alt

The Unholy 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
2 044
Betyg
calendar2021
time1h 39m
Alice, en ung hörselskadad tjej, kan plötsligt höra, tala och läka de sjuka. Hon säger att jungfru Maria har talat till henne och att det är anledningen till det som händer. Ryktet sprids och människor från hela landet flockas för att bevittna hennes mirakel. Samtidigt börjar en misskrediterad journalist undersöka det hela i hopp om att få tillbaka sitt goda rykte och sin karriär. När skrämmande händelser inträffar, börjar han ifrågasätta om dessa fenomen verkligen är jungfru Marias verk ...

Skådespelare

Actor Cary Elwes

Cary Elwes

Actor Jeffrey Dean Morgan

Jeffrey Dean Morgan

Actor Katie Aselton

Katie Aselton

Actor Christine Adams

Christine Adams

Actor William Sadler

William Sadler

Actor Diogo Morgado

Diogo Morgado

Actor Bates Wilder

Bates Wilder

Actor Cricket Brown

Cricket Brown

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Skräckfilmen "The Unholy" från 2021 på Dreamfilm

Är du en skräckfilmsfantast som älskar att streama nya spännande filmer i bekvämligheten av ditt eget hem? Då har vi goda nyheter! Den prisbelönta skräckfilmen "The Unholy" från 2021 är nu tillgänglig för streaming på den populära plattformen Dreamfilm. Förbered dig på en förkroppsligad mardröm som kommer att få dig att rämna i dina själar.

Regisserad av Evan Spiliotopoulos och producerad av den ikoniska Sam Raimi, är "The Unholy" en skräckfilm som utforskar de mörka gränserna mellan tro och ondska. Filmen blandar övernaturliga krafter med psykologisk terror på ett sätt som kommer att sätta dina nerver på prov. Med en ensemble av talangfulla skådespelare, inklusive Jeffrey Dean Morgan, Cricket Brown och Katie Aselton, är denna film en mustsee för alla skräckälskare.

Vare sig du tror på det övernaturliga eller inte, kommer "The Unholy" att få dig att ifrågasätta allt du trodde du visste om de mörka krafterna som lurar i världen - Film Inquirer

Dreamfilm är utan tvekan den bästa platsen att streama denna skräckdrama. Med sin breda katalog av filmer och TV-serier, och dessutom en användarvänlig gränssnitt, har Dreamfilm allt du behöver för en spännande och skrämmande filmupplevelse. Logga bara in, skaffa dig lite snacks och förbered dig för en natt fylld av skräck och spänning med "The Unholy".

Men varna, denna film är inte för fega själar. Med sina mörka teman, häpnadsväckande twist och skrämmande visuella effekter, kommer "The Unholy" att hålla dig vakande på nätterna länge efter att du har sett den. Men för de äventyrsamma och dem som inte räds att utforska de mörkaste vrårna av det okända, är detta en film du inte vill missa.

The Unholy

Se "The Unholy" 2021, en av de Bästa Filmerna på Bio 2023

När det gäller biofilmer som väckte uppmärksamhet 2023, är "The Unholy" en självklar vinnare. Trots att den släpptes 2021 blev detta spöksamma mästerverk en omedelbar kritikersuccé och nu har den fått en andra chans att skina genom att visa på biografer runt om i landet. Om du missat den tidigare, är det här ditt tillfälle att uppleva den på den stora duken tillsammans med andra filmälskare!

 • Regisserad av den hyllade Evan Spiliotopoulos, som tidigare arbetat med filmer som "Beauty and the Beast" och "The Huntsman: Winter's War".
 • Producerad av Sam Raimi, mannen bakom klassiker som "Evil Dead" och "Spider-Man"-trilogin.
 • Stjärnspäckad rollista med Jeffrey Dean Morgan, Cricket Brown, Katie Aselton och William Sadler.
 • Vinnare av flera priser, inklusive "Best Feature Film" vid Fantastic Fest.

Det är ingen slump att "The Unholy" har fångat publikens uppmärksamhet. Med sitt innovativa manus som blandar religiösa övertoner med övernaturliga krafter, lyckas filmen skapa en skrämmande upplevelse som är helt unik. Från den första scenen till den chockerande finalen, kommer du att sitta på gränsen av din biostol, spänd av förväntan.

Streama Skräckfilm "The Unholy" Gratis på Officiell Streaming

För alla skräckälskare som inte vill missa en av 2023 års mest omtalade skräckfilmer, har vi ytterligare en fantastisk nyhet att dela! "The Unholy", den hyllade skräckfilmen från 2021, är nu tillgänglig för gratis streaming på officiella streamingtjänster. Det betyder att du kan uppleva denna skrämmande upplevelse direkt i ditt eget vardagsrum utan att spendera en krona!

