The Secret Kingdom 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
54
Betyg
calendar2023
time1h 38m

Skådespelare

Actor Alyla Browne

Alyla Browne

Actor Beth Champion

Beth Champion

Actor Alice Parkinson

Alice Parkinson

Actor Rowland Holmes

Rowland Holmes

Actor Christopher Gabardi

Christopher Gabardi

Actor Sam Everingham

Sam Everingham

Actor Darius Williams

Darius Williams

Actor Gabrielle Chan

Gabrielle Chan

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm titta gratis

Är du redo att streama det senaste äventyret? Nypremiär för The Secret Kingdom har skett på Dreamfilm den 27 april 2023. Filmen är en spännande historia fylld med mysterium och äventyr som utspelar sig i ett hemligt kungarike.

I The Secret Kingdom får vi följa huvudkaraktären Emma som av en slump upptäcker en magisk portal till ett dolt kungarike. Där inne bor prinsessan Ava som har blivit bortrövad av den elake Mroc. Emma måste nu ge sig ut på ett livsfarligt uppdrag för att rädda prinsessan och kungariket från undergång.

Filmen är fylld med spänning, humor och vacker natur. Perfekt för hela familjen att se tillsammans! Om du älskar äventyr och vill streama något nytt är The Secret Kingdom ett måste att se.

The Secret Kingdom

Upplev äventyret hemma

The Secret Kingdom är perfekt för en mysig filmakväll med familj eller vänner. Istället för bio kan du enkelt streama filmen gratis på Dreamfilm och uppleva äventyret från soffan i vardagsrummet.

Filmen passar för tjejer och killar i alla åldrar som älskar spännande historier. The Secret Kingdom kommer garanterat att fånga upp barnens intresse och du kan vara säker på att de kommer älska karaktärerna och miljön. Som vuxen kommer du också uppskatta den väl genomtänkta handlingen och fina budskapet.

Så poppa popcorn, slå dig ner i soffan och börja streama äventyret redan ikväll. The Secret Kingdom väntar på Dreamfilm!

Strömma den senaste drömfilmen

Är du less på att vänta på att nya filmer skall komma på bio eller dyra strömningstjänster? Då ska du veta att du kan streama den allra senaste drömfilmen redan nu på Dreamfilm.

Bara några dagar efter biopremiär ligger många nyheter ute och väntar på att bli sedda. Så fort en efterlängtad film har haft premiär lägger vi upp den med svensk text så fort som möjligt.

The Secret Kingdom som hade premiär den 27 april finns redan nu att streama gratis i fullängd på Dreamfilm. Så missa inte chansen, börja titta redan ikväll!

Nypremiär hos Dreamfilm

Den 27 april 2023 var det äntligen dags för nypremiär av filmen The Secret Kingdom på biosalongerna. Bara några dagar senare kan du redan nu streama hela filmen gratis på Dreamfilm.

The Secret Kingdom är en spännande äventyrsfilm fylld med magi, action och skratt. Här får vi följa Emma på en farlig resa in i ett dolt kungarike för att rädda den bortrövade prinsessan Ava.

Är du redo för ett nytt äventyr? Spana in trailern och börja streama redan ikväll på din dator eller surfplatta. Filmen finns med svensk text och passar utmärkt för en myskväll!

The Secret Kingdom

Spännande äventyr från drömfilm

The Secret Kingdom är en intresseväckande och värdefull film för både stora och små. Den bjuder på 90 minuters spänning och bus - allt vi behöver just nu.

Älskar du fantasy och äventyr? Då ska du inte missa The Secret Kingdom som nu finns att streama på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i ett dolt kungarike dit huvudkaraktären Emma förs av en slump.

För att rädda den bortrövade prinsessan Ava måste Emma ge sig ut på ett farofyllt uppdrag och ta sig förbi fiender som den elake trollkarlen Mroc. Med hjälp av sina nya vänner i det hemliga kungariket ger sig Emma ut på ett livsfarligt äventyr fylld med överraskningar.

The Secret Kingdom bjuder både på spänning, magisk fantasy och roliga karaktärer som kommer att charma hela familjen. Missa inte att titta på drömfilm redan ikväll!

Streama äventyrsfilmen gratis

 • Spännande äventyr för hela familjen
 • Roliga karaktärer och vacker miljö
 • Perfekt filmkväll hemma i soffan

Är du sugen på lite spänning och äventyr ikväll? The Secret Kingdom har precis haft premiär och väntar nu på att bli sedd av dig. Filmen utspelar sig i ett dolt kungarike dit Emma förpassas och måste rädda prinsessan från den elake Mroc.

Tillsammans med sina nya vänner ger sig Emma ut på ett farofyllt uppdrag för att stoppa Mrocs onda planer. The Secret Kingdom är perfekt för en trevlig filmkväll med familj eller vänner. Poppa popcorn och streama gratis på Dreamfilm redan ikväll!

10 liknande filmer:

 1. Blue Beetle
 2. Aquaman
 3. The Creator
 4. Kalle och chokladfabriken
 5. Iron Man 2
 6. Black Adam
 7. Craig Before the Creek
 8. Indiana Jones and the Dial of Destiny
 9. Super Mario Bros. Filmen
 10. Harry Potter och de vises sten
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 54
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på The Secret Kingdom, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Äventyr. Ett måste!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

The Secret Kingdom är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.7 bekräftar detta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter The Secret Kingdom. Betyget 6.7 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

The Secret Kingdom med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 38m att titta på den från början till slut.
avatar

ganDi1243

The Secret Kingdom med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

The Secret Kingdom Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.