alt

The Inspection 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
50
Betyg
calendar2022
time1h 35m

Skådespelare

Actor Gabrielle Union

Gabrielle Union

Actor Bokeem Woodbine

Bokeem Woodbine

Actor Nicholas Logan

Nicholas Logan

Actor Raúl Castillo

Raúl Castillo

Actor Aaron Domínguez

Aaron Domínguez

Actor Aubrey Joseph

Aubrey Joseph

Actor Steve Mokate

Steve Mokate

Actor Andrew Kai

Andrew Kai

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilmen The Inspection gratis

The Inspection är en dramafilm från 2022 som hade premiär den 18 november. Filmen är regisserad av Elegance Bratton och handlar om en ung svart man som går med i marinkåren för att imponera på sin homofobiska far.

I filmen får vi följa huvudpersonen Ellis French (spelad av Jeremy Pope) när han anländer till marinkårens träningsläger. Här utsätts han för rigorös träning och trakasserier på grund av sin sexuella läggning.

The Inspection är en kraftfull skildring av rasism, homofobi och den hårda verkligheten i militären. Filmen har fått lysande recensioner för sin starka historia och Jeremy Popes fenomenala skådespeleri.

Vill du se den här omtalade filmen kan du nu streama The Inspection gratis på Dreamfilm med swesub. Det är bara att trycka play och njuta av detta drama som garanterat kommer beröra.

The Inspection

The Inspection Dreamfilmen stream online

The Inspection hade världspremiär på Toronto International Film Festival i september 2022 och har sedan dess hyllats världen över för sin känslosamma skildring om identitet och självacceptans.

Filmen är exceptionellt välspelad och handlar om något så enkelt och ändå så svårt - att vara sig själv och bli accepterad för den man är

I Sverige har filmen fått strålande recensioner och har 4,5 av 5 på IMDB. Nu kan du streama The Inspection med swesub helt gratis på Dreamfilm. Filmen passar utmärkt för en filmsalong hemma med vännerna eller en regnig helg på soffan.

Med Jeremy Pope, Gabrielle Union och Raúl Castillo i rollerna utlovar The Inspection att bli otroligt känslosam. Så spänn fast säkerhetsbältet och luta dig tillbaka - det här dramat kommer få tårarna att rinna.

The Inspection Dreamfilm swesub watch

Den amerikanska dramafilmen The Inspection har blivit en riktig favorit hos kritiker runt om i världen. Nu kan du streama The Inspection swesub helt gratis på Dreamfilm och se vad all hypen handlar om.

Regissören Elegance Bratton har med filmen The Inspection skapat en rörande historia om identitet, familj och att kämpa mot fördomar. Filmen utspelar sig på ett hårt militärläger där Jeremy Popes karaktär Ellis blir utsatt för trakasserier.

 • Den känslosamma skildringen har fått strålande recensioner.
 • Nu kan du se The Inspection gratis online med svensk text på Dreamfilm.
 • Filmen har redan hunnit vinna 6 priser och nominerats till 12 stycken.

The Inspection har allt - ett fängslande drama, strålande skådespelarinsatser och en historia som berör. Det är dags att själv upptäcka varför Jeremy Popes prestation som Ellis hyllas som den bästa filmrollen under 2022.

The Inspection gratis svensk text

Att kämpa i motvind och stå upp för den man är - det handlar det omtalade dramat The Inspection om. Nu kan du se filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm.

The Inspection av regissör Elegance Bratton är en rörande historia om den unga Ellis French (Jeremy Pope) som går med i marinkåren för att imponera på sin homofobiska far. Men snart ställs Ellis inför trakasserier och rent hat på grund av sin sexualitet.

Med enastående skådespeleri och en gripande historia är detta en film som kommer krypa rakt in i hjärtat på dig.

Gabrielle Union spelar Ellis mamma Inez som försöker stötta sin son i motgångarna. Tillsammans med Jeremy Pope levererar hon en mäktig insats som berör och förtjänar all uppmärksamhet filmen fått.

Så svep upp filten och gör det skönt framför tv:n - det är dags att streama detta 4,5-stjärniga drama gratis online på Dreamfilm!

The Inspection

The Inspection hela filmen på nätet

The Inspection, med Jeremy Pope i huvudrollen, är årets mest kritikerrosade film på Dreamfilm. Nu kan du se hela denna hyllade film gratis online.

Filmen är skriven och regisserad av Elegance Bratton och handlar om hans egna erfarenheter från tiden i militären. Med skoningslös ärlighet skildrar han rasism, homofobi och trakasserier inom amerikanska flottan.

I centrum står Jeremy Popes karaktär Ellis French, en ung man från Bronx som drömmer om att bli krigsfotograf. Han tar värvning i marinkåren för att vinna sin homofobiska fars respekt, men möts snart av trakasserier på grund av sin sexuella läggning.

Med sitt djup och sin känslosamma historia är The Inspection en av de bästa filmerna på länge. Missa inte chansen att se den gratis online på svenska - bara tryck play!

The Inspection dreamfilm streama online

Den hyllade dramafilmen The Inspection hade premiär på bio i november och nu kan du äntligen streama den här succén gratis online på Dreamfilm.

The Inspection är skriven och regisserad av Elegance Bratton och bygger på hans egna erfarenheter från tiden i marinkåren. Filmen skildrar med fängslande ärlighet de trakasserier och den homofobi Bratton själv utsattes för.

I centrum står Jeremy Popes karaktär Ellis French, en ung svart man från Bronx som tar värvning i militären för att vinna sin homofobiska fars godkännande. Men i stället möter han brutala trakasserier.

Med sitt djup och sin emotionella kraft är The Inspection en av årets absolut bästa filmer. Streama den nu på Dreamfilm och se varför kritikerna hyllar den som ett mästerverk.

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 50
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

universalz

Betyget 6.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.4 för The Inspectionbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Inspection. Betyget 6.4 talar för sig själv
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 35m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

matixd

The Inspection Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

The Inspection Betyget 6.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

The Wolf of Wall Street

Apornas planet: Uppgörelsen