alt

Titanic 1997 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
24 265
Betyg
calendar1997
time3h 14m
Den 10 April 1912 stävar Titanic ut från hamnen i Southampton på sin jungfruresa. I första klass, med lyxrestauranger, swimmingpool och promenadstråk, bor 17-åriga Rose i en skyddad värld, styrd av stränga moralregler och familjens förväntningar. I sällskapet finns också hennes förmögne fästman, ansedd som ett utmärkt parti för en societetsflicka. I tredje klass, långt under däck, ligger Jack på sin brits och drömmer om det stora äventyret. Jack har inga pengar men är ändå rik. Biljetten han har vunnit i poker ska förändra hans liv för alltid, och när ödet låter de två mötas väcks känslor de aldrig tidigare upplevt. De kommer från skilda världar men deras hemliga passion är gränslös. Nu färdas de mot drömmarnas land i världens modernaste skepp. Hela livet ligger framför dem... vad skulle någonsin kunna skilja dem åt?

Skådespelare

Actor Kate Winslet

Kate Winslet

Actor Frances Fisher

Frances Fisher

Actor Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Actor Billy Zane

Billy Zane

Actor Bill Paxton

Bill Paxton

Actor James Cameron

James Cameron

Actor Kathy Bates

Kathy Bates

Actor Ioan Gruffudd

Ioan Gruffudd

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och fången från Azkaban

Se Dreamfilm Titanic 18.11.1997

Titanic är en episk kärlekshistoria som utspelar sig ombord på det ökända fartyget Titanic under dess jungfruresa 1912. Filmen är regisserad av den legendariske regissören James Cameron och hade biopremiär den 18 november 1997.

Filmen följer den unga överklassflickan Rose, spelad av Kate Winslet, som träffar den fattige konstnären Jack, spelad av Leonardo DiCaprio. Trots att de kommer från helt olika samhällsklasser förälskar de sig i varandra. Deras kärlekshistoria utspelar sig mot bakgrunden av den verkliga händelsen när Titanic kolliderade med ett isberg och sjönk till havets botten.

Titanic blev en enorm biosuccé när den hade premiär och den mest inkomstbringande filmen genom tiderna. Den vann 11 Oscars, däribland Bästa film och Bästa regi. Musiken till filmen, komponerad av James Horner, är också mycket omtyckt med den romantiska balladen "My Heart Will Go On" framförd av Céline Dion.

Om du inte har sett Titanic än är det absolut värt att streama den på Dreamfilm. Det är en rörande historia fylld med kärlek, passion och öde som garanterat kommer att beröra. Se den legendariska filmen om den tragiska olyckan med transatlantångaren som chockade en hel värld.

Titanic

Titta På Dreamfilm Titanic Gratis Stream Sverige

Är du sugen på att se den fantastiska filmen Titanic men vill inte betala för att hyra eller köpa den? Då är Dreamfilm perfekt för dig! På Dreamfilm kan du streama Titanic helt gratis och lagligt.

Titanic från 1997 är en av filmhistoriens största blockbusters. Den episka kärlekshistorien med Kate Winslet och Leonardo Dicaprio i huvudrollerna charmade biosalongerna och vann 11 stycken Oscarsstatyetter inklusive för Bästa Film.

Filmen är över 3 timmar lång och följer de två huvudpersonerna ombord på det ökända fartyget Titanic under dess jungfrufärd 1912. När de från olika samhällsklasser möts uppstår en förbjuden kärlekshistoria.

På Dreamfilm kan du se Titanic gratis online med svensk text. Strömma den romantiska Hollywood-klassikern i HD-kvalitet utan att det kostar någonting alls. Perfekt för en mysig filmkväll!

Lyssna På Soundtrack Från Titanic Dreamfilm

Förutom den gripande historien och fantastiska skådespelarinsatserna är musiken en avgörande del av upplevelsen när man ser Titanic.

James Horner komponerade filmens vackra och känslosamma originalmusik. Soundtracket innehåller både storslagna teman som fångar dramatiken ombord på Titanic men också lyriska och romantiska melodier.

