close icon
page-title
The Shining
The Shining

Detaljer

 • Originaltitel: The Shining
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

The Shining 1980 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8.2
16885Betyg
date1980
date2h 24m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |2 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |11 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Shining Sverige (Streama online)

Är du en riktig skräckfilmsentusiast? Då måste du se den kultklassiska skräckfilmen The Shining från 1980. Denna ikoniska film från regissören Stanley Kubrick är en riktig mardröm som kommer att få dig att hålla dig vaken på nätterna. Men oroa dig inte, för du kan streama The Shining online bekvämt hemma på dreamfilmsw.se.

The Shining är en av de mest inflytelserika och skrämmande filmerna genom tiderna. Filmen utspelar sig på det ödsliga och isolerade Overlook Hotel, där Jack Torrance tar jobb som vaktmästare under vintersäsongen tillsammans med sin fru och son. Men vad de inte vet är att hotellet har en mörk hemlighet och något hemskt väntar på dem.

På dreamfilmsw.se kan du njuta av The Shining i högkvalitativ streaming, när och var du vill. Så snurra upp dig i en filt, förbered poppcornpåsen och ge dig in i denna skrämmande skräckupplevelse online. The Shining är en film som du inte vill missa, och dreamfilmsw.se gör det lätt för dig att streama den när som helst.

The Shining

The Shining Gratis streama

Vem skulle inte vilja streama The Shining gratis? Denna klassiska skräckfilm är en must-see för alla filmälskare, och tack vare dreamfilmsw.se kan du göra det utan att behöva spendera en krona. På denna sajt kan du streama The Shining gratis och uppleva skräcken i bekvämligheten av ditt eget hem.

The Shining är inte bara en vanlig skräckfilm, det är en konstfilm som utforskar teman som mental ohälsa, isolering och den mänskliga naturens mörka sidor. Regissören Stanley Kubrick har skapat ett mästerverk som kommer att stanna kvar i ditt medvetande länge efter att filmen är slut.

Så varför vänta? Dra nytta av möjligheten att streama The Shining gratis på dreamfilmsw.se. Allt du behöver är en internetanslutning och en enhet för att dyka in i denna skrämmande och minnesvärda filmupplevelse utan någon kostnad alls.

Titta på The Shining

Oavsett om du är en inbiten skräckfilmsfantast eller bara en casual filmälskare, så är The Shining en film som du absolut inte får missa. Denna ikoniska skräckfilm från 1980 har blivit en av de mest inflytelserika och omdebatterade filmerna genom tiderna, och det finns en bra anledning till det.

Titta på The Shining och upplev själv den intensiva skräcken och de psykologiska djupen i denna skrämmande film. Följ med Jack Torrance, en nykter alkoholist, när han tar jobb som vaktmästare på det ödsliga Overlook Hotel tillsammans med sin fru och son. Det som börjar som en chans att skriva sin bok i lugn och ro, förvandlas snabbt till en mardröm när hotell ets mörka hemligheter börjar uppenbara sig.

Oavsett om du vill titta på The Shining för första gången eller uppleva denna ikoniska film igen, så är dreamfilmsw.se platsen att göra det på. Med deras högkvalitativa streaming och smidiga gränssnitt kan du njuta av filmen när och var du vill, utan några bekymmer.

Var kan jag se The Shining 1980?

Som skräckfilmsfantast kanske du undrar var du kan se The Shining, den legendariska skräckfilmen från 1980 regisserad av den ikoniska Stanley Kubrick. Tack vare dreamfilmsw.se kan du enkelt streama denna klassiker online, när och var du vill.

På dreamfilmsw.se kan du se The Shining i sin fulla skrämmande prakt, utan några störande avbrott eller dålig kvalitet. Denna sajt erbjuder en smidig och behaglig streamingupplevelse, så att du kan fokusera helt och hållet på den otäcka handlingen som utspelar sig på det isolerade Overlook Hotel.

Oavsett om du är en inbiten Kubrick-fan eller bara är nyfiken på att se en av de mest inflytelserika skräckfilmerna någonsin, så är dreamfilmsw.se den perfekta platsen att se The Shining 1980. Med bara några klick kan du dyka in i denna skrämmande filmupplevelse och uppleva varför The Shining är en sådan ikonisk klassiker.

The Shining

Handlingen i The Shining 1980

The Shining, den legendariska skräckfilmen från 1980, har en handling som kommer att få dig att darra av rädsla. Regisserad av den ikoniska Stanley Kubrick, följer filmen Jack Torrance, en nykter alkoholist som tar jobb som vaktmästare på det isolerade Overlook Hotel under vintersäsongen.

Jack hoppas att få lugn och ro att skriva sin nya bok, men vad han inte vet är att hotellet har en mörk hemlighet. Tillsammans med sin fru Wendy och son Danny, som har en mystisk förmåga att se in i framtiden, kommer de snart att ställas inför det övernaturliga och skrämmande krafter som bor i hotellet.

När snön börjar falla och isolationen sätter in, börjar Jack att bli allt mer instabil och besatt av hotellets historia. Samtidigt börjar Danny att se skrämmande visioner och möter de ondskefulla andar som hemsöker korridorerna. The Shining är en psykologisk skräckresa som utforskar teman som mental ohälsa, isolering och den mänskliga naturens mörka sidor.

Skådespelare i The Shining 1980

The Shining, den kultklassiska skräckfilmen från 1980, skulle inte ha varit densamma utan sin fantastiska ensemble av skådespelare. Ledd av den ikoniska Jack Nicholson, bjuder filmen på några av de mest minnesvärda och skrämmande rollprestationerna inom skräckgenren.

Jack Nicholson spelar den instabile Jack Torrance, en nykter alkoholist som tar jobb som vaktmästare på det isolerade Overlook Hotel. Hans prestation som den allt mer besatta och vansinniga Torrance är både skrämmande och fascinerande att bevittna. Nicholson fångar perfekt den psykologiska nedbrytningen av sin karaktär på ett sätt som kommer att stanna kvar hos dig länge efter att filmen är slut.

Shelley Duvall spelar Wendy Torrance, Jacks fru som blir allt mer förskräckt över sin mans ökande vansinne. Duvalls prestation är både hjärtskärande och skrämmande, samtidigt som hon porträtterar en kvinna som kämpar för att överleva sin familjs mardröm. Tillsammans med Danny Lloyd som spelar parets son Danny, skapar de en dysfunktionell familjedynamik som är lika fascinerande som den är skrämmande.

Upplev den kultklassiska skräckfilmen The Shining på dreamfilmsw.se

Hej skräckfilmsfantaster! Är du redo att uppleva en av de mest ikoniska och skrämmande filmerna genom tiderna? The Shining från 1980 är en riktig mardröm som har etsat sig fast i populärkulturen, och tack vare dreamfilmsw.se kan du streama denna klassiker online när och var du vill. Oavsett om du är en inbiten Kubrick-fan eller bara nyfiken på att se vad all hype handlar om, så är dreamfilmsw.se platsen att titta på The Shining. Med deras högkvalitativa streaming kan du njuta av Jack Nicholsons legendariska rollprestation och de skrämmande skådespelarna i The Shining Film gratis, utan att behöva spendera en krona. Var kan man se The Shining? På dreamfilmsw.se, förstås! Så snurra upp dig i en filt, förbered poppcornpåsen och ge dig in i denna skrämmande filmupplevelse som du aldrig kommer att glömma.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 16885

Dela