alt

The Woman King 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
1 849
Betyg
calendar2022
time2h 15m
Agojie är en kvinnlig armé som med skicklighet och en hängivenhet som tidigare inte skådats skyddar det afrikanska kungadömet Dahomey på 1800-talet. General Nanisca tränar nästa generation av rekryter och förbereder dem för strid mot en fiende som är fast besluten att förgöra dem. Vissa saker är värda att slåss för ...

Skådespelare

Actor Viola Davis

Viola Davis

Actor Hero Fiennes Tiffin

Hero Fiennes Tiffin

Actor Lashana Lynch

Lashana Lynch

Actor John Boyega

John Boyega

Actor Jordan Bolger

Jordan Bolger

Actor Sheila Atim

Sheila Atim

Actor Jayme Lawson

Jayme Lawson

Actor Angélique Kidjo

Angélique Kidjo

Officiell trailer

Siehe auch

Black Panther: Wakanda Forever

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned

Se film gratis på nätet

The Woman King är en ny actionfilm som har premiärdatum 16 september 2022. Filmen är regisserad av Gina Prince-Bythewood och har Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch och Sheila Atim i huvudrollerna. Handlingen utspelar sig i Afrika på 1800-talet och följer en elitstyrka av kvinnliga krigare som försvarar Dahomeyriket.

Nu kan du streama The Woman King gratis och se helfilm online med svenskt tal på Dreamfilm. Actionfilmen som utspelar sig i Afrika på 1800-talet har fått många lovord för sitt starka persongalleri och sin medryckande historia. Viola Davis gör en minnesvärd insats som den tuffa befälhavaren Nanisca.

På Dreamfilm kan du titta på The Woman King gratis i hög kvalitet. Strömningstjänsten erbjuder tusentals filmer och serier, varav många med svensk text. Registrering krävs inte för att kunna streama film gratis.

Så missa inte att se den hyllade actionfilmen The Woman King på nätet. Streama redan idag på Dreamfilm!

The Woman King

Streama The Woman King gratis

The Woman King hade världspremiär den 10 september 2022 på Toronto International Film Festival. Filmen har hyllats för sitt starka persongalleri, fenomenala actionscener och medryckande berättelse som utspelar sig i Afrika på 1800-talet.

Handlingen kretsar kring den kvinnliga elitstyrkan Agojie som leddes av den tuffa befälhavaren Nanisca spelad av Oscar-vinnande skådespelaren Viola Davis. Tillsammans försvarade de sitt rike Dahomey mot fiender och slavhandlare under 1800-talet. Davis prestation har fått beröm av kritiker världen över.

Nu kan du streama actionfilmen The Woman King helt gratis på Dreamfilm. Titta på den uppmärksammade filmen om de modiga krigarkvinnorna med svensk text och utan att behöva registrera dig. Upplev actionfilmen redan idag!

Se The Woman King gratis på Dreamfilm för att inte missa 2022 års mest omtalade actionfilmer med starka kvinnor i huvudrollerna.

Titta på The Woman King Dreamfilm

Den 16 september 2022 hade actionfilmen The Woman King med Oscar-vinnaren Viola Davis premiär. Filmen utspelar sig i Afrika under 1800-talet och skildrar en elitstyrka av kvinnliga krigare som kämpar för att försvara sitt land.

Handlingen följer den tuffa befälhavaren Nanisca (Davis) som leder styrkan kallad Agojie. Tillsammans utbildar de nya rekryter och slår tillbaka attacker från fiender och slavhandlare. The Woman King har hyllats för sitt starka persongalleri, medryckande historia och adrenalinfyllda actionscener.

Nu kan du titta på The Woman King gratis på Dreamfilm. Upplev den hyllade actionfilmen om modiga kvinnor med svensk text helt utan kostnad. Registrering krävs inte för att kunna streama film på Dreamfilm.

Se den uppmärksammade filmen The Woman King redan idag genom att streama på Dreamfilm. Missa inte årets mest omtalade actionfilm!

Swesub stream The Woman King

Den 16 september 2022 har årets mest omtalade actionfilm The Woman King med Oscar-vinnande Viola Davis i huvudrollen premiär på bio. Nu kan du se den väntade filmen hemma genom att streama The Woman King gratis med swesub på Dreamfilm.

The Woman King utspelar sig i Afrika på 1800-talet och skildrar en elitstyrka bestående av tuffa, kvinnliga krigare kallade Agojie. Tillsammans försvarar de Dahomeyriket mot attacker. I centrum står befälhavaren Nanisca spelad av den karismatiska skådespelerskan Viola Davis.

Swesub stream betyder att du kan se filmen med svensk textning, som oftast är översatt och inläst av professionella översättare för bästa möjliga tittarupplevelse. Så missa inte att uppleva den hyllade actionfilmen The Woman King med svenska undertexter på Dreamfilm!

The Woman King

Helfilm The Woman King Dreamfilm

Den 16 september 2022 har actionfilmen The Woman King med Oscar-belönade Viola Davis i huvudrollen premiär. Filmen utspelar sig i Afrika på 1800-talet och skildrar en elitstyrka av modiga kvinnokrigare som försvarar sitt land.

The Woman King har hyllats av kritiker för sitt starka persongalleri, adrenalinfyllda actionscener och medryckande historia. I centrum står den tuffa befälhavaren Nanisca spelad av Viola Davis. Hon leder styrkan Agojie och utbildar nya rekryter i stridstekniker.

Nu kan du se helfilm The Woman King gratis på Dreamfilm. Upplev actionfilmen om de tappera kvinnorna som satte sina liv på spel för att skydda sitt folk och land. Se den hyllade filmen med svensk text på Dreamfilm utan att behöva registrera dig.

Streama ny actionfilm The Woman King

Den 16 september 2022 har actionfilmen The Woman King med Oscar-belönade skådespelaren Viola Davis i huvudrollen premiär på bio. Filmen utspelar sig på 1800-talet i Afrika och skildrar en elitstyrka av kvinnliga krigare som försvarar sitt land.

I centrum står den tuffa befälhavaren Nanisca (Davis) som leder styrkan Agojie. Tillsammans utbildar de nya rekryter, bekämpar fiender och slår tillbaka attacker från slavhandlare. The Woman King har hyllats för sitt modiga persongalleri, spännande action och medryckande historia.

Missa inte att streama den nya actionfilmen The Woman King på Dreamfilm. Upplev drama, action och girl power i 1800-talets Afrika genom att titta på filmen gratis online med svensk text. Registrering krävs inte för att kunna streama på Dreamfilm.

Se The Woman King med svenskt tal

Den 16 september 2022 har årets mest omtalade actionfilm The Woman King med Oscar-vinnande skådespelerskan Viola Davis premiär. Filmen utspelar sig i Afrika på 1800-talet och skildrar en elitgrupp av kvinnliga krigare som försvarar sitt land.

I centrum står den tuffa befälhavaren Nanisca som leder styrkan Agojie. Tillsammans bekämpar de attacker från fiender och slavhandlare. The Woman King är en actionfylld film baserad på verkliga händelser som hyllats för sitt starka persongalleri och adrenalinfyllda fightscener.

Nu kan du se The Woman King med svenskt tal på Dreamfilm. Upplev actionfilmen om de modiga kvinnokrigarna helt gratis online. Strömningstjänsten erbjuder tusentals filmer och serier med svensk text, helt utan registrering.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1849
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på The Woman King, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.7 bevisar The Woman King att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter The Woman King. Betyget 7.7 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 15m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att The Woman King är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En The Woman King med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KarTofel

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

RevJace

The Woman King Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.7 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Godzilla x Kong: The New Empire

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire