alt

The Purge: Election Year 2016 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
5 061
Betyg
calendar2016
time1h 45m
Det är dags att återvända till en dystopisk framtidsvärld där det styrande partiet New Founders of America varje år under tolv timmar avskaffar alla lagar, i syfte att låta den undre världen rensa ut sig själv. Det gått två år sedan Leo Barnes tog det svåra men barmhärtiga beslutet att inte döda mannen som tog hans sons liv. Nu är Leo ansvarig för säkerheten kring senatorn Charlie Roan, och hans uppdrag är att skydda henne under sin presidentkampanj – och se till att hon överlever den årliga dödsriten. Ett svek tvingar dem ut på Washingtons gator under den natt på året när ingen kan hjälpa dem, och nu måste de överleva till gryningen eller båda offra sina liv för ett ”bättre” Amerika.

Skådespelare

Actor Frank Grillo

Frank Grillo

Actor Mykelti Williamson

Mykelti Williamson

Actor Elizabeth Mitchell

Elizabeth Mitchell

Actor Terry Serpico

Terry Serpico

Actor Betty Gabriel

Betty Gabriel

Actor Ethan Phillips

Ethan Phillips

Actor Raymond J. Barry

Raymond J. Barry

Actor Edwin Hodge

Edwin Hodge

Officiell trailer

Se Purge: Valåret streama online

Purge: Valåret Dreamfilm är en spännande actionfilm som utspelar sig i en dystopisk framtid där all brottslighet är lagligt under 12 timmar en gång per år. Filmen hade biopremiär den 29 juni 2016 och är nu tillgänglig att streama online gratis för alla filmfans.

I centrum av handlingen står senator Charlie Roan, som kandiderar till president med ett löfte om att avskaffa den årliga "utrensningen" för gott. Detta gör henne och hennes medarbetare till måltavlor under den blodiga natten.

Med hjälp av sina livvakter Leo och Dawn måste Charlie överleva natten och samtidigt bekämpa de mäktiga Purge-anhängarna som vill se henne död. Det blir en intensiv kamp på liv och död mitt under det våldsamma kaos som utbryter på gatorna.

Purge-filmerna är kända för sin unika blend av spänning, action och social kommentar. Valåret fortsätter i samma stil med överraskande vändningar och adrenalinstinna scener som kommer få dig att sitta klistrad framför skärmen.

The Purge: Election Year

Titta på Purge: Valåret swesub gratis

Vill du se den här actionspäckade thrillern gratis online? På Dreamfilm kan du streama Purge: Valåret med svensk text i HD-kvalitet, helt utan att behöva registrera dig eller betala något.

Filmen är en direkt uppföljare till succén The Purge: Anarchy från 2014 och den tredje delen i Purge-serien. Precis som i de tidigare filmerna utforskas teman som klass, ras och politisk extremism i en våldsam nära framtid.

I rollerna ser vi åter Frank Grillo i huvudrollen som Leos, tillsammans med bland andra Elizabeth Mitchell som senator Charlie Roan och Mykelti Williamson som hennes chef. Regissör är återigen James DeMonaco som skapat hela Purge-konceptet.

Missa inte chansen att se den här unika dystopin online helt gratis. Spänningen och actionscenerna garanterar att du kommer sitta klistrad hela vägen!

Purge: Valåret gratis film Dreamfilm

Är du sugen på att se en adrenalinfylld thriller men inte vill betala för dyr streaming? Då ska du streama Purge: Valåret gratis på Dreamfilm!

Här kan du se den tredje delen i den populära Purge-serien, som utspelar sig i en nära framtid där brott är lagligt under 12 timmar en natt per år. Kaos och våld utbryter på gatorna när de kriminella ger fritt utlopp för sina mörkaste impulser under ”utrensningen”.

I centrum av handlingen den här gången står senatorn Charlie Roan, som utmanar det rådande systemet och blir ett mål för ilskna extremister. Tillsammans med sina livvakter gör hon vad som krävs för att överleva natten och vinna valet, samtidigt som våldet eskalerar runt omkring dem.

Med sitt unika koncept, oväntade vändningar och hänsynslösa actionscener är Purge: Valåret en thriller du inte vill missa. Streama den nu helt gratis på Dreamfilm!

Purge-filmerna visar en skrämmande bild av vad som kan hända när samhället bryter samman och våldet trappas upp. Valåret för den dystopin till nya höjder och kommer garanterat hålla dig på helspänn!