Denna skräckfilm är en äkta överraskning - ett smart, välskrivet skräckdrama som inte är rädd för att utforska mörka och obehagliga teman. - Brittiska Film Institute

Men varför är "The Unholy" en sån måste-se? För det första har filmen fått mycket beröm för sin unika blandning av övernaturliga element och religiösa undertoner. Inspirerad av verkliga händelser, följer handlingen en präst som vittnar till ett mirakel som snart visar sig vara något mycket mörkare och hotfullare. Med en stjärnspäckad rollista, inklusive Jeffrey Dean Morgan och Cricket Brown i huvudrollerna, är skådespelet enastående.

För det andra har "The Unholy" fått erkännande för sitt mästerliga filmfotografi och sin skickliga regi. Regissören Evan Spiliotopoulos, som tidigare arbetat med Sam Raimi på projekt som "Beauty and the Beast", har skapat en visuellt slående och stämningsfull film som ständigt håller dig på gränsen. De spökliknande sekvenserna är genuint skrämmande och kommer säkert att ge dig rysningar länge efteråt.

Så oavsett om du är en inbiten skräckfantast eller bara gillar att bli skrämd då och då, missa inte chansen att streama "The Unholy" gratis! Med sin smarta handling, fascinerande karaktärer och ohyggliga stunder, är detta en film som kommer att stanna kvar i ditt minne länge. Ladda ner den till din smarta-TV, surfplatta eller dator och förbered dig på en natt fylld av skräck och spänning!

Se den Spökande Filmen "The Unholy" från Ghost House Pictures

När det gäller skräckfilmer, finns det några produktionsbolag som sticker ut mer än andra. Ett av dem är det legendariska Ghost House Pictures, som drivs av ingen mindre än Sam Raimi - mannen bakom kultsuccéer som "Evil Dead"-trilogin och de prisbelönta "Spider-Man"-filmerna. Och nu har vi äran att presentera deras senaste mardrömsframkallande verk, "The Unholy", en skrämmande skräckfilm som utforskar de mörka gränserna mellan tro och övernaturliga krafter.

 • Producerad av den ikoniska Sam Raimi och hans Ghost House Pictures-bolag.
 • Regisserad av den hyllade Evan Spiliotopoulos.
 • Stjärnspäckad rollista med Jeffrey Dean Morgan, Katie Aselton och Cricket Brown.
 • Utforskar övernaturliga och religiösa teman på ett unikt och skrämmande sätt.

Inspirerad av verkliga händelser, följer "The Unholy" en präst som vittnar till ett mirakel som verkar gudomligt, men som snart visar sig vara något mycket mörkare och hotfullare. Med sin unika blandning av religiösa övertoner och övernaturliga element, lyckas filmen skapa en stämning av äkta skräck som kommer att få dig att gå med kalla kårar länge efter att du har sett den.

Men "The Unholy" är mer än bara en skrämmande upplevelse - det är också en mästerlig filmskapelse som bevisar Sam Raimis talang som producent. Med sin skickliga regi, fantastiska filmfotografi och enastående skådespelarinsatser, har Ghost House Pictures skapat en film som är både visuellt slående och känslomässigt engagerande. Från de spökliknande sekvenserna till de ohyggliga twistarna, finns det inget som lämnar någonting att önska.

Så oavsett om du är en inbiten Raimi-fan eller bara gillar skräckfilmer som utmanar och provocerar, är "The Unholy" en måste-se. Med sin smarta handling, fascinerande karaktärer och oförglömliga skräcksekvenser, är detta en film som kommer att etsa sig fast i ditt medvetande länge efter att du har sett den. Vad väntar du på? Samla modet och ge dig in i den här skrämmande världen skapad av mästarna på Ghost House Pictures!

The Unholy

Upplev den Skrämmande Skräckfilmen "The Unholy" - Streama, Se på Bio eller Gratis!

Hej skräckfilmsfantaster! Är ni redo att ge er in i en värld av övernaturliga krafter, religiösa mysterier och rena mardrömmar? "The Unholy", en av de bästa filmerna på bio 2023, ger er chansen att uppleva äkta skräck oavsett hur ni vill se den. Streama den hemma på bekväma Dreamfilm, njut av den på den stora duken tillsammans med andra filmälskare eller streama film gratis på officiella streamingtjänster - valen är många! Med sin smarta handling, stjärnspäckade rollista och visuellt slående skräcksekvenser, är detta en film som kommer att stanna kvar i ert medvetande länge efter att ha sett den. Missa inte din chans att utforska de mörka gränserna mellan tro och ondska med "The Unholy"!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2044
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Unholy med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 39m
avatar

mukasso

En The Unholy med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

matixd

The Unholy Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.6 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

The Unholy med medelbetyget 6.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!