The Last Kingdom: Seven Kings Must Die 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
583
Betyg
calendar2023
time1h 51m
Efter kung Edwards död reser Uhtred och hans kamrater runt i ett splittrat kungadöme i hopp om att äntligen kunna ena England.

Skådespelare

Actor Alexander Dreymon

Alexander Dreymon

Actor Emily Cox

Emily Cox

Actor Mark Rowley

Mark Rowley

Actor Ross Anderson

Ross Anderson

Actor Elaine Cassidy

Elaine Cassidy

Actor Arnas Fedaravicius

Arnas Fedaravicius

Actor Cavan Clerkin

Cavan Clerkin

Actor Jacob Dudman

Jacob Dudman

Officiell trailer

Siehe auch

Den sista kungariket: Sju kungar måste dö Dreamfilm

Den efterlängtade sista säsongen av Den sista kungariket har äntligen kommit! Den spännande historiska serien med Alexander Dreymon i huvudrollen som den legendariska krigaren Uhtred är tillbaka för en sista episk säsong på Dreamfilm.

I den här sista säsongen når serien sitt dramatiska slut när Uhtred sammanför saxarna för att ta itu med den största utmaningen hittills - att besegra de sju kungarna. Med hjälp av Ælfwynn måste Uhtred ena England innan han kan återvända till Bebbanburg för att möta sitt öde. Det är en sista, avgörande strid där Uhtred måste besegra sina fiender en gång för alla.

Missa inte premiären av denna spännande historiska actionserie på Dreamfilm den 14 april! Strömma hela den sista säsongen med svensk text och följ med i Uhtreds sista äventyr när han tar sig an de sju kungarna. Det är gratis att streama på Dreamfilm!

Upplever spänning och action i Den sista kungariket gratis

Älskar du spännande historiska serier fyllda med action och drama? Då ska du streama den sista säsongen av Den sista kungariket på Dreamfilm!

I denna episka avslutning på serien får vi se Uhtred samla saxarna i ett försök att ena England. Med svärdet i hand tar han sig an den hittills största utmaningen - att besegra de sju kungarna som hotar att splittra landet.

Förvänta dig hisnande slagfältsscener, politiskt maktspel och inte minst Uhtreds slutgiltiga uppgörelse med ödet i Bebbanburg. Allt streamas gratis med svensk text på Dreamfilm!

Den sista kungariket är en av de bästa historiska serierna någonsin med enastående actionscener.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Se Den sista kungariket med svensk text på Dreamfilm nu

Är du redo för ännu en omgång med Uhtred av Bebbanburg? Den legendariske krigaren är tillbaka i ett sista äventyr när Den sista kungariket säsong 5 har premiär på Dreamfilm den 14 april.

I den avslutande säsongen får vi se Uhtred samla ihop saxarna för att ena England mot de sju kungarna. Det hela kulminerar i en avgörande drabbning där ödet ska avgöras.

Missa inte att se den episka upplösningen med svensk text på Dreamfilm. Skådespelaren Alexander Dreymon är som vanligt fantastisk i rollen som Uhtred. Strömma och njut av denna spännande historiska actionserie helt gratis!

Intensivt drama och action i den sista säsongen

Den sista kungariket utlovar ett drama fyllt med action och spänning när serien når sitt slut. Uhtreds öde ska avgöras i ett sista slag där han måste besegra sina fiender.

Förvänta dig politiska machineringar, svindlande slagfältsscener och inte minst Uhtreds långa färd mot sitt öde i den mytomspunna fästningen Bebbanburg.

Det är ett värdigt slut på en av de främsta historiska serierna genom tiderna. Missa inte att streama premiären på Dreamfilm den 14 april!

Strömma Den sista kungariket från 14 april på Dreamfilm

Den episka historiska serien Den sista kungariket når sitt dramatiska slut när säsong 5 har premiär på Dreamfilm den 14 april. Missa inte att streama hela den sista säsongen med Alexander Dreymon som den legendariske krigaren Uhtred!

I detta sista kapitel sammanför Uhtred saxarna för att ena England och besegra de sju kungarna som hotar att splittra landet. Det hela kulminerar i ett avgörande slag där Uhtred äntligen ska möta sitt öde i Bebbanburg.

