alt

Thor: Love and Thunder 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.5
6 978
Betyg
calendar2022
time1h 59m
Thor beger sig ut på en väldigt annorlunda resa: han söker inre ro. Men hans ledighet avbryts av den galaktiska mördaren Gorr the God Butcher. För att bekämpa hotet tar Thor hjälp av Valkyrie, Korg och ex-flickvännen Jane Foster, som - till Thors stora förvåning - kan svinga hans magiska hammare Mjölner, då hon blir Mighty Thor. Tillsammans ger de sig ut på en skrämmande kosmisk resa för att avslöja mysteriet med Gorr the God Butchers hämnd och stoppa honom innan det är för sent.

Skådespelare

Actor Vin Diesel

Vin Diesel

Actor Matt Damon

Matt Damon

Actor Natalie Portman

Natalie Portman

Actor Chris Pratt

Chris Pratt

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor Russell Crowe

Russell Crowe

Actor Bradley Cooper

Bradley Cooper

Actor Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Thor Kärlek och Åska 2022

Den efterlängtade uppföljaren Thor: Kärlek och åska har äntligen landat på Dreamfilm! Chris Hemsworth återvänder i huvudrollen som den mäktige asaguden Thor i Marvels senaste actionfyllda äventyr.

Filmen är regisserad av den Oscarvinnande regissören Taika Waititi som tidigare låg bakom succén Thor: Ragnarök. Med sin unika, humoristiska touch förväntas Waititi leverera ännu en minnesvärd Thor-film fylld med galna vändningar och explosiva strider.

Strömma Marvels nya äventyr gratis

Thor: Kärlek och åska finns nu att streama gratis i sin helhet på Dreamfilm. Det är bara att koppla upp sig och börja njuta av ännu ett spännande kapitel med vår favoritgud från Asgård.

Filmen utlovar massor med action, drama och så klart en ordentlig dos humor. Med Thor, den självsäkra Valkyrien och den Oscarbelönade Natalie Portman tillbaka i en ikonisk roll har vi alla ingredienser för ytterligare en stor Marvel-succé.

Titta på Chris Hemsworth som Tor online

Vår älskade superhjälte Thor spelas som vanligt av Chris Hemsworth. Den karismatiske australiensaren har verkligen vuxit in i rollen som den stilige åskguden med muskler av stål och en charmig glimt i ögat.

Thor förblir en av de mest populära Marvel-karaktärerna och med Hemsworths charmtillgångar är det lätt att förstå varför. Se honom dingla med sin trogna hammare Mjölner när han släpps loss mot nya hot i Thor: Kärlek och åska!

Njut av Oscarvinnaren Natalie Portman som Jane

En spännande nyhet i filmen är att Natalie Portman återvänder som Jane Foster, Thors stora kärlek sedan den första filmen 2011. Den Oscarsbelönade skådespelerskan var ett självklart val för rollen som den modiga vetenskapskvinnan.

I Kärlek och åska får Jane en mycket större roll än tidigare och utvecklas på överraskande sätt. Portmans skådespelartalang och naturliga karisma gör henne perfekt för den ikoniska Marvel-rollen. Det ska bli otroligt spännande att se henne axla manteln i denna nya film!

Upptäck Tessa Thompsons Valkyrie på Dreamfilm

En annan älskad karaktär som återvänder till äventyret är Tessa Thompsons Valkyrie. Den tuffa krigarkvinnan blev en fan-favorit redan i Ragnarök och nu får vi se mer av hennes actionfyllda strider och roliga kvickheter.

Thompson har en cool attityd och stark närvaro som gör Valkyrie till en minnesvärd bisarroll. Se henne svinga sitt svärd mot nya hot vid Thors sida, endast på Dreamfilm!

Strömma Taika Waititis galna uppföljare nu

Med Taika Waititi som regissör utlovar denna nya Thor-film att bli en minst lika galen och explosiv ritt som föregångaren Ragnarök. Waititi är känd för sin unika, färgstarka stil och sin briljanta komedikänsla.

Hans oväntade infallsvinklar och coola actionscener gjorde Ragnarök till en av Marvels roligaste och mest hyllade filmer. Nu är han tillbaka för att överträffa sig själv med ännu mer magiskt kaos i Asgård. Strömma denna spektakulära uppföljare redan idag på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6978
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.5 bevisar Thor: Love and Thunder att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Thor: Love and Thunder. Betyget 6.5 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Thor: Love and Thunder med ett betyg på 6.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.5 tyder på att Thor: Love and Thunder är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.5 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

ganDi1243

Thor: Love and Thunder med medelbetyget 6.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!