close icon
page-title
Thor: Ragnarök
Thor: Ragnarök

Detaljer

 • Originaltitel: Thor: Ragnarok
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Thor: Ragnarök 2017 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.6
20168Betyg
date2017
date2h 11m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |13 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |8 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |8 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |10 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad ska vi ha med i Thor: Ragnarök plot?

Thor: Ragnarök är en äventyrsfilm som tar oss med på en spännande resa genom universum. Filmens händelserik följer den välkända Marvel-hjälten Thor när han hålls fången på andra sidan universum utan sin mäktiga hammare Mjolnir. Han måste kämpa mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård och stoppa Ragnarök - den totala förintelsen av hans hemvärld och slutet för hela den asgårdska civilisationen.

När den hänsynslösa Hela, den odödliga drottningen av Hel, återvänder för att utmana tronen i Asgård, tvingas Thor ingå en oväntat allians med sin gamla fiende Hulken. I denna film Thor: Ragnarök Sverige möter vi åter Mark Ruffalo som den gröna jätten Hulken och ser hur ett fasansmord uppstår mellan de två kraftfulla varelserna.

Men den verkliga hotbilden är Hela, som har ärvt en enorm kraft och har en armé av häxor under sitt kommandon. Hon är fast besluten att ta över Asgård och utrota allt och alla på sin väg. För att stoppa Ragnaröks mörka krafter måste Thor kämpa med allt han har och förlita sig på sin skarphet, styrka och charmen.

Thor: Ragnarök

Vilka andra filmer finns det i Marvel Cinematic Universe?

Thor: Ragnarök är den 17:e filmen i Marvel Cinematic Universe, en enorm filmvärld som börjande med Iron Man 2008. Produktionen från Marvel Studios har sedan dess utökat sitt universum med över 20 filmer och ett flertal TV-serier som utspelar sig i samma sammanhängande berättelse.

Några av de mest populära filmerna i Marvel Cinematic Universe inkluderar Avengers: Endgame, Black Panther, Captain America: Civil War och Guardians of the Galaxy. Filmerna har samlat in miljarder dollar på biograferna världen över och gjort superhjältarna till några av de mest igenkännbara ikonerna i populärkulturen.

Med Thor: Ragnarök fick vi ännu ett spännande kapitel i detta älskade filmuniversum. Trots att filmen fokuserar på den enskilda karaktären Thor, väver den in berättelser och element från resten av MCU på ett sätt som både håller stora fans på kroken och gör det lättillgängligt för nya tittare.

Vad är hemligheten bakom Thor och Hulkens kollektion?

En av de mest underhållande aspekterna av Thor: Ragnarök är den överraskande alliansen mellan Thor och hans tidigare antagonist Hulken. I filmen får vi se hur Thor och Hulken först drabbar samman i en galen gladiatorstrid på den avlägsna planetoiden Sakaar.

Men när de inser att de har en gemensam fiende i Hela, den onda härskarinnan som vill förstöra Asgård, bestämmer de sig för att samarbeta. Deras kämparglada men retsamma relation blir en stor del av filmens humor och underhållning. Hulken spelar Thor: Ragnarök Sveriges oväntat följeslagare med sina barnsliga utbrott som står i skarp kontrast mot Thors kungliga ädelhet.

Hur mycket Thor egentligen litar på den ostyrliga Hulken, och vice versa, förblir ett mysterium genom stora delar av filmen. Men deras ömsesidiga respekt och tillit växer när de inser att de står inför en gemensam fiende vars makt hotar hela universum. Deras oväntade vänskap och brokiga äventyr blir en av höjdpunkterna i Thor: Ragnarök streama online.

Vem spelar Hela i Thor: Ragnarök?

I rollen som den ondskefulla Hela, den odödliga härskarinnan över Nifelheim, ser vi den prisvinnande skådespelaren Cate Blanchett. Hennes kraftfulla och hotfulla porträttering av den asgårdska dödsdrottningen är en av höjdpunkterna i filmen Thor: Ragnarök streama online. Med sin iskalla blick och sin totala brist på medlidande utgör Hela ett riktigt skräckinjagande hot mot Thor och alla på Asgård.

Cate Blanchett, som är känd för sina roller i filmer som The Lord of the Rings och Carol, ger Hela en unik kombination av styrka, skräck och övernaturlig elegans. Som Odins förstfödda dotter och den första som fick ärva den kraftfulla Evighetsmaskinen, är Hela nästan omöjlig att besegra. Hennes vilja att hämnas och erövra Asgård driver handlingen i Thor: Ragnarök film gratis framåt på ett dramatiskt sätt.

Att se den enormt talangfulla Blanchett gestaltar den ondskefulla Hela mot bakgrunden av de spektakulära miljöerna och actionscenerna i Thor: Ragnarök Sverige är en ren fröjd för biobesökarna. Hennes komplexa och oförutsägbara rollfigur blir den perfekta motpolen mot Thors ärorika hjälte.

Thor: Ragnarök

Var kan man se Thor: Ragnarök stream gratis?

Om du letar efter sätt att streama Thor: Ragnarök gratis finns det några olika alternativ att överväga. Många populära streamingtjänster har lagt till filmen i sina bibliotek ett tag efter den haft biopremiär. På streamingtjänster som dreamfilms.se kan du se Thor: Ragnarök online utan extra kostnader, så länge du har ett aktivt abonnemang.

Ett annat alternativ för att titta på Thor: Ragnarök streama online gratis är att utnyttja de gratis provperioder som många streamingtjänster erbjuder nya kunder. På så sätt kan du se Ragnarök och mycket annat innehåll utan kostnad under en begränsad period.

Det går också att hyra eller köpa Thor: Ragnarök digitalt via olika video-on-demand-tjänster som Apple TV, Google Play Movies och liknande. Kostnaden för att hyra en ny utgåva brukar ligga runt 39-59 kr. Så om du inte har något streamingtjänsteabonnemang kan det vara ett prisvärt sätt att se filmen.

När visas nästa Marvel-film på biograferna?

Efter succén med Thor: Ragnarök fortsätter Marvel Cinematic Universe att underhålla och förbluffa fans med nya storfilmer. Den närmaste storfilmen att se fram emot är Guardians of the Galaxy Vol. 3 som har biopremiär den 5 maj 2023.

Detta blir den episka avslutningen på James Gunns Guardians-trilogi med huvudrollsinnehavarna Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan och Pom Klementieff som alla är tillbaka. Denna gång får vi också se Will Poulter gör entré som den legendariska Marvel-skurken Adam Warlock.

Efter Guardians of the Galaxy Vol. 3 väntar en lång rad andra storfilmer i Marvel Cinematic Universe att se fram emot, däribland The Marvels (juli 2023), Thunderbolts (juli 2024), Blade (september 2024), Deadpool 3 (november 2024) och två nya Avengers-filmer 2025. För alla storfilmsfans kommer de kommande åren att bli en riktig höjdpunkt!

Sammanfattning

Thor: Ragnarök är en actionfylld äventyrsfilm från Marvel där den mäktiga asaguden Thor får sin största utmaning hittills. Med Hela som en ohyggligt ond antagonist och ett oväntat samarbete med Hulken, bjuder filmen på spektakulära strider, humoristiska ögonblick och en fartfylld resa genom det vidsträckta Marvel Cinematic Universe.

Låt dig svepas med in i denna storslagna berättelse där inte bara Asgårds utan hela universums öde står på spel. Oavsett om du är en gammal Marvelfan eller ny till dessa actionfyllda äventyr, kommer du att bli båderoad och fascinerad av Thor: Ragnaröks storslagen action, humor och dramatik.

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 20168

Dela