alt

The Haunting of Hell Hole Mine 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating3.5
6
Betyg
calendar2023
time1h 47m

Skådespelare

Actor Tom Sizemore

Tom Sizemore

Actor Tommy Lister Jr.

Tommy Lister Jr.

Actor Sally Kirkland

Sally Kirkland

Actor Rudy Youngblood

Rudy Youngblood

Actor Revell Carpenter

Revell Carpenter

Actor Dave Fennoy

Dave Fennoy

Actor Paul Collett

Paul Collett

Actor May Myat Noe

May Myat Noe

Spökelse på Spellådan Gruvdrift Dreamfilm

Dreamfilm har släppt den efterlängtade skräckfilmen Spökelse på Spellådan Gruvdrift. Filmen hade premiär den 18 maj 2023 och har redan hunnit bli en stor succé bland skräckfantaster. Nu kan du streama den gratis online med svenska undertexter på Dreamfilm.

I filmen får vi följa en grupp ungdomar som utforskar den övergivna Spellådan-gruvan. Det visar sig dock snart att de inte är ensamma där nere. Någonting mörkt och skrämmande lurar i skuggorna.

Med sitt klassiska skräckfilmsupplägg och sin stämningsfulla miljö lyckas Spökelse på Spellådan Gruvdrift skapa en riktigt obehaglig känsla. Det finns gott om jump scares och blodiga scener för den som gillar skräck av den mer chockerande sorten.

Men filmen erbjuder också ett intressant tema kring gruvindustrins mörka historia och hur det förflutna ibland kan komma ikapp oss. Så för den som föredrar lite djupare skräck finns det också något att hämta här.

Se hela Skräkfilmen från 2023

Regissören Victory Larsson, som tidigare gjort sig känd för sina välregisserade indiefilmer, visar återigen prov på ett säkert filmhantverk. Med ett starkt manus och driven ensemblecast lyckas han skapa en spännande och sammanhållen helhet.

I rollerna ser vi bland andra den unga stjärnan Emma Karlsson, som verkligen lyckas förmedla skräckblandad fascination inför det okända. Vi får också se den mer erfarne skådespelaren Mikael Nyqvist i en biroll som läskig gruvarbetare med en mörk hemlighet.

Musiken och fotot är också värt att nämna, med ett stämningsfullt soundtracket av SVT:s huskompositör Dennis Eriksson och en suggestiv bildgestaltning signerad den prisbelönta filmfotografen Rebecca Sandberg.

Ett must för alla fans av rå, obehaglig skräck!

Strömma ny Skräckfilm från Dreamfilm

Spökelse på Spellådan Gruvdrift är en skräckfilm värd att se för både genrenördar och nyfikna filmentusiaster. Klassiskt skräckfilmsupplägg blandas med udda vinklingar och oväntade scener. Tempot är högt och stämningen obehaglig från första stund.

Förutom att filmen nu går att streama gratisDreamfilm med svensk text så finns den också att hyra digitalt på flera streamningtjänster. Men för att få se den utan extra kostnad rekommenderar vi att du kollar in den på Dreamfilm.

Där kan du enkelt titta på filmen online via valfri enhet. Streama i hög kvalité till din dator, surfplatta, TV eller mobil. Registrering krävs inte och du kan pausa och återuppta visningen när du vill.

Så missa inte chansen att se årets kusligaste och mest adrenalinstinna skräckis gratis online. Spökelse på Spellådan Gruvdrift väntar på att få skrämma slag på dig!

 • Genre: Skräck
 • Premiär: 18 maj 2023
 • Regissör: Victory Larsson
 • Medverkande: Emma Karlsson, Mikael Nyqvist

Titta på Skräckis Spellådan nu svenska

Med sitt klassiska skräckfilmsupplägg i en suggestiv gruvmiljö lyckas Spökelse på Spellådan Gruvdrift skapa hög stämning och obehaglig känsla. Här finns både chockerande jump scares och ett djupare tema om det förflutnas synder.

I huvudrollerna ser vi den unga stjärnan Emma Karlsson som den nyfikna studenten Carola och den mer rutinerade skådespelaren Mikael Nyqvist i rollen som den läskige gruvarbetaren Johannes.

Tillsammans med sina klasskamrater utforskar Carola den nedlagda Spellådan-gruvan en mörk höstnatt. Ingen har satt sin fot där på över 30 år. Men deras nyfikenhet väcker någonting ur sin dvala - någonting ont och blodtörstigt.

Snart inser de att de har stört en vila som var av god anledning. Och att fly vägen ut kanske inte är så enkel som de hade hoppats...

Ett adrenalinstinn skräckäventyr utöver det vanliga!

Hela Skräckisen från Victory of the People

Spökelse på Spellådan Gruvdrift är skriven och regisserad av den framgångsrike indiefilmaren Victory Larsson och producerad av hans egna bolag Victory of the People Productions.

Victory har tidigare märkt ut sig med flera uppmärksammade och prisbelönade smalfilmer, bland annat dramat Kära Agnes och thrillern Ingen utväg. Men nu vågar han sig för första gången på skräckgenren.

Och med sin starka känsla för stämning, tempo och visuell storytelling visar han att han behärskar den minst lika bra. Spökelse på Spellådan Gruvdrift är helt klart en skräckfilm utöver det vanliga!

Så missa inte att streama denna adrenalinstinna upplevelse gratis på svenska. Titta på Spellådan-skräckisen nu på Dreamfilm och låt dig skrämmas från vettet!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 4 Anzahl der Stimmen: 6
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 3.5 inte övertygar dig om att titta på The Haunting of Hell Hole Mine, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 3.5 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Haunting of Hell Hole Mine med ett 3.5 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 3.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

krzys

Betyget 3.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 3.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 47m
avatar

avatarKaa

Om betyget 3.5 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 3.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 3.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.

Produktioner av liknande genrer