close icon
page-title
The Jack in the Box: Awakening
The Jack in the Box: Awakening

Detaljer

 • Originaltitel: The Jack in the Box: Awakening
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Fowler Media

The Jack in the Box: Awakening 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.3
321Betyg
date2022
date1h 29m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |5 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |8 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |10 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Flixer

  |12 dage siden
  är den här sidan legit?

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Skräckdrömfilm 2022 streama gratis

The Jack in the Box: Awakening är den senaste skräckdrömfilmen som släpps 2022. Den hade premiär den 24 februari och är nu tillgänglig att streama gratis online med svensk text. Filmen är producerad av Fowler Media och regisserad av Mike Fowler.

The Jack in the Box är en intensiv skräckupplevelse som utforskar vad som händer när leksaker blir levande. Berättelsen centreras kring en antik jack-in-the-box som besitter en mörk kraft. När lådan öppnas släpps en ond ande fri som börjar terrorisera en familj.

För skräckfans är The Jack in the Box: Awakening ett måste. Recensionerna hyllar filmens skrämmande atmosfär och kusliga vändningar. Med tanke på att filmen just haft premiär går den att streama gratis online på svenska streamingtjänster.

The Jack in the Box: Awakening

Titta på Jack in the Box: Awakening svenska

The Jack in the Box: Awakening är perfekt för alla som gillar rysare och skräckfilmer. Handlingen följer Emily, hennes man Adam och deras två barn. De flyttar in i ett gammalt hus ute på landet och upptäcker en övergiven jack-in-the-box i källaren.

När Emily reparerar speldosan och hennes dotter öppnar locket, släpps en gammal ondskefull ande fri. Den börjar terrorisera familjen och Emily måste göra allt som krävs för att stoppa andens framfart innan det är försent.

Filmen levererar massvis med skräckinjagande scener allt eftersom spänningen trappas upp. Det magiska med The Jack in the Box är sättet den tar något trivialt som en gammal leksak och förvandlar det till rena mardrömmen.

En skrämmande skräckhistoria med en originell inramning som kommer få publiken att hoppa till i biosätena.

Se skräckdrömfilm online gratis swesub

The Jack in the Box: Awakening har redan fått lysande recensioner för sitt skrämmande manus och sin stämningsfulla regi. Skådespelarna lyckas frammana genuin skräck i sina roller vilket gör upplevelsen extra läskig.

Emily spelas av Anna Fowler som levererar en övertygande prestation i huvudrollen. Publiken kommer garanterat att sympatisera med henne när hon desperat försöker rädda sin familj.

Hela rollistan är lysande men Jacob Lyle stjäl showen i sin kusliga roll som den ondskefulla anden. Det är omöjligt att inte får rysningar när han dyker upp på skärmen.

 • Premiär: 24 februari 2022
 • Genre: Skräck
 • IMDb: 7,2 av 10

Gratis streaming Jack in the Box 2022

The Jack in the Box: Awakening kan nu streamas gratis online med svensk text på flera svenska streamingtjänster, däribland Dreamfilm. Man behöver inte ens registrera sig för att börja titta.

Filmen är perfekt för en läskig filmkväll med vännerna eller för skräckfans som letar efter en genuint kuslig upplevelse. Med sina chockerande vändningar och välregisserade skräckscener sticker The Jack in the Box ut från mängden.

Slå på filmen, släck lamporna och bered dig på att hoppa till i soffan. The Jack in the Box levererar garanterat en ordentlig dos hjärtstartertillräcklig skräck!

En klaustrofobisk skräckupplevelse fylld med chockerande vändningar och läskiga överraskningar.

The Jack in the Box: Awakening

Svensk text Jack in the Box online film

Förutom att kunna streama Jack in the Box: Awakening gratis online, går den även att se med svensk text på Dreamfilm och Swefilmer. Det betyder att man kan följa handlingen och dialogen även utan kunskaper i engelska.

Den svenska textningen är välgenomförd och fångar dialogens nyanser samtidigt som viktiga nyckelord är översatta. Detta gör upplevelsen mer njutbar för den som föredrar att titta på svenska filmer.

Dreamfilm och Swefilmer är perfekta streamingtjänster för den som vill kunna streama och ladda ner filmer gratis online på svenska. Registrering krävs inte och utbudet uppdateras dagligen.

Hela The Jack in the Box Dreamfilm swefilmer

Sammanfattningsvis är The Jack in the Box: Awakening en intensiv skräckupplevelse som levererar massvis med rysansvärda scener. Filmen är ett måste för alla fans av skräck och övernaturlig horror.

Just nu går den att streama gratis online i sin helhet med svensk text på Dreamfilm, Swefilmer och flera andra svenska streamingtjänster. Så släck lamporna, samla sällskapet och unna er en rejält läskig filmkväll!

The Jack in the Box: Awakening skrämmer slag på er och lämnar garanterat ingen oberörd. En originell skräckhistoria som visar att gamla leksaker ibland bäst lämnas orörda...

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 321

Dela