de redan som överflödiga av världens regeringar. Det är när bilmecken Cade upptäcker att långtradaren han ska slakta för delar är en autobot, den legendariske Optimus Prime, som det blir uppenbart att det finns krafter som gör allt för att autobots inte ska återaktiveras. Samtidigt uppmärksammas hela världen på ett nytt hot. Något världen aldrig skådat förr.

Skådespelare

Actor Stanley Tucci

Stanley Tucci

Actor Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Actor Kelsey Grammer

Kelsey Grammer

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor John Goodman

John Goodman

Actor Titus Welliver

Titus Welliver

Actor John DiMaggio

John DiMaggio

Actor Reno Wilson

Reno Wilson

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: The Last Knight

Teenage Mutant Ninja Turtles

Dreamfilm Transformers 4 Streama Hela Filmen Gratis Svenska

Älskar du actionfilmer? Då måste du streama den senaste delen i Transformers-serien - Transformers: Ålder av utplåning! Denna adrenalinfyllda film hade biopremiär 2014 och är nu tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm.

I Ålder av utplåning får vi följa Optimus Prime och de goda transformer-robotarna i deras kamp mot Decepticons. Striden har nu kommit till jorden där mänskligheten hotas. Som tur är dyker snart Cade Yeager upp, en uppfinnare som råkar hitta en skadad Optimus och hjälper honom. Tillsammans med Yeagers dotter Tessa och hennes pojkvän Shane måste de stoppa Decepticons innan det är för sent.

Med spektakulära actionscener, häftiga specialeffekter och en spännande story är detta en Transformers-film du inte vill missa! Vi lovar att du kommer att sitta klistrad framför skärmen från första stund. Det finns action och äventyr för hela familjen. Så poppa popcornen och streama Transformers 4 gratis på Dreamfilm redan ikväll.

Transformers: Age of Extinction

Titta På Transformers 4 Online Svenska Swesub Dreamfilm

Transformers: Ålder av utplåning är den fjärde filmen i den populära Transformers-serien baserad på Hasbros leksakslinje. Efter succén med de tre första filmerna var det inte konstigt att en fjärde del producerades med samma häftiga transformer-robotar i huvudrollerna.

I denna film får vi återigen följa Optimus Prime i hans eviga kamp mot Decepticons. Striden har nu kommit till Jorden där mänskligheten hotas. Men tack vare uppfinnaren Cade Yeager som hittar en skadad Optimus, vänder sig bladet och de goda transformer-robotarna kan ta upp kampen på nytt.

Med Mark Wahlberg i en av huvudrollerna som Cade Yeager utlovar Ålder av utplåning action fylld med explosioner, biljakter och transformer-robotar som slåss om herraväldet över planeten. Missa inte att titta på Transformers 4 svenska online på Dreamfilm!

Streama Transformers Ålder av Utplåning Gratis Dreamfilm

Är du redo för action när den är som bäst? Transformers Ålder av utplåning är fylld med spänning från början till slut som kommer få adrenalinet att pumpa.

I den fjärde delen av Transformers-serien så utkämpas ett intensivt krig mellan de goda transformer-robotarna ledda av Optimus Prime, och de onda Decepticons som vill ta över planeten Jorden. Striden har kommit till vår planet, och mänskligheten hotas. Men tack vare uppfinnaren Cade Yeager som hittar en skadad Optimus, så kan de goda robotarna åter hävda sin makt och försvara människorna.

Med en ensemble av kända skådespelare som Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer och Nicola Peltz, så är detta en actionfilm av högsta klass. Det enda du behöver göra är att streama Transformers 4 gratis på Dreamfilm så kan du njuta av denna adrenalinfyllda film!

Se Transformers 4 Svenska Gratis Online Swesub Full HD

Älskar du Transformers? Nu kan du se den senaste filmen i serien - Transformers: Ålder av utplåning - helt gratis online med svensk text på Dreamfilm!

I denna spännande uppföljare så har kriget mellan de goda transformer-robotarna och de onda Decepticons kommit till Jorden. Mänskligheten hotas nu av undergången. Men tack vare uppfinnaren Cade Yeager som hittar den skadade Optimus Prime så vänder sig krigslyckan.

Med awesome grafik, häftiga specialeffekter och adrenalinfyllda actionscener så är detta en film du inte vill missa! Se Transformers 4 gratis online med svensk text i HD-kvalitet. Perfekt filmkväll hemma i soffan för dig som gillar action och äventyr.

Missa inte att se den senaste Transformers-filmen online med svensk text helt gratis på Dreamfilm!

Transformers: Age of Extinction

Transformers Ålder av Utplåning Helfilm Svenska Dreamfilm

Transformers Ålder av Utplåning är den fjärde delen i transformer-serien som hade biopremiär 2014. Nu kan du se hela denna actionfyllda film med svenskt tal helt gratis på Dreamfilm!

Återigen får vi följa de modiga transformer-robotarna ledda av Optimus Prime i deras kamp för att rädda människorna och planeten Jorden från de ondskefulla Decepticons. Striden har nu kommit till vår värld, och det är upp till Optimus och hans allierade att stoppa fiendens planer en gång för alla.

Med Mark Wahlberg i en av huvudrollerna som den modige uppfinnaren Cade Yeager, så är detta en riktig actionfest för hela familjen. Se hela Transformers 4 på svenska gratis på Dreamfilm. Perfekt filmkväll!

Stream Transformers: Ålder av Utplåning Kostnadsfritt Sverige

Är du redo för massiv action och adrenalinfyllda äventyr? Transformers: Ålder av Utplåning är fylld med spänning och kommer garanterat få pulsen att gå i taket.

I denna fjärde film i serien, så har kriget mellan de goda Autobots och onda Decepticons kommit till planeten Jorden. Mänskligheten hotas nu av de fruktansvärda Decepticons och deras plan att utplåna allt liv på jorden. Men tack vare uppfinnaren Cade Yeager som hittar Optimus Prime, så vänder sig krigslyckan och jordens öde hänger på en skör tråd.

Med en stjärnensemble med bland andra Mark Wahlberg, Stanley Tucci och Kelsey Grammer, så är detta en actionfylld filmupplevelse utöver det vanliga. Streama Transformers 4 gratis på svenska redan ikväll!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 7738
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Transformers: Age of Extinction med ett 5.9 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

mukasso

En Transformers: Age of Extinction med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 5.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Transformers: Age of Extinction med medelbetyget 5.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Transformers: Age of Extinction Titel med ett betyg på 5.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Guardians of the Galaxy Vol. 3

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Godzilla x Kong: The New Empire

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem