alt

The Tomorrow War 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.6
3 111
Betyg
calendar2021
time2h 18m
Tidsresande anländer från år 2051 med ett brådskande meddelande: 30 år in i framtiden strider mänskligheten i ett förlorat krig mot utomjordingar. Deras enda hopp är att skicka soldater och civila från våran tid för att strida. I ett försök att rädda sin dotters framtid, slår Dan Forester ihop med ett team av forskare och sin frånvarande pappa för att skriva om planetens öde.

Skådespelare

Actor Chris Pratt

Chris Pratt

Actor J.K. Simmons

J.K. Simmons

Actor Ryan Kiera Armstrong

Ryan Kiera Armstrong

Actor Yvonne Strahovski

Yvonne Strahovski

Actor Mary Lynn Rajskub

Mary Lynn Rajskub

Actor Seychelle Gabriel

Seychelle Gabriel

Actor Felisha Terrell

Felisha Terrell

Actor Sam Richardson

Sam Richardson

Officiell trailer

Siehe auch

Se Sverigepremiär Dreamfilm 2021

Den efterlängtade science fiction-filmen The Tomorrow War hade sin Sverigepremiär på Dreamfilm den 3 september 2021. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där mänskligheten står inför en invasion av fruktansvärda utomjordingar. Världens enda hopp ligger i att rekrytera soldater från nutiden för att hjälpa till i striderna om framtiden.

I huvudrollen ser vi Chris Pratt som Dan, en familjefar och lärare som plötsligt rekryteras för att kämpa i morgondagens krig. Tillsammans med sina lagkamrater kastas han 30 år framåt i tiden, där de blodtörstiga alienmonstren redan tagit över stora delar av planeten. Nu måste de hitta ett sätt att slå tillbaka inkräktarna och säkra mänsklighetens överlevnad.

The Tomorrow War är en spännande tidshoppaction fylld med imponerande specialeffekter och adrenalinstinna stridssekvenser. Perfekt underhållning för alla sci-fi-fans!

En av årets bästa science fiction-filmer!

The Tomorrow War

Strömma Gratis På Film 3 September

The Tomorrow War hade världspremiär på strömningstjänsten Amazon Prime Video den 3 september, samma datum som den lades ut gratis på Dreamfilm för svenska tittare. Sedan dess har filmen strömmats flitigt av sci-fi-fantaster runt om i Sverige.

Handlingen utspelar sig år 2022 då världen plötsligt invaderas av fruktansvärda utomjordingar som hotar att utplåna mänskligheten. För att ha en chans i striden börjar man rekrytera soldater från nutiden som skickas 30 år framåt i tiden för att delta i det blodiga kriget.

Chris Pratt gör en stark insats i huvudrollen som high school-läraren Dan Forester som dras in i konflikten. Med sitt karaktäristiska charmiga manér och actionhjältestatus från tidigare filmer som Guardians of the Galaxy är han perfekt i rollen.

Missa inte chansen att streama denna spännande science fiction-rulle gratis på Dreamfilm!

 • Speltid: 2h 18min
 • Genre: Action, Science Fiction, Äventyr
 • Manus: Zach Dean
 • Regi: Chris McKay
 • Medverkande: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons

Chris Pratt Tidshoppaction Fullfilm

Hollywoodstjärnan Chris Pratt ("Jurassic World", "Guardians of the Galaxy") är huvudrollsinnehavaren i den spännande science fiction-filmen The Tomorrow War. I filmen får vi följa Pratts karaktär Dan, en helt vanlig high school-lärare som plötsligt rycks in i en fruktansvärd framtida konflikt mellan människor och utomjordingar.

Handlingen utspelar sig år 2022 då världen invaderas av skräckinjagande aliens. För att ha en chans att besegra hotet börjar militären desperat rekrytera soldater från nutiden, däribland Dan. Med hjälp av en revolutionerande tidsteknik teleporteras han och andra frivilliga 30 år framåt i tiden för att delta i striderna.

