alt

The Twilight Saga: New Moon 2009 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6
8 781
Betyg
calendar2009
time2h 11m
Efter att ha blivit dödligt förälskad i vampyren Edward Cullen, blir Bella Swan helt förkrossad över hans plötsliga försvinnande. Hon blir vän med den oemotståndlige Jacob Black men dras in i en värld, där hennes lojalitet sätts på prov.

Skådespelare

Actor Robert Pattinson

Robert Pattinson

Actor Dakota Fanning

Dakota Fanning

Actor Kristen Stewart

Kristen Stewart

Actor Anna Kendrick

Anna Kendrick

Actor Michael Sheen

Michael Sheen

Actor Christian Serratos

Christian Serratos

Actor Billy Burke

Billy Burke

Actor Edi Gathegi

Edi Gathegi

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och fången från Azkaban

Se The Twilight Saga: New Moon Dreamfilm gratis

Är du ett fan av Twilight-serien och vill se den andra filmen The Twilight Saga: New Moon? Nu kan du streama den gratisDreamfilm!

I den här filmen får vi följa med Bella när hon fyller 18 år och upptäcker att livet som vampyr inte är så enkelt som hon trodde. Hennes relation med Edward sätts på prov och nya vampyrer dyker upp som hotar deras kärlek.

The Twilight Saga: New Moon är en dramatisk film fylld med romantik, spänning och övernaturliga vampyrer. Summit Entertainment har verkligen lyckats framhäva känslan från böckerna i den här filmen.

Så om du gillade den första Twilight-filmen kommer du garanterat tycka om den här också. Titta på The Twilight Saga: New Moon gratisDreamfilm redan idag!

The Twilight Saga: New Moon

Streama The Twilight Saga: New Moon svenska online

Velat se den andra delen i Twilight-serien men inte haft möjlighet? Nu kan du äntligen streama The Twilight Saga: New Moon svenska helt gratis online på Dreamfilm!

I den här filmen får vi se hur relationen mellan Bella och Edward sätts på prov när hon fyller 18 år. Nya vampyrer dyker upp i staden och hotar deras kärlek.

Filmen hade biopremiär redan 2009 och blev en stor succé bland fans över hela världen. Summit Entertainment lyckades verkligen föra vidare känslan och mystiken från den första filmen.

Så om du är ett fan av Twilight eller bara gillar romantiska filmer blandat med övernaturliga inslag är The Twilight Saga: New Moon perfekt för dig. Streama den svenska online redan idag!

The Twilight Saga: New Moon är en av de bästa filmerna i serien. Summit Entertainment gjorde ett fantastiskt jobb med att framhäva känslan från böckerna i filmformat.

Titta på The Twilight Saga: New Moon swesub stream

Är du sugen på att titta på den andra delen i Twilight-serien? Nu kan du enkelt titta på The Twilight Saga: New Moon swesub stream helt gratis på Dreamfilm!

I den här filmen får vi följa med när Bella fyller 18 år och hennes liv som vampyr börjar. Hennes relation med Edward sätts på prov och nya vampyrer i staden hotar att förstöra allt.

Filmen hade premiär 2009 och blev en enorm succé globalt. The Twilight Saga: New Moon hyllades för sitt sätt att bibehålla mystiken och känslan från böckerna och den första filmen.

Så om du gillade Twilight eller bara älskar romantiska filmer blandat med övernaturliga inslag måste du se den här. Titta på The Twilight Saga: New Moon swesub redan idag!

 • Premiärdatum: 18 november 2009
 • Genre: Drama/Romantik
 • Produktionsbolag: Summit Entertainment
 • Originaltitel: The Twilight Saga: New Moon
 • IMDB ID: tt1259571

The Twilight Saga: New Moon 18.11.2009 film gratis

Twilight-fansen jublade när den andra filmen i serien, The Twilight Saga: New Moon, hade premiär den 18 november 2009. Nu kan du se den film gratis online!

I filmen får vi se hur Bellas 18-årsdag förändrar allt och vampyrerna i hennes liv börjar kämpa om hennes uppmärksamhet. Spänningen trappas upp rejält jämfört med den första filmen.

Summit Entertainment gjorde ett fantastiskt jobb med att behålla mystiken från böckerna samtidigt som de vävde in mer action och övernaturliga inslag. Perfekt för Twilight-fans!

Så missa inte chansen att se The Twilight Saga: New Moon 18.11.2009 film gratis. Bara på Dreamfilm kan du streama den online helt utan kostnad.

The Twilight Saga: New Moon

Se The Twilight Saga: New Moon gratis online film

Älskar du Twilight-filmerna men inte sett den andra delen än? Nu har du chansen att se The Twilight Saga: New Moon gratis online film på Dreamfilm!

I den här filmen fyller Bella 18 år och hennes liv som vampyr tar fart på riktigt. Nya vampyrer hotar hennes förhållande med Edward och hon dras in i en farlig värld fylld av övernaturliga krafter.

Filmen hyllades för sitt sätt att bibehålla mystiken från böckerna samtidigt som spänningen och actionscenerna trappades upp. Perfekt för alla fans av serien!

Så missa inte chansen att se The Twilight Saga: New Moon gratis online film på Dreamfilm. Streama den redan idag och njut av den romantiska dramatiken blandat med övernaturlig spänning!

The Twilight Saga: New Moon är en av mina favoritfilmer i serien. Summit Entertainment lyckades verkligen framhäva känslan från böckerna samtidigt som de vävde in mer spänning och action.

Streama The Twilight Saga: New Moon Dreamfilm sverige

Den 18 november 2009 hade den andra delen i Twilight-serien, The Twilight Saga: New Moon, biopremiär. Nu kan du streama den på Dreamfilm sverige!

I den här filmen fyller Bella 18 år och börjar upptäcka de mörkare sidorna av livet som vampyr. Hennes förhållande med Edward sätts på prov och nya vampyrer i staden hotar att förstöra allt.

The Twilight Saga: New Moon hyllades för att den bibehöll mystiken från böckerna samtidigt som spänningen och actionscenerna togs till en ny nivå. Perfekt för fans!

Så missa inte chansen att streama The Twilight Saga: New Moon på Dreamfilm sverige. Upplev den romantiska dramatiken och övernaturliga spänningen från Twilight-serien redan idag!

Sammanfattning

I den här artikeln får du läsa om hur du kan streama den andra filmen i Twilight-serien, The Twilight Saga: New Moon, helt gratis på Dreamfilm. Filmen hade biopremiär 2009 och blev en stor succé globalt bland fans.

Artikeln guidar dig genom filmens handling där vi får följa Bellas resa in i vuxenvärlden som vampyr. Hennes relation med Edward sätts på prov och nya vampyrhot tornar upp sig. Summit Entertainment gjorde ett fantastiskt jobb med att bibehålla känslan från böckerna.

Du får läsa om hur du smidigt kan streama The Twilight Saga: New Moon svenska online eller titta på den med swesub på Dreamfilm. Filmen finns där gratis för alla fans som vill uppleva dramatiken och mystiken från den älskade serien.

Så om du gillar Twilight-filmerna och vill se den andra delen gratis online kommer du garanterat uppskatta den här guiden. Dreamfilm gör det enkelt att streama New Moon fil gratis redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 8781
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6 bevisar The Twilight Saga: New Moon att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Twilight Saga: New Moon med ett 6 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 11m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6 tyder på att The Twilight Saga: New Moon är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6 betyg är en säker sak.
avatar

ganDi1243

The Twilight Saga: New Moon med medelbetyget 6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

The Twilight Saga: New Moon Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

The Twilight Saga: New Moon Titel med ett betyg på 6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen