alt

The Nun 2018 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.9
6 334
Betyg
calendar2018
time1h 36m
När en ung nunna tar sitt eget liv på ett kloster i Rumänien, skickar Vatikanen en hemsökt präst och lärlingen för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten… De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunna vi tidigare såg skrämma världen i filmen ”The Conjuring 2”.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Vera Farmiga

Vera Farmiga

Actor Taissa Farmiga

Taissa Farmiga

Actor Jonas Bloquet

Jonas Bloquet

Actor Charlotte Hope

Charlotte Hope

Actor Demián Bichir

Demián Bichir

Actor David Horovitch

David Horovitch

Actor Lili Bordán

Lili Bordán

Officiell trailer

Siehe auch

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Se film The Nun DreamFilm gratis

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du inte missa The Nun som hade biopremiär i september 2018. Filmen utspelar sig i ett kloster i Rumänien på 1950-talet där en ung nunna begår självmord. Vatikanen skickar prästen Father Burke för att utreda det mystiska dödsfallet.

Tillsammans med novisnunnan Irene upptäcker Father Burke att klostret döljer mörka hemligheter och en ond närvaro som tar gestalt i en demonisk nunna. Spänningen stiger för varje minut och det är inte för känsliga själar.

The Nun är den senaste delen i The Conjuring-serien och en riktig rysare med många jump scares. Skådespelarna är bland andra Demián Bichir, Taissa Farmiga och Bonnie Aarons som den läskiga nunnan. Produktionsbolaget är New Line Cinema och regissör är Corin Hardy.

Streama The Nun gratis online med svenska undertexterDreamfilm. Det är en perfekt skräckfilm att se en mörk höstkväll!

The Nun

Streama skräckfilmen The Nun från 2018

Är du ett fan av skräckfilmer? Då ska du inte missa att streama den välspelade rysaren The Nun som hade biopremiär 2018. Filmen utspelar sig på 1950-talet i ett avlägset kloster i Rumänien. Handlingen kretsar kring den unga novisnunnan Irene som upptäcker klostrets mörka hemligheter.

När en ung nunna hittas död bestämmer sig Vatikanen för att skicka prästen Father Burke för att undersöka. Tillsammans med Irene kommer han snart underfund med att en ond demonisk närvaro härjar i klostret. Spänningen stiger för varje minut och jump scares lurar bakom varje hörn.

I huvudrollerna ser vi bland andra Demián Bichir, Taissa Farmiga och Bonnie Aarons som den läskiga nunnan Valak. The Nun är senaste delen i den populära skräckfilmsserien The Conjuring från New Line Cinema.

En riktigt bra skräckfilm med många oväntade vändningar och jump scares. Perfekt film att se en mörk höstkväll!

Vill du få hjärtat att bulta lite extra? Streama skräckfilmen The Nun från 2018 gratis online med svenska undertexterDreamfilm. En välgjord rysare som garanterat får dig att hoppa till!

Titta på The Nun online med svenska undertexter

Letar du efter en riktigt läskig film att titta på? Då rekommenderar vi The Nun från 2018 med den kusliga nunnan Valak i huvudrollen. Filmen utspelar sig på 1950-talet i ett avlägset kloster i Rumänien där en ung nunna hittas död.

Vatikanen skickar prästen Father Burke för att undersöka det mystiska dödsfallet. Tillsammans med novisnunnan Irene upptäcker han att klostret döljer en mörk hemlighet - en ondskefull närvaro som tar gestalt i form av en skräckinjagande nunna.

Ju längre in i handlingen vi kommer, desto mer stiger spänningen. Det vimlar av jump scares och oväntade vändningar. Perfekt film att se när du är sugen på att få adrenalinet att pumpa.

I rollistan ser vi bland andra Demián Bichir, Taissa Farmiga och . The Nun är den senaste delen i populära skräckfilmsserien The Conjuring och producerad av New Line Cinema.

 • Läskig skräckfilm fylld med jump scares
 • Utspelar sig på 1950-talet i ett kloster i Rumänien
 • Perfekt film att streama en mörk höstkväll

Titta på The Nun online gratis med svenska undertexterDreamfilm. Vill du få pulsen att stiga? Tryck play och njut av en riktigt bra skräckupplevelse!

Helfilm The Nun från New Line Cinema

Är du ett fan av skräckfilmer från produktionsbolaget New Line Cinema? Då ska du inte missa att se deras senaste rysare The Nun från 2018 med den läskiga nunnan Valak i en av huvudrollerna. Handlingen utspelar sig på 1950-talet i ett gammalt kloster i Rumänien.

När en ung nunna hittas död skickar Vatikanen prästen Father Burke för att undersöka. Tillsammans med novisnunnan Irene kommer han snart på spåren och upptäcker klostrets mörka hemligheter. En ond demonisk närvaro härjar och tar gestalt i form av en skräckinjagande nunna.

Ju längre in i handlingen vi kommer, desto mer stiger spänningen och adrenalinet pumpar. Det vimlar av jump scares och oväntade vändningar. Perfekt skräckfilm att se en mörk höstkväll!

I rollistan hittar vi bland andra Demián Bichir, Taissa Farmiga och Bonnie Aarons. Regissör är Corin Hardy. The Nun är den senaste delen i den populära skräckserie The Conjuring.

The Nun är en riktigt bra skräckfilm fylld med jump scares och oväntade vändningar. Perfekt film att streama en mörk höstkväll!

Vill du se en riktigt läskig helfilm? Streama The Nun från 2018 gratis online med svenska undertexterDreamfilm. En skräckupplevelse utöver det vanliga från New Line Cinema!

The Nun

Swesub stream The Nun gratis online

Letar du efter en riktigt läskig film med svenska undertexter att streama gratis online? Då ska du kolla in skräckfilmen The Nun från 2018 som utspelar sig på 1950-talet i ett gammalt kloster i Rumänien.Handlingen kretsar kring novisnunnan Irene och prästen Father Burke som skickats för att undersöka ett mystiskt dödsfall i klostret.

Ju mer Irene och Father Burke gräver i det förflutna, desto mer hemskheter upptäcker de. En ondskefull närvaro i form av en skräckinjagande nunna härjar i klostret. Spänningen stiger för varje minut och det vimlar av jump scares och oväntade vändningar.

I rollistan hittar vi bland andra Demián Bichir, Taissa Farmiga och Bonnie Aarons som den läskiga nunnan Valak. The Nun är producerad av skräckspecialisten New Line Cinema och är senaste delen i The Conjuring-serien.

Vill du ha en riktigt bra skräckupplevelse? Streama The Nun gratis online med svenska undertexterDreamfilm. Perfekt film att se en läskig höstkväll!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 6334
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Nun med betyget 5.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 5.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

krzys

Betyget 5.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

The Nun med ett betyg på 5.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 36m att titta på den från början till slut.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.9 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

The Nun Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.9 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer