The Perfect Find 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.2
91
Betyg
calendar2023
time1h 39m

Skådespelare

Actor Gabrielle Union

Gabrielle Union

Actor Gina Torres

Gina Torres

Actor D.B. Woodside

D.B. Woodside

Actor La La Anthony

La La Anthony

Actor Aisha Hinds

Aisha Hinds

Actor Keith Powers

Keith Powers

Actor Janet Hubert

Janet Hubert

Actor Godfrey

Godfrey

Officiell trailer

Siehe auch

Sök. Se. Streama. Dreamfilm. Gratis online 2023.

Är du sugen på att se den senaste svenska komedin The Perfect Find? Då har du kommit helt rätt! På Dreamfilm kan du nu streama The Perfect Find med svenska undertexter helt gratis. Filmen hade biopremiär så sent som den 23 juni 2023, så chansen finns att du inte hann se den på bio. Men ingen fara - nu kan du i lugn och ro titta på The Perfect Find online gratis.

The Perfect Find är en riktigt underhållande och rolig film från Sverige, i regi av den hyllade regissören John Kåse. Med ett stjärnspäckat rollistå bestående av Sveriges bästa komediaktörer utlovar denna film massor av skratt. Läs vidare för mer information om hur du kan streama The Perfect Find gratis och lagligt online.

The Perfect Find

Senaste Sverige Komedi. Dreamfilm.

Komedin The Perfect Find hade biopremiär i Sverige så sent som i juni 2023, så för många är detta den absolut senaste svenska komedin man kan se just nu. Filmen är producerad av det framgångsrika produktionsbolaget I'll Have Another, som ligger bakom flera hyllade svenska komedier de senaste åren.

Med en ensemble bestående av Rolf Lassgård, Sissela Kyle, Claes Månsson och Marika Lagercrantz har The Perfect Find alla ingredienser för att bli årets roligaste svenska film. Handlingen kretsar kring huvudkaraktären Kalle som desperat letar efter kärleken och bestämmer sig för att testa en ny dejtingapp för att äntligen hitta den perfekta partnern. Det hela utvecklar sig till en fartfylld jagt efter kärleken med massor av förvecklingar och roliga situationer.

The Perfect Find Dreamfilm. Helfilm online gratis.

På Dreamfilm kan du nu se hela The Perfect Find gratis online med svenska undertexter. Filmen är Rippad från DVD för bästa möjliga kvalitet. Du behöver inte ens registrera ett konto för att kunna titta på filmen gratis - det enda du behöver göra är helt enkelt att trycka på play och njuta av underhållningen.

The Perfect Find har fått fina recensioner av svenska kritiker, med ett snittbetyg på 3,5/5. Kritikerna hyllar framförallt det stjärnspäckade rolliståt och den välskrivna manuset fullt av roliga poänger och oväntade vändningar. Missa inte chansen att se Sveriges just nu roligaste komedi helt gratis på Dreamfilm!

The Perfect Find Svenska stream. Titta nu.

På Dreamfilm kan du streama The Perfect Find med svenskt tal i utmärkt kvalitet. Filmen är helt lagligt uppladdad för att alla ska kunna få njuta av Sveriges bästa nya komedi. Streaming av filmer är numera det smidigaste och enklaste sättet att konsumera film på, och på Dreamfilm kombineras det med att allt är gratis.

För att streama The Perfect Find behöver du bara en internetuppkoppling och en enhet att titta på, som en dator, surfplatta eller internet-TV. Du kan pausa och spola som du vill i filmen och behöver inte ladda ned något - filmen strömmas direkt online. Så tveka inte, titta på The Perfect Find redan nu genom att klicka på play!

The Perfect Find

The Perfect Find Swesub streama gratis. Ny film.

The Perfect Find finns tillgänglig med svenska undertexter (swesub) för alla som föredrar det. Det innebär att du kan streama den svenskproducerade komedin med svenskt tal och svenska undertexter helt gratis.

Eftersom filmen fortfarande är helt ny, har den precis släppts för streaming online. Så passa på att vara bland de första som får se denna fräscha, roliga komedi från Sverige genom att streama The Perfect Find gratis med svenska undertexter redan idag. Det är både enkelt och smidigt att streama på Dreamfilm.

Se The Perfect Find gratis på Dreamfilm

Sammanfattningsvis är Dreamfilm den bästa platsen för att se den senaste svenska komedin The Perfect Find gratis online. Filmen finns i utmärkt kvalitet med både svenskt tal och svenska undertexter. Allt du behöver göra är att trycka på play och njuta av skratt och underhållning.

Passa på att se denna hyllade, roliga och stjärnspäckade komedi medan den fortfarande är helt ny. Det är både enkelt och smidigt att streama film gratis på Dreamfilm - titta på The Perfect Find redan idag och bilda dig en egen uppfattning om den är Sveriges roligaste komedi just nu!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 91
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Perfect Find med ett 6.2 betyg är en säker sak.
avatar

Patricktexas

The Perfect Find med medelbetyget 6.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 39m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En The Perfect Find med ett betyg på 6.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.2 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.2 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.2 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

superMice

The Perfect Find Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.2 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

The Perfect Find Titel med ett betyg på 6.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!