close icon
page-title
Titanic
Titanic

Detaljer

 • Originaltitel: Titanic
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Titanic Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7.9
24599Betyg
date1997
date3h 14m

Kommenter

 • avatar

  Grater98

  |4 timer siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Semister12

  |3 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Xany Xaru

  |4 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |5 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  stjärnaFält22

  |9 dage siden
  Betyget 7.9 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Dreamfilm Titanic 18.11.1997

Titanic är en episk kärlekshistoria som utspelar sig ombord på det ökända fartyget Titanic under dess jungfruresa 1912. Filmen är regisserad av den legendariske regissören James Cameron och hade biopremiär den 18 november 1997.

Filmen följer den unga överklassflickan Rose, spelad av Kate Winslet, som träffar den fattige konstnären Jack, spelad av Leonardo DiCaprio. Trots att de kommer från helt olika samhällsklasser förälskar de sig i varandra. Deras kärlekshistoria utspelar sig mot bakgrunden av den verkliga händelsen när Titanic kolliderade med ett isberg och sjönk till havets botten.

Titanic blev en enorm biosuccé när den hade premiär och den mest inkomstbringande filmen genom tiderna. Den vann 11 Oscars, däribland Bästa film och Bästa regi. Musiken till filmen, komponerad av James Horner, är också mycket omtyckt med den romantiska balladen "My Heart Will Go On" framförd av Céline Dion.

Om du inte har sett Titanic än är det absolut värt att streama den på Dreamfilm. Det är en rörande historia fylld med kärlek, passion och öde som garanterat kommer att beröra. Se den legendariska filmen om den tragiska olyckan med transatlantångaren som chockade en hel värld.

Titanic

Titta På Dreamfilm Titanic Gratis Stream Sverige

Är du sugen på att se den fantastiska filmen Titanic men vill inte betala för att hyra eller köpa den? Då är Dreamfilm perfekt för dig! På Dreamfilm kan du streama Titanic helt gratis och lagligt.

Titanic från 1997 är en av filmhistoriens största blockbusters. Den episka kärlekshistorien med Kate Winslet och Leonardo Dicaprio i huvudrollerna charmade biosalongerna och vann 11 stycken Oscarsstatyetter inklusive för Bästa Film.

Filmen är över 3 timmar lång och följer de två huvudpersonerna ombord på det ökända fartyget Titanic under dess jungfrufärd 1912. När de från olika samhällsklasser möts uppstår en förbjuden kärlekshistoria.

På Dreamfilm kan du se Titanic gratis online med svensk text. Strömma den romantiska Hollywood-klassikern i HD-kvalitet utan att det kostar någonting alls. Perfekt för en mysig filmkväll!

Lyssna På Soundtrack Från Titanic Dreamfilm

Förutom den gripande historien och fantastiska skådespelarinsatserna är musiken en avgörande del av upplevelsen när man ser Titanic.

James Horner komponerade filmens vackra och känslosamma originalmusik. Soundtracket innehåller både storslagna teman som fångar dramatiken ombord på Titanic men också lyriska och romantiska melodier.

Den största hiten från soundtracket är så klart "My Heart Will Go On" som framförs av Céline Dion. Låten blev ett monsterhit efter filmens premiär och vann en Oscar för Bästa sång.

På Dreamfilm kan du inte bara se Titanic gratis online, du kan även lyssna på hela det fantastiska soundtracket. Svep in dig i filmens värld och känslor genom att ha musiken ifrån Titanic på i bakgrunden när du streamar denna episka Hollywood-klassiker.

Se Titanic Dreamfilm Med Swesub Online

På Dreamfilm kan du se Titanic med svensk text, så kallad swesub. Det innebär att du enkelt kan följa handlingen och dialogen i filmen samtidigt som du njuter av de fantastiska skådespelarinsatserna av Kate Winslet, Leonardo DiCaprio och resten av rollistan.

Titanic är en visuellt spektakulär film fylld med dramatiska scener ombord på det majestätiska fartyget. Även om du kan mycket engelska är det skönt att kunna läsa dialogen på svenska för att inte missa några viktiga detaljer i handlingen.

Streama Titanic online med swesub på Dreamfilm så kan du uppleva kärlekshistorien mellan Jack och Rose och samtidigt följa med i filmens alla vändningar. Missa inte din chans att se denna Hollywood-klassiker komplett med svensk text!

Titanic

Titanic Dreamfilm Hela Filmen Svenska Gratis

På Dreamfilm kan du se hela den 3 timmar och 14 minuter långa filmen Titanic gratis online med svensk text. Du behöver alltså inte vänta på att den ska släppas på DVD eller TV för att få uppleva den episka Hollywood-klassikern från 1997.

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet glänser verkligen i sina roller i filmen som följer deras omöjliga kärlekshistoria ombord på det ökända fartyget. Musiken, de fantastiska kostymerna och den dramatiska handlingen är också avgörande delar av Titanics framgång.

Njut av att se hela den Oscar-belönade filmen online gratis! Dreamfilm gör det möjligt att uppleva James Camerons mästerverk via streaming utan kostnad. Se Titanic i sin fulla längd och få känslan av att besöka en klassisk Hollywood-biosalong.

Se Titanic Drömfilm Från Paramount 1997

Titanic producerades av Paramount Pictures och hade biopremiär i USA den 19 december 1997 efter flera års produktion. Filmen blev en av de största biosuccéerna genom tiderna.

Titanic var den dyraste filmen som gjorts vid tidpunkten med en budget på hela 200 miljoner dollar. Trots det tvivlade många på att filmen skulle gå med vinst.

Men Titanic trollband biopubliken världen över med sin episka och tragiska kärlekshistoria. Den är också ett tekniskt mästerverk fylld med imponerande specialeffekter som återskapar det mäktiga fartyget och dess öde.

Nu kan du uppleva James Camerons Oscar-belönade mästerverk från 1997 via streaming på Dreamfilm. Se Paramounts storsatsning som blev en av tidenas mest älskade filmer helt gratis online.

Titanic Dreamfilm Ladda Ned Torrent Svenska

Drömmer du om att ha den fantastiska filmen Titanic i din egen filmkollektion? På Dreamfilm kan du inte bara streama filmen online, det går även att ladda ner den som en torrent för att spara den på din dator eller andra enheter.

Med en torrent av Titanic från Dreamfilm kan du se den episka Hollywoodfilmen i HD-kvalitet offline utan internetuppkoppling. Perfekt för långresor, flygresor eller andra tillfällen när du inte har tillgång till internet men ändå vill kunna se filmsuccén från 1997 med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet.

Torrenten innehåller filmen med svensk text så du kan enkelt följa med i handlingen och dialogen även när du ser den offline. Ladda ner och få denna fantastiska film att alltid finnas tillgänglig i din egen samling!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 24599

Dela