alt

The Jewel Thief 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.9
21
Betyg
calendar2023
time1h 40m

Officiell trailer

Smyckestölden Dreamfilm gratis

Smyckestölden är den senaste spännande filmen som släpps gratis på Dreamfilm den 13 juli 2023. Filmen handlar om en grupp skickliga juveltjuvar som ger sig in i farliga uppdrag för att stjäla ovärderliga smycken. Men när ett rån går fel börjar en hämndlysten jakt på tjuvarna.

Om du gillar spännande filmer med inslag av action och brott är Smyckestölden ett måste att se. Du kan streama filmen gratis och med svensk text på Dreamfilm från och med premiärdagen den 13 juli.

Varför titta på Smyckestölden?

Här är några anledningar till att du inte bör missa den adrenalinfyllda upplevelsen Smyckestölden har att erbjuda:

 • Spännande story om professionella juveltjuvar på uppdrag
 • Fartfylld action med biljakter och skottlossning
 • Hämndtema som driver storyn framåt
 • Storslagen filmmusik som ökar spänningen

Smyckestölden är helt klart en film utöver det vanliga som kombinerar action och spänning på ett explosivt sätt.

The Jewel Thief

Smyckestölden swesub streama online

Den 13 juli är det äntligen dags för premiär för en av sommarens mest efterlängtade filmer - den spännande actionthrillern Smyckestölden. Filmen utspelar sig i den undre världen och handlar om proffstjuvar specialiserade på stölder av ovärderliga smycken.

Men när ett vågat kupp går snett utbryter en blodig hämndaktion mot tjuvarna. Nu måste de kämpa för sina liv samtidigt som de jagas av både polis och skrupellösa gangsters.

Smyckestölden är en pulsökande thriller som aldrig släpper taget om dig som tittare

Den svenska trailern visar upp bilder från den spännande jakten på juveltjuvarna, med både biljakter, explosioner och eldstrider. Exakt vad som hände under det ökända smyckesrånet förblir en gåta, men Smyckestölden verkar bjuda på action och adrenalin i massor.

Streama gratis på Dreamfilm

Den goda nyheten är att du kan streama Smyckestölden helt gratis med svensk text på Dreamfilm från och med premiärdagen 13 juli 2023.

Skaffa bara ett gratiskonto så kan du njuta av filmen var du än befinner dig, på mobil, surfplatta eller dator. Det enda du behöver är en stabil internetuppkoppling!

Smyckestölden SVT1 play gratis

Förutom på Dreamfilm så kommer actionthrillern Smyckestölden även att finnas tillgänglig gratis på SVT Play efter premiären. Så om du föredrar att streama via SVT så är det också ett alternativ för att se filmen helt utan kostnad.

Smyckestölden väntas bli en av sommarens mest sedda filmer på streamingsajterna, så passa på att se den redan från start. Med sin spännande story om professionella juveltjuvar, vågade kupper och hämndaktioner så lovar filmen massvis med action och nervpirrande scener.

Handlingen i Smyckestölden

Handlingen i Smyckestölden kretsar kring specialisttjuven Thomas som leder en grupp proffstjuvar på jakt efter de mest exklusiva smyckena. Men när ett uppdrag går snett och en av medlemmarna dör så startar en blodig hämndjakt på tjuvarna.

Nu jagas de både av den undre världens gangstrar och polisen, samtidigt som de desperat försöker lösa gåtan kring det ökända smyckesrånet som blev fel. Men vad var det egentligen som hände den där ödesdigra natten?

Tjuvarnas spännande jakt i Smyckestölden

Den nya svenska actionthrillern Smyckestölden utlovar massor av spänning när vi får följa specialisttjuvarna Thomas, Eva och Simon mitt under deras farligaste kupp någonsin. Allt verkar gå enligt planerna till en början.

Men sedan går något fruktansvärt fel och en av gruppens medlemmar mördas brutalt. Nu måste de fly för sina liv samtidigt som de försöker lösa mysteriet kring vad som egentligen hände under det ökända rånet.

Smyckestölden är absolut sommarens rafflande actionfilm som du inte får missa!

I jakten på sanningen tvingas tjuvarna ta till extrema åtgärder för att undkomma sina förföljare. Det hela utvecklas till en livsfarlig katt-och-råtta-lek fylld med spänning och oväntade vändningar.

Unikt perspektiv på brott

Smyckestölden skildrar brott från tjuvarnas perspektiv, något som ger en unik och spännande vinkel på storyn. Som publik får vi följa rånarna mitt under förberedelser, genomförande och flykt - något som gör upplevelsen extra nervepirrande.

Eftersom vi sympatiserar med brottslingarna blir också jakten på dem desto mer spännande. Vem ska till slut gå segrande ur striden - tjuvarna eller deras hämndlystna förföljare?

The Jewel Thief

Hämndens pris i Smyckestölden Dreamfilm

Den 13 juli är det äntligen dags för Smyckestölden att ha biopremiär på Dreamfilm. Den svenska actionthrillern utlovar massvis med spänning när vi får se specialisttjuvarna Thomas, Eva och Simon ge sig in i sitt farligaste uppdrag någonsin för att stjäla ett unikt diamantset värt miljontals kronor.

Men när ett mord sker mitt under kuppen startar en intensiv jakt på tjuvarna. Nu måste de kämpa för sina liv samtidigt som de försöker lista ut vad som egentligen hände den ödesdigra natten då allt gick så fruktansvärt fel.

Hämnd och svek

Efter mordet på en av deras egna svär gruppens ledare Thomas att utkräva en fruktansvärd hämnd på mördaren. Men vägen till hämnd visar sig vara blodig och full av offer.

Samtidigt börjar misstankar väckas inom gruppen om att någon kan ha förrått dem och lett in fienden mitt under kuppen. Men vems sida står egentligen de olika medlemmarna på när trycket från polis och gangstrar tilltar?

Smyckestölden på bio gratis 13 juli

Den 13 juli är det äntligen premiär för Smyckestölden, en av sommarens mest väntade actionfilmer. Handlingen kretsar kring specialisttjuvarna Thomas, Eva och Simon som ger sig in i sitt livs farligaste kupp för att stjäla ett ovärderligt diamantset.

Men under rånet mördas en i gruppen på ett brutalt sätt och en intensiv jakt på de övriga tjuvarna tar vid. Nu måste de kämpa för sina liv och samtidigt försöka ta reda på sanningen om vad som egentligen hände under kuppen.

Med adrenalinfyllda biljakter, explosioner och eldstrider utlovar Smyckestölden att leverera action och spänning i massor. Så missa inte att se den gratis på Dreamfilm redan på premiärdagen den 13 juli!

10 liknande filmer:

 1. Apache Junction
 2. Mindcage
 3. Nyckeln till frihet
 4. The Equalizer 3
 5. Lift
 6. The Equalizer
 7. The Batman
 8. The Wolf of Wall Street
 9. Wrath of Man
 10. Gudfadern
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 21
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5.9 inte övertygar dig om att titta på The Jewel Thief, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Brott. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.9 bevisar The Jewel Thief att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Jewel Thief med betyget 5.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 5.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

mathew

Om du gillar den här Brott , se till att kolla in title. Betyget 5.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.9 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

FilmTitel

The Jewel Thief Titel med ett betyg på 5.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street