close icon
page-title
The Meg
The Meg

Detaljer

 • Originaltitel: The Meg
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kina, USA
 • Regissör: Apelles Entertainment

The Meg 2018 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.3
7377Betyg
date2018
date1h 53m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |4 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |4 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |11 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |12 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Meg Dreamfilm Svensk film setta online gratis

The Meg är en spännande actionfilm från 2018 som nu går att streama gratisDreamfilm med svensk text. Filmen har premiärdatum 09.08.2018 och är producerad av Apelles Entertainment. Originaltiteln är samma som den svenska - The Meg.

I filmen får vi följa en grupp forskare som utforskar det okända djupet i Stilla havet. De upptäcker en helt ny art av haj, en jättelik Megahaj som tidigare trotts vara utdöd. När hajen beger sig upp mot ytan och börjar hota den närliggande kusten måste en djärv dykare och hajexpert fånga den innan det är försent.

The Meg är fylld med action och spänning när kampen mot odjuret tar fart. Man får nästan känslan av att titta på en modern variant av filmklassikern Jaws, fast mycket större och farligare!

Vill du vara med om äventyret och se The Meg gratis online? Titta på filmen i sin helhet på Dreamfilm genom att streama den redan idag!

The Meg

Streama The Meg Dreamfilm fullständig film

The Meg hade biopremiär så sent som 2018, men går nu att se i sin helhet gratis på Dreamfilm för alla som vill streama den online.

Filmen är en spännande actionrulle från Apelles Entertainment, med Jason Statham i huvudrollen. Han spelar dykaren Jonas Taylor som måste bege sig ut på ett livsfarligt uppdrag för att rädda människorna på en närliggande strand från en jättelik förhistorisk hajart.

The Meg är en riktig rysare som kommer få åskådaren att sitta på helspänn. Filmen har fått fina betyg och hyllats för sin spänning och action. Så för den som gillar hajfilmer i stil med Jaws kan The Meg varmt rekommenderas.

Vill du se The Meg gratis? Det går alltså att streama filmen online i full längd hos Dreamfilm. Där kan du titta på den spännande Meg utan att det kostar något.

Titta på The Meg på Dreamfilm gratis 2018

Är du sugen på att se en riktigt spännande actionfilm? Då rekommenderar vi The Meg som hade biopremiär 2018 och nu finns att titta på gratis online på Dreamfilm.

I filmen får vi följa dykaren Jonas och hans kamp mot odjuret Meg, en enorm förhistorisk haj som plötsligt dyker upp och börjar hota stranden och de badande. Kan Jonas stoppa hajen innan det är försent? Det får du reda på om du tittar på The Meg!

The Meg är fylld med action och kommer garanterat få dig att sitta på helspänn. En riktigt bra film för alla som gillar spänning och haj-thrillers.

Så vill du uppleva spänningen och se The Meg gratis? Det går utmärkt genom att streama filmen onlineDreamfilm. Där kan du se hela filmen från 2018 i god kvalitet och utan att det kostar något.

The Meg swesub stream gratis online

Är du på jakt efter en spännande thriller att titta på? Då rekommenderar vi The Meg från 2018 med Jason Statham i huvudrollen. Filmen går att streama gratis med swesub online på Dreamfilm.

The Meg utspelar sig ute till havs där en grupp djärva forskare upptäcker en enorm förhistorisk haj, kallad just "Meg". När odjuret plötsligt dyker upp nära stranden måste hajexperten Jonas Taylor fånga in den - annars väntar katastrof.

Med Jason Statham i huvudrollen utlovas garanterat action och spänning. The Meg har fått fina recensioner från kritiker som hyllat filmens tempo och nervkittlande story. Perfekt för en kvälls spänning alltså!

The Meg

Se The Meg Dreamfilm svenska gratis

The Meg är en spännande actionfilm från 2018 med Jason Statham i huvudrollen. Filmen utspelar sig ute till havs, där grupp forskare upptäcker en jättelik förhistorisk haj.

När hajen plötsligt dyker upp nära en strand fylld med badande måste hajexperten Jonas Taylor fånga in odjuret - innan det går riktigt illa. Kan han klara det i tid? Det får du reda på om du ser The Meg!

 • Spännande thriller fylld med action
 • Jason Statham i huvudrollen som modige Jonas
 • Hyllad av kritiker för tempot och spänningen

Det går alltså att se The Meg gratis online med svensk text på Dreamfilm. Där kan du streama den spännande filmen från 2018 utan att det kostar något. Perfekt för en kväll hemma i soffan!

The Meg gratis ström full längd film

Letar du efter en spännande och actionfylld film att se ikväll? Då tycker vi du ska ge The Meg en chans! Filmen från 2018 med Jason Statham finns nu att strömma gratis online i full längd på Dreamfilm.

The Meg utspelar sig ute i Stilla Havet, där en grupp forskare upptäcker en enorm förhistorisk haj - Meg. När odjuret hotar att attackera stranden med badande måste modige Jonas fånga in den.

Filmen är fylld med spänning, action och en rejäl dos haj-skräck. Perfekt underhållning för kvällen helt enkelt. Så varför inte krypa upp i soffan och streama The Meg gratis på Dreamfilm? Där kan du se den populära thrillern i sin helhet.

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 7377

Dela