close icon
page-title
The Martian
The Martian

Detaljer

 • Originaltitel: The Martian
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Scott Free Productions

The Martian Stream Gratis • Svenska • Online

star7.7
19169Betyg
date2015
loader

Recension

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |2 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |2 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |12 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Grater98

  |14 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång

Trailer

Indholdsfortegnelse

Hur överlevde Mark Watney på den röda planeten?

I den fängslande filmen The Martian ställs astronauten Mark Watney inför en otrolig utmaning - att överleva ensam på Mars. Efter att ha lämnats kvar av sin besättning under en kraftig storm, måste Watney använda all sin uppfinningsrikedom och kunskap för att hålla sig vid liv. Hans överlevnadsstrategi innefattar att odla potatis i marsisk jord, återvinna vatten och syre, samt reparera kritisk utrustning.

Watneys kamp för överlevnad på den ogästvänliga planeten är både spännande och inspirerande. Filmen visar på ett trovärdigt sätt de vetenskapliga och tekniska utmaningar som en strandsatt astronaut skulle möta. För den som vill se The Martian Sverige erbjuder dreamfilms en utmärkt möjlighet att streama detta rymdäventyr online.

Vetenskaplig noggrannhet i The Martian

En av filmens styrkor är dess fokus på vetenskaplig noggrannhet. Regissören Ridley Scott arbetade nära med NASA för att säkerställa att de tekniska detaljerna var så korrekta som möjligt. Detta bidrar till filmens trovärdighet och gör Watneys överlevnadsstrategier än mer fascinerande för tittaren.

The Martian

Vilka skådespelare gjorde rollerna i denna rymdäventyr?

The Martian stoltserar med en imponerande rollista som ger liv åt denna spännande berättelse. I huvudrollen som Mark Watney ser vi den talangfulla Matt Damon, vars karismatiska framträdande bär filmen framåt. Damon lyckas fånga både Watneys beslutsamhet och hans bittra humor i kampen för överlevnad.

Bland övriga skådespelare hittar vi Jessica Chastain som befälhavaren Melissa Lewis, vars beslut att lämna Mars plågar henne genom filmen. Jeff Daniels spelar NASAs chef Teddy Sanders, medan Chiwetel Ejiofor ger en övertygande insats som Mars-missionens chef Vincent Kapoor. För den som vill titta på The Martian och njuta av dessa fantastiska skådespelarinsatser, finns filmen tillgänglig för streaming på flera plattformar, inklusive dreamfilms.

Ensemblens kemi

En av filmens styrkor är den utmärkta kemin mellan skådespelarna. Trots att Damon spenderar en stor del av filmen ensam på Mars, lyckas regissören skapa en känsla av samhörighet mellan karaktärerna på jorden och i rymden. Detta gör The Martian till mer än bara en överlevnadshistoria - det blir en berättelse om mänsklig uthållighet och samarbete.

Var kan man se The Martian 2015 stream gratis?

För de som letar efter möjligheter att streama The Martian online finns det flera alternativ tillgängliga. Även om det kan vara svårt att hitta helt gratis streamingalternativ, erbjuder många plattformar filmen till ett rimligt pris. En populär plattform för att se The Martian gratis streama är dreamfilms, som har ett brett utbud av filmer och serier.

Det är värt att notera att medan gratis streaming kan vara lockande, stödjer betalda tjänster filmskaparna och säkerställer att vi fortsätter få högkvalitativa produktioner som The Martian i framtiden. Oavsett hur du väljer att titta, är denna rymdodyssé definitivt värd din tid.

Lagliga streamingalternativ

För de som föredrar att se filmen genom officiella kanaler finns The Martian tillgänglig på flera populära streamingplattformar. Dessa inkluderar:

 • Netflix (i vissa regioner)
 • Amazon Prime Video
 • HBO Max
 • Disney+ (eftersom 20th Century Fox nu ägs av Disney)

Var kan jag se The Martian? Svaret är att det finns många alternativ, både gratis och betalda. Oavsett vilken plattform du väljer, är denna gripande rymdberättelse ett måste för alla filmälskare.

Vad gör denna science fiction-film så banbrytande?

The Martian sticker ut som en unik science fiction-film genom sin kombination av spänning, vetenskap och mänsklig uthållighet. En av filmens mest banbrytande aspekter är dess noggranna balans mellan vetenskaplig korrekthet och underhållningsvärde. Regissören Ridley Scott har skapat en film som både engagerar och utbildar publiken, vilket gör den till ett måste för alla som är intresserade av rymdforskning och överlevnad i extrema miljöer.

För den som vill titta på The Martian erbjuder dreamfilms en utmärkt möjlighet att uppleva denna innovativa film. Dess unika approach till science fiction-genren har gjort den till en modern klassiker, värd att se om och om igen.

Realism och vetenskaplig noggrannhet

En av de mest imponerande aspekterna av The Martian är dess hängivenhet till vetenskaplig noggrannhet. Filmen baseras på Andy Weirs roman med samma namn, känd för sin detaljerade forskning och realistiska skildring av rymdutforskning. Detta gör filmen inte bara underhållande utan också lärorik, vilket ger tittarna en glimt av de verkliga utmaningarna med att utforska och överleva på Mars.

The Martian

Hur skapades de realistiska Mars-landskapen?

De visuellt slående Mars-landskapen i The Martian är en viktig del av filmens framgång. För att skapa den röda planetens öde yta valde produktionsteamet att filma i Wadi Rum, Jordanien. Detta område, känt som "Månens dal", erbjöd den perfekta kombinationen av röda klippor och ökenlandskap som liknar Mars yta.

Filmteamet använde en kombination av praktiska effekter och avancerad CGI för att förvandla den jordanska öknen till en övertygande marsiansk miljö. Detta noggranna arbete bidrar till filmens realism och hjälper tittaren att känna sig fullständigt nedsänkt i Mark Watneys värld. För den som vill se The Martian streama online och uppleva dessa fantastiska landskap, är dreamfilms en utmärkt plattform att vända sig till.

Specialeffekter och visuell design

Förutom de naturliga landskapen användes även avancerade specialeffekter för att skapa en trovärdig marsmiljö. Detta inkluderade:

 • Detaljerade 3D-modeller av Mars yta
 • Realistiska simuleringar av marsdamm och stormar
 • Noggrant designade rymdfarkoster och utrustning

Kombinationen av dessa element resulterade i en visuellt slående och övertygande representation av Mars, vilket bidrar till filmens immersiva upplevelse.

Varför är The Martian en must-see för alla rymdentusiaster?

The Martian är en film som verkligen fångar essensen av mänsklig uthållighet och vetenskaplig innovation. För rymdentusiaster erbjuder den en unik inblick i de utmaningar och möjligheter som rymdutforskning medför. Filmen kombinerar spänning, humor och vetenskaplig noggrannhet på ett sätt som gör den både underhållande och tankeväckande.

Var kan man se The Martian? För de som är nyfikna på att uppleva detta rymdäventyr finns filmen tillgänglig på flera streamingplattformar, inklusive dreamfilms. Oavsett var du väljer att se den, kommer The Martian att ge dig en oförglömlig resa till den röda planeten.

Inspiration för framtida rymduppdrag

The Martian har inte bara underhållit publiken, utan även inspirerat en ny generation av forskare och ingenjörer. NASA har använt filmen som ett verktyg för att öka allmänhetens intresse för Mars-utforskning och framtida rymduppdrag. Detta gör The Martian till mer än bara en film - det är en källa till inspiration och en katalysator för vetenskaplig nyfikenhet.

För den som är intresserad av rymdforskning och mänsklighetens framtid bland stjärnorna, är The Martian en film som inte bör missas. Den erbjuder en unik blandning av underhållning och vetenskaplig insikt som gör den till en must-see för alla rymdentusiaster. För att se The Martian gratis streama, kolla in utbudet på dreamfilms och förbered dig på en spännande resa till Mars.

Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 19169

Dela