Streama Purge: Valåret från 29.06.2016

Den tredje filmen i den framgångsrika Purge-serien, med titeln Valåret, hade biopremiär så långt tillbaka som den 29 juni 2016. Nu kan du äntligen streama filmen online och se den spännande dystopin som utforskar vad som händer när våldet släpps loss mitt i samhället.

I centrum står senator Charlie Roan, som utmanar Purge och blir ett mål för våldsamma extremister. Tillsammans med sina livvakter tvingas hon kämpa för sitt liv under den blodiga natten, samtidigt som gatuvåldet eskalerar runt omkring dem.

Precis som med de tidigare Purge-filmerna varvades den hänsynslösa actionen och spänningen med ett socialt medvetande, där ojämlikhet, extremism och samhällskollaps utforskas.

Har du missat Valåret tidigare? Nu har du chansen att äntligen streama den online helt gratis. Det adrenalinstinna äventyret och den unika dystopin gör den här till en riktig guldgruva för fans av action och thriller!

The Purge: Election Year

Purge: Valåret stream svenska gratis

Älskar du adrenalinpumpande filmer men är trött på dyra streamingtjänster? Då ska du streama actionthrillern Purge: Valåret gratis med svensk text på Dreamfilm!

Filmen utspelar sig i en nära framtid där all brottslighet är lagligt under 12 timmar en natt per år. När ”utrensningen” drar igång utbryter fullskaligt gatuvåld, med mord, våldtäkter och rena lynchningar.

I centrum står senator Charlie Roan som vill avskaffa den årliga Purgen för gott. Ilskna extremister ser henne som ett hot och försöker döda henne under den laglösa natten. Tillsammans med sina livvakter tvingas Charlie kämpa för sitt och landets överlevnad medan våldet rasar runt omkring dem.

Med sitt unika koncept, hänsynslösa action och oväntade vändningar är Valåret en riktig störtskördarfilm. Missa inte chansen att streama den gratis på svenska och upplev spänningen och adrenalinet på nära håll!

Se Purge: Valåret gratis på nätet

Är du sugen på att se en spännande dystopisk thriller men inte har råd att betala för streaming? Då har vi goda nyheter! På Dreamfilm kan du streama Purge: Valåret helt gratis på nätet.

Valåret är den tredje delen i Purge-serien, som utspelar sig i en värld där brott är lagligt under 12 timmar varje år. När ”utrensningen” drar igång utbryter total anarki och våld på gatorna, med mord, våldtäkter och rena lynchningar.

I centrum av handlingen står senator Charlie Roan som utmanar det rådande systemet och blir ett mål för ilskna extremister. Med hjälp av sina livvakter gör hon vad som krävs för att överleva och vinna presidentvalet.

Precis som de tidigare delarna i serien varvas den brutala actionen och spänningen med ett angeläget socialt budskap. Missa inte chansen att uppleva den här unika dystopin gratis online - garanterat en thrillerfärd du sent kommer glömma!

Sammanfattning

I den här artikeln får du veta hur du kan streama actionthrillern Purge: Valåret helt gratis online med svensk text. Filmen är den tredje delen i Purge-serien som utspelar sig i en dystopisk framtid där all brottslighet är lagligt under 12 timmar per år.

Handlingen kretsar kring senator Charlie Roan som utmanar det rådande systemet och blir ett mål för våldsamma extremister under den årliga ”utrensningen”. Tillsammans med sina livvakter tvingas hon kämpa för sitt liv medan fullskaligt gatuvåld rasar runt omkring dem.

Precis som med de tidigare Purge-filmerna kombineras den adrenalinstinna actionen med ett angeläget socialt budskap om samhällskollaps. Filmen hade biopremiär 29 juni 2016 och nu kan du äntligen streama den online helt gratis!

På Dreamfilm kan du alltså se den här unika dystopiska thrillern med svensk text, utan att behöva betala. Perfekt för alla fans av action och spänning som vill ha en rejäl dos adrenalin - missa inte att streama Valåret gratis idag!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5061
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Purge: Election Year med betyget 6.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Purge: Election Year. Betyget 6.4 talar för sig själv
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 45m. Rekommenderas varmt.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Grater98

The Purge: Election Year Betyget 6.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

BioBerra

Älskar hur The Purge: Election Year blander drama med humor, perfekt balans 👌
avatar

DramaDanne

The Purge: Election Year är inte värd hypen, tyvärr
avatar

SciFiSigge

Effekterna i The Purge: Election Year är bara wow, riktigt imponerande
avatar

FamiljeFrida

The Purge: Election Year håller en på kanten av sätet, så spännande
avatar

HistoriaHugo

För en mysig filmkväll, välj The Purge: Election Year utan tvekan