close icon
page-title
The Matrix Resurrections
The Matrix Resurrections

Detaljer

 • Originaltitel: The Matrix Resurrections
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

The Matrix Resurrections 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.4
5419Betyg
date2021
date2h 27m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |8 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |6 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm The Matrix Återuppståndelsen gratis online

The Matrix Återuppståndelsen är den fjärde delen i den populära science fiction-serien The Matrix. Filmen hade biopremiär den 16 december 2021 och nu kan du streama The Matrix 4 gratis på Dreamfilm!

I den här delen återvänder Keanu Reeves i rollen som Neo, den utvalde som ska rädda mänskligheten från maskinernas förtryck. Även Carrie-Anne Moss är tillbaka som Trinity. Lana Wachowski, som regisserade de tre första Matrix-filmerna tillsammans med sin syster, står ensam bakom den fjärde delen.

The Matrix Resurrections utspelar sig 20 år efter händelserna i den tredje filmen. Neo lever ett till synes normalt liv i San Francisco, utan minnen från sitt förflutna. Men världen börjar återigen glitcha och Neo måste återvända till Matrix för att rädda mänskligheten från undergång.

Var kan jag streama The Matrix 4 gratis?

Du kan streama The Matrix Resurrections gratis i hög kvalitet med svenskt tal på Dreamfilm. Filmen släpptes på bio den 16 december 2021 och lades upp på Dreamfilm bara några dagar senare. Så missa inte chansen att se den fjärde delen i Matrix-sagan helt gratis!

The Matrix Resurrections

Streama The Matrix 4 svenskt tal stream

Är du redo att återvända till Matrix? På Dreamfilm kan du streama The Matrix 4 med svenskt tal i hög kvalitet. Filmen är nästan 2,5 timmar lång så det finns gott om action och spänning att se fram emot.

Keanu Reeves är tillbaka i sin ikoniska roll som Neo, hackern som insåg att världen egentligen bara är en simulation skapad av avancerade maskiner. I The Matrix Resurrections har Neo glömt bort sitt förflutna och lever ett normalt liv - tills han återigen måste välja mellan den röda och blå pillren.

Förutom Keanu Reeves är Carrie-Anne Moss och Jada Pinkett Smith tillbaka i sina gamla roller. Bland nykomlingarna märks bland andra Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick och Neil Patrick Harris.

Svenskt tal stream på Dreamfilm

På Dreamfilm kan du alltså titta på The Matrix 4 med svenskt tal. Det finns inga irriterande reklamavbrott och filmen streamas i hög kvalitet. Perfekt för en filmkväll hemma i soffan!

Så tveka inte, utan skapa ett gratiskonto på Dreamfilm och börja streama "The Matrix Resurrections" redan idag. Det finns ingenting bättre än att se den efterlängtade uppföljaren med svenska röster.

Titta på The Matrix Resurrections svenska 16.12.2021

Äntligen har den efterlängtade fjärde delen i Matrix-serien haft biopremiär! The Matrix Resurrections släpptes på bio den 16 december 2021 och nu kan du titta på den svenska versionen helt gratis på Dreamfilm.

I The Matrix Resurrections återvänder Keanu Reeves i rollen som Neo, hackern som insåg att världen bara är en illusion skapad av maskiner. Han lever nu ett till synes normalt liv, utan minnen från sitt förflutna. Men snart börjar verkligheten återigen glitcha...

Förutom Keanu Reeves är även Carrie-Anne Moss och Jada Pinkett Smith tillbaka från de tidigare Matrix-filmerna. Dessutom har Lana Wachowski återvänt som regissör, 20 år efter den första filmen.

The Matrix Resurrections är en av årets mest efterlängtade filmer. Missa inte chansen att titta på den med svenskt tal helt gratis!

Se Matrix 4 gratis Sverige swesub

Är du sugen på att se den senaste delen i The Matrix-serien? På Dreamfilm kan du se Matrix 4 gratis med svensk text, så kallad "swesub". Filmen släpptes på bio i december 2021 och har nu premiär på streaming.

I The Matrix Resurrections får vi återigen följa Neo, spelad av Keanu Reeves, i hans kamp mot maskinerna som håller människorna fångna i en gigantisk simulation. Även Carrie-Anne Moss är tillbaka i rollen som kvinnan som Neo älskar - Trinity.

The Matrix Resurrections är skriven och regisserad av Lana Wachowski, som tillsammans med sin syster Lilly stod bakom originaltrilogin. Den nya Matrix-filmen är nästan 2,5 timmar lång och bjuder på massor av action och specialeffekter i världsklass.

Matrix 4 gratis med svensk text

På Dreamfilm kan du alltså streama Matrix 4 helt gratis med svensk text. Filmen har fått blandad kritik, så se den och bilda dig en egen uppfattning om den efterlängtade uppföljaren till The Matrix är något att ha.

The Matrix Resurrections

The Matrix Återuppståndelsen gratis film Dreamfilm

Är du redo att återvända till Matrix? På Dreamfilm kan du nu se den efterlängtade fjärde delen i sci-fi-serien - The Matrix Resurrections - helt gratis!

Filmen utspelar sig 20 år efter händelserna i The Matrix Revolutions. Neo lever ett normalt liv utan minnen från sitt tidigare jag, men snart börjar verkligheten åter glitcha och Neo måste välja mellan den röda och blå pillren.

Förutom Keanu Reeves som Neo är även Carrie-Anne Moss tillbaka som Trinity i The Matrix 4. Dessutom ser vi bland andra Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris och Jada Pinkett Smith i viktiga roller.

The Matrix Resurrections hade världspremiär den 16 december 2021 och har nu släppts på Dreamfilm. Filmen är nästan 2,5 timmar lång så det finns massor med action att se fram emot.

Stream The Matrix Resurrections gratis Sverige

Den efterlängtade fjärde delen i The Matrix-serien har nu äntligen landat på Dreamfilm! Här kan du streama The Matrix Resurrections helt gratis, både med svenskt tal och svensk text.

Filmen utspelar sig många år efter revolten mot maskinerna och befrielsen av människorna ur simulationsvärlden Matrix. Neo lever nu ett normalt liv, men snart börjar verkligheten åter glitcha och Neo måste möta sitt öde.

 • Keanu Reeves är tillbaka som Neo
 • Carrie-Anne Moss återvänder som Trinity
 • Regisserad av Lana Wachowski

The Matrix Resurrections är den fjärde delen i en av vår tids mest inflytelserika filmserier. Missa inte chansen att streama den senaste Matrix-filmen gratis från Sverige på Dreamfilm!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 5419

Dela