close icon
page-title
Top Gun: Maverick
Top Gun: Maverick

Detaljer

 • Originaltitel: Top Gun: Maverick
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Skydance Media

Top Gun: Maverick 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8.2
8554Betyg
date2022
date2h 11m

Kommenter

 • avatar

  Grater98

  |10 timer siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Flixer

  |2 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |2 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Titta på Top Gun: Maverick

Är du redo att återuppleva adrenalinet och spänningen från den klassiska filmen Top Gun? Då är uppföljaren Top Gun: Maverick definitivt en film du inte vill missa. Den här gången får vi följa flyginstruktören Pete "Maverick" Mitchell, spelad av superstjärnan Tom Cruise, på ett farofyllt uppdrag där han måste utbilda en grupp unga piloter inför en livsfarlig militär insats.

Filmen hade världspremiär den 24 maj 2022 och har sedan dess hyllats av både fans och kritiker för sin fantastiska action, trovärdiga flygscener och starka känslomässiga berättelse. Med över 30 års mellanrum mellan originalet och uppföljaren kan du vara säker på att Top Gun-teamet verkligen har lagt ner tid och omsorg på att leverera en minnesvärd filmupplevelse värd att vänta på.

Top Gun: Maverick

Streama Top Gun: Maverick gratis

Vill du se den här årets mest efterlängtade actionrulle men inte har möjlighet att gå på bio? Inga problem! Nu kan du streama Top Gun: Maverick gratis och njuta av filmen i bekvämligheten av ditt eget vardagsrum.

På Dreamfilm hittar du Maverick och alla dina andra favoritfilmer, helt utan kostnad. Registrera dig bara för ett konto så får du tillgång till tusentals filmer och serier, däribland den sensationella uppföljaren till 80-talets kultklassiker Top Gun.

Med strålande actionscener, hisnande flygsekvenser och en gripande historia är Top Gun: Maverick inte en film man vill missa!

Swesub Top Gun: Maverick 24.05.2022

Top Gun-fansen har väntat i över 30 år på den här filmen och äntligen, den 24 maj 2022, är uppföljaren här! I Top Gun: Maverick återförenas vi med den rebeliska piloten Pete ”Maverick” Mitchell, återigen spelad av megastjärnan Tom Cruise, nu i rollen som erfaren flyginstruktör.

När Maverick får i uppdrag att träna en grupp elitpiloter inför en farlig militärinsats tvingas han konfrontera sitt förflutna samtidigt som han förbereder piloterna för ett livsfarligt uppdrag. Med sensationella flygscener, fulladdad action och starka känslomässiga ögonblick utlovar Top Gun: Maverick att bli 2022 års mest spektakulära filmupplevelse.

Missa inte chansen att streama den swesubbad redan idag på Dreamfilm!

Gratis film Top Gun: Maverick 2022

Älskade du originalet Top Gun med Tom Cruise från 1986? Då kommer du garanterat gilla uppföljaren Top Gun: Maverick som hade biopremiär våren 2022. I den här filmen får vi återigen följa den våghalsiga stridspiloten Pete ”Maverick” Mitchell mitt i en livsfarlig militärinsats.

Trots att det gått över 30 år sedan första filmen visar Tom Cruise ingen som helst åldersnoja i sina våghalsiga flygscener. Med en mix av nostalgi, action och emotionellt drama lovar Top Gun: Maverick att bli en minnesvärd biosuccé. Men varför betala för bio när du kan se hela filmen gratis?

På Dreamfilm erbjuder vi tusentals filmer, däribland Top Gun: Maverick, helt utan kostnad. Registrera dig idag och börja streama!

Top Gun: Maverick

Sverige stream Top Gun: Maverick

Älskar du actionfilmer och Tom Cruise? Då ska du inte missa att streama Top Gun: Maverick som hade svensk biopremiär i maj 2022. Filmen är en direkt uppföljare till 80-talets kultklassiker Top Gun och utspelar sig över 30 år senare med Tom Cruise återigen i rollen som den rebeliska piloten Pete ”Maverick” Mitchell.

I uppföljaren får vi följa Maverick när han får i uppdrag att träna en grupp unga elitpiloter inför ett farligt uppdrag. Med andra ord utlovar Top Gun: Maverick hissnande flygaction, explosionsfylld spänning och en emotional historia som tar vid precis där originalet slutade.

Streama den redan idag helt gratis hos oss på Dreamfilm!

Full movie Top Gun: Maverick gratis

Är du redo för ännu en adrenalinfylld flygtur med den våghalsiga piloten Pete ”Maverick” Mitchell? Då ska du inte missa actionrullen Top Gun: Maverick med superstjärnan Tom Cruise tillbaka i huvudrollen som den rebeliska stridspiloten.

I den här efterlängtade uppföljaren till 80-talets kultklassiker Top Gun får Maverick i uppdrag att träna ett nytt gäng unga elitpiloter inför en livsfarlig militäroperation. Utöver sensationella flygscener och spännande actionscener utlovar filmen också en känslosam historia när Maverick tvingas bearbeta sitt förflutna.

Streama hela filmen Top Gun: Maverick redan idag, gratis och utan registrering hos Dreamfilm!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 8554

Dela