close icon
page-title
The Last Voyage of the Demeter
The Last Voyage of the Demeter

Detaljer

 • Originaltitel: The Last Voyage of the Demeter
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Tyskland, Indien, Storbritannien, USA
 • Regissör: Phoenix Pictures

The Last Voyage of the Demeter 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.9
1320Betyg
date2023
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |3 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |11 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Demeter Dreamfilms sista resa streama gratis Sverige

Är du redo att streama den efterlängtade skräckfilmen Demeter? Filmen hade biopremiär den 09.08.2023 och nu kan du äntligen streama den helt gratis på Dreamfilm i Sverige. Demeter är en spöklik skräckfilm som utspelar sig på ett skepp, och lovar att ge dig gåshud. Missa inte att streama en av årets bästa skräckfilmer!

Handlingen i Demeter utspelar sig på skeppet med samma namn, på en resa från Rumänien till England år 1897. Ett litet sällskap passagerare ger sig av på vad som ska bli en händelselös resa, men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända ombord. Något ont har tagit sig ombord på skeppet, och hotar att döda alla ombord innan de når sitt mål. Kan passagerarna komma fram till England med livet i behåll?

Regissören till Demeter är den erfarne skräckfilmsregissören Dennis Iliadis, som tidigare har regisserat filmer som The Last House on the Left. I huvudrollerna ser vi bland andra David Dastmalchian och Aisling Franciosi. Filmen är producerad av Phoenix Pictures, och har fått fina recensioner för sin stämningsfulla skräckupplevelse och välgenomförda historia. Är du redo att skrämmas rejält? Streama Demeter gratis på Dreamfilm redan idag!

The Last Voyage of the Demeter

Titta på skräckfilmen från 2023 online

Älskar du skräckfilmer? Då kan du inte missa att titta på den nya skräckisen Demeter från 2023, nu tillgänglig att streama online på Dreamfilm. Demeter utspelar sig på ett skepp år 1897, där mystiska och skrämmande händelser börjar inträffa bland passagerarna. Något ont har tagit sig ombord, och hotar att döda dem alla.

Regissören Dennis Iliadis är känd för att leverera välgjorda skräckupplevelser, som i exempelvis The Last House on the Left. Med Demeter förväntas han skapa en stämningsfull och läskig filmupplevelse för skräckfantaster. I rollerna ser vi bland andra David Dastmalchian, känd från filmer som Dune och The Dark Knight, samt Aisling Franciosi som gjort sig ett namn i skräckgenren med filmer som The Nightingale.

Så missa inte att titta på en av årets mest hyllade skräckfilmer nu när den äntligen finns tillgänglig online! Streama Demeter gratis och skräm livet ur dig. Filmen släpptes på bio den 9 augusti 2023, och nu kan du äntligen se den i sin helhet online på Dreamfilm.

Streama Demeter gratis från 09.08.2023

Är du sugen på att streama en riktigt läskig och stämningsfull skräckfilm? Då ska du inte missa att streama Demeter gratis från och med den 9 augusti 2023 på Dreamfilm! Demeter är en ny skräckfilm som utspelar sig ombord på ett skepp år 1897, där mystiska och skrämmande händelser börjar inträffa bland besättningen och passagerarna.

Något ont har tagit sig ombord på Demeter, och hotar att döda dem alla innan de når sitt slutliga mål. Regissören Dennis Iliadis lovar leverera en film fylld med spänning och skräck, perfekt för dig som gillar stämningsfulla skräckfilmer. I rollistan hittar vi bland andra David Dastmalchian och Aisling Franciosi, båda kända för sina skräckfilmsroller.

Så missa inte att boka in skräckkvällen redan nu, och streama Demeter gratis på Dreamfilm från och med den 9 augusti då filmen släpps. Perfekt för en riktigt läskig filmupplevelse!

Se hela filmen Demeter från Phoenix Pictures

Är du ett fan av skräckfilmer? Då vill du säkert inte missa att se hela den nya skräckisen Demeter från produktionsbolaget Phoenix Pictures. Filmen hade biopremiär den 9 augusti 2023, och nu finns den tillgänglig i sin helhet att streama gratis på Dreamfilm.

