close icon
page-title
The Wolf of Wall Street
The Wolf of Wall Street

Detaljer

 • Originaltitel: The Wolf of Wall Street
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Red Granite Pictures

The Wolf of Wall Street 2013 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8
23195Betyg
date2013
date3h 00m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |9 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |5 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |11 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Se Wall Street Vargen 2013

Svenska filmfans har nu möjlighet att streama och se succéfilmen Wall Street Vargen från 2013 helt gratisDreamfilm. Med Leonardo DiCaprio i huvudrollen som den hänsynslöse börsmäklaren Jordan Belfort bjuder denna svarta komedi på underhållning i absolut världsklass.

Filmen regisserades av den legendariske regissören Martin Scorsese och hade biopremiär redan 25 december 2013. Nu har den äntligen släppts på Dreamfilm och kan streamas gratis med svensk text av alla med ett svenskt IP-nummer. Perfekt underhållning för en mysig filmafton!

Läs vidare för att få veta mer om handlingen i Wall Street Vargen och varför denna film är ett absolut måste för alla filmentusiaster.

The Wolf of Wall Street

Dreamfilm Vargens Sanna Historia Från Börsen

Wall Street Vargen baseras på Jordan Belforts självbiografi och skildrar hans kometartade karriär som börsmäklare på Wall Street under 1980- och 1990-talet. Efter att ha förlorat jobbet på en vanlig mäklarfirma startar Jordan upp sitt eget företag Stratton Oakmont tillsammans med några vänner.

Snart visar det sig att Jordan har en enastående förmåga att övertyga andra att investera pengar och företaget växer explosionsartat. Men med framgången kommer också ett liv i sus och dus - fyllt av sex, droger och en moral som hela tiden urholkas.

Wall Street Vargen skildrar på ett underhållande men också tankeväckande sätt hur girighet och brist på ansvar kan leda till en självdestruktiv livsstil. Filmen väver samman tragedi och komedi på ett sätt som bara mästaren Scorsese förmår.

Klassisk Svart Komedi Om Korruption Och Granslöshet

Redan från start är det tydligt att Wall Street Vargen skiljer sig från mer traditionella filmer om finansvärlden. Istället för att moralisera över lobn och girighet väljer Scorsese att skildra den hänsynslösa jakten på pengar på ett närmast karikerande sätt.

Mycket av filmens dragningskraft ligger i det faktum att Scorsese inte dömer eller försöker ge svartvit bild, utan helt enkelt visar upp en värld där gränserna för vad som är okej ständigt flyttas och ett dekadent leverne är det enda målet.

För den som gillar svart humor och vill se en annorlunda infallsvinkel på finansbranschens baksida är Wall Street Vargen ett absolut måste. Missa inte möjligheten att streama filmen gratisDreamfilm!

Leonardo DiCaprio Som Skrupelfri Börsmäklare

En stor del av filmens dragningskraft ligger i Leonardo DiCaprios fantastiska skådespelarinsats i huvudrollen som Jordan Belfort. Med sitt pojkaktiga utseende och hänsynslösa sätt att ta för sig förkroppsligar DiCaprio på ett oväntat sätt girighetens baksida.

DiCaprio förkroppsligar karaktären på ett sätt som gör det omöjligt att vända blicken från hans uppgång och fall. Hans energi smittar av sig på publiken och han lyckas balansera mellan komik och allvar på ett mästerligt sätt.

För rollen som Jordan Belfort nominerades DiCaprio till en Golden Globe för bästa manliga huvudroll. Detta är absolut en av hans mest minnesvärda roller och ett måste för alla hans fans.

The Wolf of Wall Street

Margot Robbie Och Jonah Hill I Birakteristiska Roller

Vid DiCaprios sida syns även skådespelare som Margot Robbie och Jonah Hill i starka biroller som bidrar till filmens unika stil och känsla. Robbie spelar Belforts vackra och lika hänsynslösa fru Naomi Lapaglia, medan Hill gör en minnesvärd insats som Belforts bästa vän Donnie Azoff.

Wall Street Vargen är en svidande kommentar till finansvärldens baksida som samtidigt roar och underhåller med sin unika blandning av svart humor och spektakulära skådespeleri.

Tillsammans skapar rollistan en ensemble som ger Wall Street Vargen precis rätt dos av galenskap. Alla skådespelare verkar ha kul i sina roller vilket smittar av sig på publiken. Detta är en film som helt enkelt måste ses för att upplevas!

Streama Och Upplev Succéfilmen Från 2013 Online

Sammanfattningsvis är Wall Street Vargen enunik och oväntat rolig skildring av girighetens baksida. Martin Scorsese visar återigen prov på sitt mästerskap som filmskapare och levererar en minnesvärd upplevelse med denna svarta komedi.

Leonardo DiCaprio ger en av sina bästa insatser hittills på vita duken och omges av en imponerande ensemblebestående av bland andra Margot Robbie och Jonah Hill.

Den som inte har sett Wall Street Vargen bör inte missa chansen att streama den gratis på Dreamfilm. Detta är en modern filmklassiker som garanterat kommer roa och engagera med sin unika mix av komik och allvar i skildringen av finansvärlden.

Så slå dig ner i soffan, poppa popcornen och börja streama denna fullständiga film redan ikväll. Det finns få bättre sätt att spendera en mysig filmafton!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 23195

Dela