close icon
page-title
The Next 365 Days
The Next 365 Days

Detaljer

 • Originaltitel: Kolejne 365 dni
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: Ekipa

The Next 365 Days 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.5
973Betyg
date2022
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |11 timer siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |5 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |5 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |8 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |11 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  stjärnaFält22

  |13 dage siden
  Betyget 6.5 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Nina och Massimo återförenas i The Next 365 Days Dreamfilm

Den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen 365 Days är nu äntligen här! I The Next 365 Days får vi återse kärleksparet Nina och Massimo efter de dramatiska händelserna i första filmen. Filmen hade premiär på Dreamfilm den 19 augusti 2022 och kan nu streamas helt gratis och med svensk text.

Relationen mellan affärsmannen Massimo och den unga Nina var stormig redan från början. Efter bortförandet som startade allt började ett passionerat förhållande växa fram, men många utmaningar återstår. Kommer kärleken överleva?

I den nya filmen får vi följa med på parets fortsatta äventyr när de försöker bygga upp tilliten och hitta balansen i sin komplicerade relation. Massimo visar en ny sida av sig själv och verkar fast besluten att hålla fast vid Nina. Men samtidigt dyker nya karaktärer upp som hotar deras förhållande.

The Next 365 Days

När väljs kärlek före passion?

Den stora frågan i The Next 365 Days är om Nina och Massimo kan gå från passion till äkta kärlek. Deras förhållande grundades på stark fysisk attraktion och spänning, men för att det ska hålla måste de bygga en djupare emotionell nivå.

Massimo verkar vilja satsa helhjärtat på Nina och lägga playboy-livet bakom sig. Men samtidigt brottas Nina med svåra minnen och tvivel kring om hon verkligen kan lita på Massimo efter händelserna i första filmen. Kan hon öppna upp sitt hjärta igen och ge relationen en ärlig chans?

Filmen utforskar kärlekens alla nyanser och ifrågasätter om passion alltid måste gå före trygghet och tillit. Publiken får följa med på en känslosam resa när Nina och Massimo navigerar den nya fasen i sitt förhållande.

Kärlek handlar om att ge och ta emot. Att våga vara sårbar. Att vilja någons bästa framför sitt eget. Det är en daglig kamp, men det är det värt.

Spänning när nya konflikter uppstår

Även om Massimo verkar fast besluten att hålla ihop med Nina möts paret av flera nya utmaningar. Bland annat dyker Massimos ex upp och vill tillbaka, samtidigt som en charmig affärsman börjar uppvakta Nina.

Dessa nya karaktärer skapar svartsjuka och osäkerhet hos både Nina och Massimo. Trots att de försöker hålla ihop sätts deras relation på prov. Massimo visar en ny svartsjuk sida och kämpar för att behålla Ninas uppmärksamhet.

Samtidigt tampas Nina med sitt trauma efter bortförandet och har svårt att lita till fullo på Massimo. När nya hemligheter kommer upp till ytan uppstår dramatiska konfrontationer som hotar att slita isär paret för gott.

Filmen är fylld med vändningar och oväntade händelser som engagerar tittaren. Kommer Nina och Massimo klara av att navigera igenom de nya utmaningarna eller kommer relationen gå i kras?

Kommer känslorna segra?

Trots alla odds verkar både Nina och Massimo fast beslutna att kämpa för sin kärlek. Även om svartsjuka och tvivel uppstår går det att ana en äkta omtanke och längtan efter närhet under ytan.

Massimo visar en ny mjuk sida i sina försök att stötta Nina och bygga ett liv tillsammans. Han är villig att offra mycket för att vinna hennes förtroende. Samtidigt tampas Nina med sitt trauma, men vill innerst inne övervinna rädslan och öppna sitt hjärta för Massimo.

Tittaren håller andan när paret konfronterar sina demoner och passionen flammar upp på nytt. Kommer kärleken vara stark nog att segra trots alla prövningar? The Next 365 Days är en känslosam berättelse om längtan, läkedom och att aldrig ge upp.

The Next 365 Days

Massimos passion kontra Ninas osäkerhet

Ett återkommande tema i filmen är kontrasten mellan Massimos intensiva passion och Ninas tvivel och osäkerhet. Även om Massimo verkar omvänd och hängiven kämpar Nina med att lita på honom efter händelserna i första filmen.

Å ena sidan ser vi Massimos desperata försök att vinna Ninas hjärta och visa att han menar allvar den här gången. Hans känslor för Nina verkar äkta och han är beredd att offra allt för henne. Men samtidigt brottas Nina med svåra minnen och rädsla.

 • Massimo drivs av passion och önskan att få en chans till.
 • Nina kämpar med att övervinna sitt trauma och öppna sitt hjärta.

Denna spänning mellan hopp och rädsla, passion och tvivel, driver berättelsen framåt. Publiken får följa den emotionella berg-och-dalbanan när det sårade paret försöker hitta tillbaka till varandra.

Är relationen stark nog att överleva?

Den stora frågan som hänger över hela The Next 365 Days är om Nina och Massimos förhållande kommer att hålla. De ställs inför flera prövningar som hotar att slita isär dem för gott.

Å ena sidan har de en stark passion och uppenbar kärlek till varandra. Massimo verkar fast besluten att kämpa för Nina och lägga sitt gamla liv bakom sig. Men samtidigt har Nina svårt att lita på honom igen efter alla lögner och svek.

Kan de bygga upp en relation grundad på ömsesidig tillit och respekt? Eller kommer svartsjuka, trauma och hemligheter att skilja dem åt? Filmen utforskar kärlekens och tillgivelsens gränser.

Tittaren får följa med på parets emotionella resa och hoppas på att kärleken ska segra till sist. Trots alla hinder och prövningar vill man innerst inne att Nina och Massimo ska hitta tillbaka till varandra och få sin efterlängtade happy ending.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 973

Dela