Demeter utspelar sig på ett skepp med samma namn år 1897, där besättningen och passagerarna drabbas av mystiska och skrämmande händelser efter att något ont har tagit sig ombord. Regissören Dennis Iliadis står bakom filmen, känd för filmer som The Last House on the Left. Han lovar leverera en stämningsfull skräckupplevelse som kommer ge dig gåshud.

I rollerna ser vi bland andra David Dastmalchian och Aisling Franciosi, båda erfarna skådespelare inom skräckgenren. Så missa inte att se hela denna efterlängtade skräckfilm från Phoenix Pictures, nu tillgänglig på Dreamfilm. Perfekt filmkväll för dig som älskar skräck!

The Last Voyage of the Demeter

Demeters sista resa gratis på Dreamfilm 2023

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du inte missa Demeter, som nu finns att streama helt gratis på Dreamfilm. Demeter utspelar sig på ett skepp år 1897, och handlar om besättningens och passagerarnas kamp för överlevnad när något ont tar sig ombord.

Regissören Dennis Iliadis står bakom filmen, och lovar leverera en stämningsfull upplevelse fylld med mysterium och skräck. I rollerna ser vi bland andra skådespelarna David Dastmalchian och Aisling Franciosi. Filmen släpptes på bio den 9 augusti 2023, och nu finns den alltså tillgänglig i sin helhet på Dreamfilm.

Så vill du se en av årets bästa skräckfilmer? Streama då Demeter gratis på Dreamfilm och följ med på skeppets ödesdigra sista resa. Perfekt filmkväll för dig som gillar skräck!

Streama skräckfilmen Demeter från 09.08.2023

Demeter är en skräckfilm som verkligen levererar stämning, mysterium och skräck. Perfekt för dig som gillar skräckfilmer baserade på spökhistorier till havs.

Är du sugen på att streama en riktigt läskig spökhistoria? Då ska du inte missa att streama den nya skräckfilmen Demeter från och med den 9 augusti 2023 på Dreamfilm. Demeter utspelar sig på ett skepp år 1897, där besättningen och passagerarna möts av mystiska och skrämmande händelser efter att något ont tagit sig ombord.

Regissören Dennis Iliadis, känd för filmer som The Last House on the Left, står bakom filmen och lovar leverera en stämningsfull skräckupplevelse. I rollerna ser vi bland andra David Dastmalchian och Aisling Franciosi. Båda är vana skräckfilmsskådespelare som bidrar till filmens kusliga stämning.

Så boka in skräckfilmskvällen redan nu och var förberedd på att få gåshud när du streamar Demeter. Filmen släpps på bio den 9 augusti men streamas sedan gratis på Dreamfilm. Perfekt för dig som gillar spökhistorier till havs!

Demeter från 2023 streama och titta gratis

 • Skräckfilm utspelad på skeppet Demeter år 1897
 • Regisserad av Dennis Iliadis, känd för stämningsfulla skräckfilmer
 • I rollistan bland andra David Dastmalchian och Aisling Franciosi
 • Premiär på bio 9 augusti 2023
 • Nu tillgänglig online gratis på Dreamfilm

Är du sugen på att streama en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa Demeter från 2023 med premiär den 9 augusti. Filmen utspelar sig på skeppet Demeter år 1897, där passagerarna drabbas av mystiska och skrämmande händelser efter att något ont tagit sig ombord.

Regissören Dennis Iliadis står bakom filmen, känd för att leverera stämningsfulla skräckupplevelser. I rollistan hittar vi bland andra David Dastmalchian och Aisling Franciosi, två skådespelare vana vid skräckgenrens värld. Demeter har fått fina recensioner och hyllas för sin spännande handling och skrämmande stämning.

Så missa inte att streama denna efterlängtade skräckfilm från 2023 när den nu är tillgänglig gratis online på Dreamfilm. Perfekt filmkväll för dig som gillar skräck!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1320

Dela