Väl framme i framtiden möts Dan och de andra rekryterna av en mardrömslik dystopi, där jorden är i ruiner och mänskligheten står på randen till utplåning. Nu väntar ett brutalt och blodigt krig mot de övermäktiga inkräktarna från rymden.

Pratt visar återigen prov på sin fantastiska skådespelarförmåga och actionhjälte-image i denna spännande tidshoppaction. Missa inte att streama hela fullfilmen gratis på Dreamfilm!

Alieninvasionen Online Stream Svenska

Den 3 september 2021 hade science fiction-actionthrillern The Tomorrow War (originaltitel: "The Tomorrow War") premiär på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden invaderats av blodtörstiga utomjordingar, och mänsklighetens enda hopp är att värva soldater från nutiden.

Alieninvasionen i The Tomorrow War är skrämmande verklighetstrogen med avancerade specialeffekter och detaljerade design av utomjordiska varelser. Inkräktarna beskrivs som snabba, starka och extremt våldsamma rovdjur som dödar allt i sin väg.

För att möta hotet från rymden börjar militären i nutiden desperat rekrytera vanliga människor som teleporteras 30 år fram i tiden för att delta i det avgörande kriget. Bland de som väljer att ställa upp finns familjefadern och läraren Dan Forester (Chris Pratt) som snabbt dras in den blodiga konflikten.

Missa inte att streama den adrenalinfyllda actionfilmen om alieninvasionen som hotar utplåna mänskligheten! Se hela filmen med svenska undertexterDreamfilm.

The Tomorrow War

Kriget Imorgon Gratis Titta Helfilm

Den 3 september 2021 släpptes science fiction-actionfilmen The Tomorrow War (på svenska: "Kriget Imorgon") på strömningstjänsten Dreamfilm. Filmen utspelar sig i en mörk framtid där jorden invaderats av blodtörstiga utomjordingar som nästan utplånat mänskligheten.

För att ha en chans i striden mot de övermäktiga inkräktarna börjar militären desperat att rekrytera soldater från nutiden. Med hjälp av revolutionerande tidsteknik teleporteras vanliga människor 30 år framåt i tiden för att delta i det avgörande kriget om mänsklighetens överlevnad.

Bland de som ställer upp i striderna finns high school-läraren Dan Forester (Chris Pratt) som snabbt dras in i det blodiga kriget mot utomjordingarna. Nu gäller det att hitta fiendens svaghet innan det är försent och mänskligheten utplånas för gott.

Missa inte att titta på denna spännande science fiction film om det fruktansvärda Kriget Imorgon! Hela filmen går att streama gratis online med svensk text på Dreamfilmen.

En adrenalinfylld rulle med häftiga actionscener och imponerande specialeffekter!

Streama Science Fiction-äventyr Online

Den 3 september 2021 släpptes science fiction-actionfilmen The Tomorrow War exklusivt på strömningstjänsten Dreamfilm med svensk text. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden invaderats av blodtörstiga utomjordingar, och vanliga människor från nutiden rekryteras för att delta i det avgörande kriget.

Bland de som skickas 30 år framåt i tiden för att strida finns Chris Pratts karaktär Dan, en familjefar och high school-lärare som dras in i ett brutalt krig på liv och död. Utrustade med avancerad vapenteknik måste Dan och de andra soldaterna från dåtiden hitta fiendens akilleshäl för att rädda mänskligheten från total förintelse.

The Tomorrow War är en spännande och adrenalinfylld science fiction-film fylld av häftiga actionscener, specialeffekter i världsklass och en intrigant historia. Missa inte att streama denna fantastiska äventyrsfilm gratis online på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 3111
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Tomorrow War med ett 7.6 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Tomorrow War. Betyget 7.6 talar för sig själv
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 18m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Grater98

The Tomorrow War Betyget 7.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

The Tomorrow War Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.6 antyder att du kommer att bli nöjd.