Den största hiten från soundtracket är så klart "My Heart Will Go On" som framförs av Céline Dion. Låten blev ett monsterhit efter filmens premiär och vann en Oscar för Bästa sång.

På Dreamfilm kan du inte bara se Titanic gratis online, du kan även lyssna på hela det fantastiska soundtracket. Svep in dig i filmens värld och känslor genom att ha musiken ifrån Titanic på i bakgrunden när du streamar denna episka Hollywood-klassiker.

Se Titanic Dreamfilm Med Swesub Online

På Dreamfilm kan du se Titanic med svensk text, så kallad swesub. Det innebär att du enkelt kan följa handlingen och dialogen i filmen samtidigt som du njuter av de fantastiska skådespelarinsatserna av Kate Winslet, Leonardo DiCaprio och resten av rollistan.

Titanic är en visuellt spektakulär film fylld med dramatiska scener ombord på det majestätiska fartyget. Även om du kan mycket engelska är det skönt att kunna läsa dialogen på svenska för att inte missa några viktiga detaljer i handlingen.

Streama Titanic online med swesub på Dreamfilm så kan du uppleva kärlekshistorien mellan Jack och Rose och samtidigt följa med i filmens alla vändningar. Missa inte din chans att se denna Hollywood-klassiker komplett med svensk text!

Titanic

Titanic Dreamfilm Hela Filmen Svenska Gratis

På Dreamfilm kan du se hela den 3 timmar och 14 minuter långa filmen Titanic gratis online med svensk text. Du behöver alltså inte vänta på att den ska släppas på DVD eller TV för att få uppleva den episka Hollywood-klassikern från 1997.

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet glänser verkligen i sina roller i filmen som följer deras omöjliga kärlekshistoria ombord på det ökända fartyget. Musiken, de fantastiska kostymerna och den dramatiska handlingen är också avgörande delar av Titanics framgång.

Njut av att se hela den Oscar-belönade filmen online gratis! Dreamfilm gör det möjligt att uppleva James Camerons mästerverk via streaming utan kostnad. Se Titanic i sin fulla längd och få känslan av att besöka en klassisk Hollywood-biosalong.

Se Titanic Drömfilm Från Paramount 1997

Titanic producerades av Paramount Pictures och hade biopremiär i USA den 19 december 1997 efter flera års produktion. Filmen blev en av de största biosuccéerna genom tiderna.

Titanic var den dyraste filmen som gjorts vid tidpunkten med en budget på hela 200 miljoner dollar. Trots det tvivlade många på att filmen skulle gå med vinst.

Men Titanic trollband biopubliken världen över med sin episka och tragiska kärlekshistoria. Den är också ett tekniskt mästerverk fylld med imponerande specialeffekter som återskapar det mäktiga fartyget och dess öde.

Nu kan du uppleva James Camerons Oscar-belönade mästerverk från 1997 via streaming på Dreamfilm. Se Paramounts storsatsning som blev en av tidenas mest älskade filmer helt gratis online.

Titanic Dreamfilm Ladda Ned Torrent Svenska

Drömmer du om att ha den fantastiska filmen Titanic i din egen filmkollektion? På Dreamfilm kan du inte bara streama filmen online, det går även att ladda ner den som en torrent för att spara den på din dator eller andra enheter.

Med en torrent av Titanic från Dreamfilm kan du se den episka Hollywoodfilmen i HD-kvalitet offline utan internetuppkoppling. Perfekt för långresor, flygresor eller andra tillfällen när du inte har tillgång till internet men ändå vill kunna se filmsuccén från 1997 med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet.

Torrenten innehåller filmen med svensk text så du kan enkelt följa med i handlingen och dialogen även när du ser den offline. Ladda ner och få denna fantastiska film att alltid finnas tillgänglig i din egen samling!

10 liknande filmer:

  1. Kitbull
  2. Snöns brödraskap
  3. The Holdovers
  4. Saltburn
  5. Fifty Shades of Grey
  6. Interstellar
  7. Gran Turismo
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Titanic
  10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 24265
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Titanic är ett måste för fans av Drama.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.9 inte övertygar dig om att titta på Titanic, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

krzys

Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 3h 14m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.9 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.9 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street

Apornas planet: Uppgörelsen