Förvänta er hisnande actionscener på slagfältet blandat med intriganta politiska maktspel. Och givetvis Uhtreds till sist uppgörelse med sitt öde i den mytomspunna fästningen Bebbanburg.

Det är gratis att streama hela säsong 5 av Den sista kungariket på Dreamfilm från och med den 14 april. Missa inte premiären!

Den sista säsongen ser ut att bli den bästa hittills med ännu mer action och drama.

En värdig avslutning på en episk serie

Den sista kungariket har varit en av de främsta historiska serierna genom alla tider. Nu får vi äntligen se den episka upplösningen när Uhtreds öde avgörs.

Förvänta er politiskt maktspel, svindlande slagfältsscener och framförallt Uhtreds resa mot ödet i den legendariska fästningen Bebbanburg.

Det ser ut att bli en värdig avslutning på den älskade serien med Alexander Dreymon som den oförglömlige hjälten Uhtred. Streama på Dreamfilm från 14 april!

Den sista kungariket med Uhtreds sista strid streamas gratis

Den episka historiska serien Den sista kungariket är tillbaka för en femte och sista säsong! Missa inte att streama premiären på Dreamfilm den 14 april och se Uhtreds avgörande uppgörelse med ödet.

I denna sista säsong måste Uhtred samla ihop saxarna för att ena England inför hotet från de sju kungarna. Det hela kulminerar i ett dramatiskt slag där Uhtred äntligen ska ta tillbaka den mytomspunna fästningen Bebbanburg.

Förvänta er intensiv action, politiska konspirationer och framförallt den episka upplösningen på Uhtreds öde. Allting streamas gratis med svensk text på Dreamfilm från och med den 14 april.

 • Hisnande slagfältsscener när Uhtred sammanför saxarna
 • Dramatiskt politiskt maktspel i kampen om England
 • Uhtreds avgörande uppgörelse med ödet i Bebbanburg

Den sista kungariket utlovar en episk avslutning - missa inte att streama på Dreamfilm!

Ett oväntat slut på Uhtreds resa

Den sista kungariket har varit en av de främsta historiska TV-serierna genom tiderna. Nu väntar vi alla i spänning på att se den episka upplösningen när Uhtreds öde avgörs.

Ingen vet riktigt vad som väntar i den avgörande striden om Bebbanburg. Kommer Uhtred att dö eller få uppleva sin efterlängtade triumf? Oavsett vilket blir det ett oväntat och minnesvärt slut på hans långa resa.

Missa inte att streama hela den femte säsongen med start den 14 april på Dreamfilm. Det är gratis och alla avsnitt har svensk text!

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Se på Den sista kungariket med Alexander Dreymon på Dreamfilm

Är du redo för ännu ett episkt äventyr med Uhtred av Bebbanburg? Den älskade historiska serien Den sista kungariket är tillbaka för en femte och sista säsong, med premiär på Dreamfilm den 14 april.

I denna säsong måste Uhtred leda saxarna i ett sista försök att ena England, samtidigt som han förbereder sig för den avgörande striden om den mytomspunna fästningen Bebbanburg.

Skådespelaren Alexander Dreymon är som vanligt fantastisk i rollen som Uhtred. Missa inte att streama hela den avslutande säsongen med honom på Dreamfilm. Alla avsnitt har svensk text och det är gratis att titta!

Den sista kungariket är en av de främsta historiska serierna någonsin. Nu får vi äntligen se det episka slutet på Uhtreds resa.

Ett oväntat slut på Uhtreds öde

Efter fyra säsonger av action och dramatik närmar sig Uhtreds resa sitt slut. Ingen vet riktigt vad den femte och sista säsongen har i beredskap för den legendariske krigaren.

Kommer Uhtred att dö eller äntligen få uppleva triumfen i Bebbanburg? Oavsett vilket så väntar ett oväntat och minnesvärt slut på hans öde.

Missa inte att streama hela den sista säsongen med Alexander Dreymon på Dreamfilm. Premiär den 14 april med nya avsnitt varje vecka, allt gratis med svensk text!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 583
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Last Kingdom: Seven Kings Must Die med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Last Kingdom: Seven Kings Must Die. Betyget 7.3 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.3 tyder på att The Last Kingdom: Seven Kings Must Die är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

superMice

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.3 bekräftar detta.