alt

The Nun II 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
1 690
Betyg
calendar2023
time1h 50m
Frankrike år 1956. En präst mördas. En ondska sprider sig. Syster Irene hamnar återigen öga mot öga med Valak, demonnunnan.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Vera Farmiga

Vera Farmiga

Actor Anna Popplewell

Anna Popplewell

Actor Taissa Farmiga

Taissa Farmiga

Actor Jonas Bloquet

Jonas Bloquet

Actor Storm Reid

Storm Reid

Actor Bonnie Aarons

Bonnie Aarons

Actor Natalia Safran

Natalia Safran

Officiell trailer

Siehe auch

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Dreamfilm The Nun II streama online

Den efterlängtade uppföljaren till skräckfilmen The Nun från 2018 släpps den 6 september 2023 på bio och på Dreamfilm. Filmen heter The Nun II och utspelar sig några år efter händelserna i den första filmen.

I The Nun II återvänder skådespelerskan Bonnie Aarons i rollen som den läskiga nunnan Valak. Handlingen kretsar kring ett ungt par som köper ett gammalt övergivet kloster, utan att veta att det hemsöks av ondskefulla krafter.

Precis som i första filmen utlovar The Nun II massor av övernaturliga skräckscener och jump scares. Perfekt för fans av skräckfilmer! Streama The Nun II gratis på Dreamfilm från och med premärdatumet den 6 september.

The Nun II

Titta på The Nun II gratis Sverige

Den som gillade skräckisarna The Conjuring och Annabelle lär garanterat uppskatta den här filmen också. The Nun-filmerna utspelar sig i samma filmuniversum och delar samma typ av stämning och skrämmande atmosfär.

Precis som de tidigare filmerna i The Conjuring-serien är The Nun II baserad på ”verkliga” spökhistorier. I det här fallet handlar det om ett par som flyttar in i ett gammalt övergivet kloster och börjar se konstiga syner och höra otäcka ljud.

Kan de lösa gåtan och befria klostret från den ondskefulla närvaron, eller kommer de att gå under i kampen? Titta på The Nun II gratis från Sverige och ta reda på hur det går!

Se skräckfilmen The Nun II swesub

Precis som den första filmen The Nun kommer uppföljaren The Nun II att finnas tillgänglig med svensk text (swesub)Dreamfilm. Perfekt för dig som föredrar att titta på engelskspråkiga filmer med svenska undertexter.

I rollerna ser vi bland annat Bonnie Aarons som den läskiga nunnan Valak, som terroriserade tittarna i första filmen. Vi får också möta några nya ansikten, som det unga paret som flyttar in i det hemsökta klostret där handlingen utspelar sig.

Regissörerna Michael Chaves och Peter Safran lovar att leverera minst lika många jump scares och hjärtknipande skräckscener som i originalet. Streama The Nun II swesub på Dreamfilm och skrik högt!

Med svensk text blir skräckupplevelsen ännu bättre, eftersom man kan fokusera helt på filmens skrämmande bildspråk istället för att behöva läsa undertexter.

Streama The Nun II gratis 2023 online

Den som vill streama The Nun II gratis online kan göra det på Dreamfilm från och med den 6 september 2023. Det är då filmen har biopremiär, och släpps samtidigt på streamingtjänsten.

Dreamfilm är en av de bästa sidorna för att streama film gratis online. Här hittar du det senaste från Hollywood, blandat med indies och gamla klassiker. Allt i hög kvalitet och med möjlighet att välja mellan svenskt ljud eller text.

Registrering krävs inte. Det enda du behöver göra är att klicka på play och njuta. Perfekt för en skrämmande filmkväll med polarna eller din andra halva!

The Nun II

Full längd The Nun II stream Sverige

Den här filmen är en direkt uppföljare till 2018 års succéskräckis The Nun, som utspelar sig i samma skräckinjagande filmuniversum som The Conjuring.

Precis som i originalfilmen får vi följa den ondskefulla demonnunnan Valak, den här gången när hon terroriserar ett ungt par som flyttat in i hennes gamla hem – ett övergivet kloster.

Streama The Nun II i full längd på Dreamfilm och få alla detaljer med dig om vad som hände efter den första filmens slut. Perfekt för fans av The Conjuring-filmerna som vill ha mer av den här typen av övernaturlig skräck.

Sequel till The Nun från 2023 på Dreamfilm

 • The Nun II är en officiell uppföljare till succéskräckisen från 2018
 • Samma regissör och producenter ligger bakom bägge filmerna
 • Utspelar sig några år efter den första filmens slut
 • Bonnie Aarons är tillbaka i rollen som den läskiga nunnan Valak
 • Premiär på bio och Dreamfilm den 6 september 2023

Nästan fem år har gått sedan skräckisen The Nun gjorde succé på bio världen över. Nu är äntligen uppföljaren här – sequeln till The Nun från 2023 kommer att ha premiär på Dreamfilm den 6 september.

Filmen heter The Nun II och fortsätter historien om den ondskefulla nunnan Valak några år efter händelserna i ettan. Samma skådespelare och filmteam ligger bakom, så kvaliteten lär vara minst lika bra den här gången!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1690
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Nun II med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MuriVOD12

The Nun II är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

The Nun II med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 50m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 50m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 50m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 50m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

The Nun II med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer