alt

The Lost City 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
3 221
Betyg
calendar2022
time1h 52m
Den briljanta men tillbakadragna författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stilige bokomslagsmodellen Alan har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär Dash. När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok tillsammans med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter. För att bevisa att han kan vara en hjälte även i verkliga livet och inte bara på boksidorna ger Alan sig iväg för att rädda henne. De kastas in i ett episkt djungeläventyr där det osannolika paret kommer att behöva samarbeta för att överleva naturens alla faror och hitta den antika skatten innan den försvinner för alltid.

Skådespelare

Actor Stephen Lang

Stephen Lang

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Sandra Bullock

Sandra Bullock

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Channing Tatum

Channing Tatum

Actor Da'Vine Joy Randolph

Da'Vine Joy Randolph

Actor Patti Harrison

Patti Harrison

Actor Joan Pringle

Joan Pringle

Officiell trailer

Siehe auch

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Titta The Lost City DreamFilm Svenska 2022 Gratis Online

Är du sugen på att se den nya actionfilmen The Lost City? Nu finns den tillgänglig att streama helt gratis på DreamFilm!

Filmen hade biopremiär så sent som i mars 2022 och har redan hunnit bli en stor publiksuccé. Handlingen kretsar kring en romantisk bokförfattare som blir kidnappad av en excentrisk miljardär. Han tror att hennes senaste bok innehåller ledtrådar till en forntida skatt och tvingar henne att hjälpa honom hitta den.

Medverkar gör stjärnor som Sandra Bullock, Channing Tatum och Daniel Radcliffe. Det blir garanterat en underhållande mix av action, äventyr, komedi och lite romantik!

Streama The Lost City redan idag gratis och helt utan registrering på DreamFilm. Filmen finns med svensk text för bästa tittarupplevelse.

The Lost City

Streama The Lost City DreamFilm Svenska Undertext

Den nya äventyrsfilmen The Lost City har nu premiär på bio här i Sverige. Visste du att du kan streama den redan nu helt gratis på DreamFilm?

Filmen hade världspremiär i mars och har fått fina recensioner över hela världen. Intrigen kretsar kring en bokförfattare som dras in i en skattjakt efter en forntida stad. Med sig på äventyret har hon sin "cover model" som visar sig vara mer hjälpsam än någon kunnat ana.

I huvudrollerna ser vi Sandra Bullock och Channing Tatum som bildar ett omaka men underhållande par. Även Daniel Radcliffe (känd från Harry Potter) är med i en biroll som skurk.

Titta på The Lost City med svensk text på DreamFilm redan idag helt gratis. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll!

Se The Lost City DreamFilm Hela Filmen Online Gratis

Den fantastiska äventyrsfilmen The Lost City har nu premiär och går att se helt gratis online på DreamFilm!

Filmen utspelar sig i ett tropiskt paradis och följer en bokförfattare som blir indragen i en riktig skattjakt. Tillsammans med omslagsmodellen från hennes böcker ger hon sig ut på ett fartfyllt uppdrag för att hitta den forntida staden.

I rollerna ser vi Sandra Bullock och Channing Tatum som bildar ett omaka men charmigt par. Även Daniel Radcliffe är med och levererar en minnesvärd insats som excentrisk skurk.

Missa inte att se denna spännande och roliga actionfilm i sin helhet på DreamFilm. Perfekt underhållning för hela familjen!

The Lost City DreamFilm Svensk Text Stream Online

Den nya äventyrsfilmen The Lost City med Sandra Bullock och Channing Tatum i huvudrollerna finns nu att streama helt gratis online på DreamFilm.

Filmen utspelar sig i ett tropiskt paradis och kretsar kring en romantisk bokförfattare som dras in i en äkta skattjakt efter en försvunnen stad. Med på äventyret är också hennes "cover model" som visar sig vara mer hjälpsam än någon kunnat ana.

The Lost City är fylld av action, humor och charmiga skådespelarinsatser. Perfekt underhållning för en trevlig filkväll! Streama den redan idag på DreamFilm med svensk text.

Registrering behövs inte. Tryck bara på play och njut av äventyret direkt via vår hemsida. Välkommen att upptäcka den försvunna staden!

The Lost City

The Lost City DreamFilm 2022 Helfilm Stream Sverige

Den nya actionfilmen The Lost City med Sandra Bullock och Channing Tatum kan nu streamas helt gratis på DreamFilm!

Filmen utspelar sig i ett exotiskt tropiskt paradis och följer en romance-författare som dras in i en äkta skattjakt. Tillsammans med sin "cover model" ger hon sig ut på jakt efter en forntida försvunnen stad.

The Lost City bjuder på massor av humor, action och äventyr. Perfekt film att streama en mysig helgkväll!

Titta på hela filmen gratis på DreamFilm. Ingen registrering behövs. Klicka bara på play och njut av underhållningen. Välkommen!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3221
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på The Lost City, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.6 bevisar The Lost City att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Lost City med ett 6.6 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.6 för The Lost Citybör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Lost City. Betyget 6.6 talar för sig själv
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.6 tyder på att The Lost City är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.

Produktioner av liknande genrer

Godzilla x Kong: The New Empire

Shockwave: Countdown to Disaster

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Indiana Jones and the Dial of Destiny